menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Одеса центр
ЯрденаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Одеса центр

Добрий день! Лікуюся від безпліддя вже 10 років, була у багатьох лікарів, проходила багато обстежень, усі кажуть, що все гаразд, але вагітність не настає. Можете порекомендувати лікаря, який зможе розібратися з моєю проблемою або пояснити мені що зі мною не так?

ХаяДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 2
Рядовий
Спробуйте звернутися не просто до гінеколога, а до гінеколога-ендокринолога, цей лікар конкретніше розглядає безпліддя і після його лікування настає довгоочікувана вагітність.

ЯрденаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ви можете підказати такого лікаря?

ХаяДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 4
Рядовий
Мені допомогла завагітніти Лихачова Лариса Євгенівна, теж лікувалася у багатьох лікарів, таких як знаменита Кожухар А. В., користі було нуль. Знайома лікувалася у Міщенко Ольги Опанасівни - лікування допомогло і результатом вона залишилася задоволена.

ФрумаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:44 | Повідомлення # 5
Рядовий
Мені Ларису Євгенівну порекомендували в медичних колах, відвідувала її 4 рази. Мені лікарка дуже сподобалася, все гранично ясно розповіла і пояснила, дала рекомендації і заспокоїла, нічого зайвого, ввічлива і вміє розташувати до себе! Останній рік ходжу тільки до неї, нарешті знайшла відповідного для себе гінеколога.

РінаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:44 | Повідомлення # 6
Рядовий
Вдячна Ользі Опанасівні за правильно призначене лікування, хоча була у таких світил гінекологів як Кузєєва, Кожкхарь А., Морозової з ЖК №14, а також за нові знання про мій організм! Дуже рада, що потрапила до неї за рекомендацією моїх друзів, і надалі спостерігатимуся тільки в неї. Відмінний лікар.

орлиДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:45 | Повідомлення # 7
Рядовий
Довгий час не могли завагітніти, відвідали лікарку Лихачову. Інші лікарі, такі, як Кожухар, Кузєєва, Крючкова Н.Н., що все в порядку, потрібно просто ходити до них на прийоми частіше, і все вийде. Ходили до Кожухар близько двох років, проте нічого не виходило.  Лихачова дуже швидко знайшла причину наших невдач, і зараз я на 7 місяці. Для мене це диво!

КларисаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:46 | Повідомлення # 8
Рядовий
Перед зверненням до Лариси Євгенівни, я лікувала безпліддя 8 років, пройшла просто величезну кількість лікарів, була у Коробової Ольги, Швець В. М., Крючкової М. М., купу безглуздого лікування, гормонотерапій, купу різних діагнозів, скільки було пролито сліз. І витрачено нервів... Благо, мені пощастило потрапити до Лихачової Лариси Євгенівни. Кому рекомендувала Лихачову, всі благополучно народили малюків, завагітнівши протягом року після першого звернення.

МуляДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:46 | Повідомлення # 9
Рядовий
Я живу в Овідіополі, і за місцем проживання мене налякали, поставивши неправильний діагноз! Мучилася з проблемою близько року.  Ольга Опанасівна грамотно провела огляд, заспокоїла мене, знайшла до мене підхід, за що я їй дуже вдячна. Ось що значить грамотний лікар із великим стажем роботи!

АлізаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:46 | Повідомлення # 10
Рядовий
Підкажіть у якій клініці я можу знайти Ларису Лихачову і чи є можливість записатися до Ольги Опанасівни на прийом?

орлиДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:47 | Повідомлення # 11
Рядовий
Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймають у клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60, записатися можна через адміністратора за телефоном: 094-917-34-22, 098-761-01-28

ЛіораДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:47 | Повідомлення # 12
Рядовий
У мене досить складні стосунки з гінекологами. Так сталося, що діагноз такий сказали у 18 років, що все перекреслили. За 15 років спілкування з різними гінекологами, з Ольгою Опанасівною мені найкраще. Вона ввічлива, добра і, звісно, професіонал своєї справи. Мої проблеми вирішуються. З нею розумієш, що все можна вирішити!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: