Гінеколог Одеса Приморський район
|
|
Тата | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:36 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Приморський район
Добрий день, поставили діагноз Ендометріоз, підкажіть, будь ласка, до якого краще звернутися лікаря?
|
|
| |
Нава | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:36 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Лихачової Лариси Вікторівни вже другий рік, найкращий фахівець у місті! Обстежує ретельно, акуратно й уважно. Завжди все докладно пояснить і розповість, відповість на будь-які запитання. Уважний лікар, завжди вислухає, підтримає і заспокоїть. Лояльне, толерантне ставлення до пацієнтів. Завжди ретельно все розповідає, наводить приклади і завжди все пояснить.
|
|
| |
Фрейда | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:37 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Також спостерігаюся у Лариси Євгенівни. Відмінний лікар, професіонал, думаючий. Зайвого не призначить, мети "вичавити грошей на повну" не переслідує. Усі рішення обдумані, зважені - нічого зайвого.
|
|
| |
орли | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:37 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Почала спостерігатися у Ольги Міщенко цього року. Хотіла знайти грамотного фахівця, який розвіє міфи, розказані попереднім гінекологом Швець В.М., дасть актуальну інформацію, а також у майбутньому буде вести мою вагітність - і знайшла! Ольга Опанасівна - чудовий лікар і професіонал своєї справи! Акуратно оглядає, дохідливо пояснює і дає рекомендації.
|
|
| |
Епістима | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:38 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася до Лариси Євгенівни з проблемою за рекомендацією подруги і дуже рада знайомству з нею! Після численних поневірянь у пошуках хорошого гінеколога, хоча проходила лікування у Кожхар А.В., Крючкової М.М., я знайшла дуже грамотного та ввічливого фахівця, який розв'язав мою проблему на 100%, пояснює все доступно і свою роботу робить вкрай акуратно!
|
|
| |
Юфа | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:38 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Розуміючий, грамотний, досвідчений гінеколог. Я дуже рада, що знайшла для себе таку лікарку, в останні місяців 7 звертаюся тільки до неї, і міняти гінеколога не думаю. Тому що ніхто інший так акуратно і дбайливо не поводиться з пацієнтами, як Лариса Геннадіївна. У неї індивідуальний підхід до кожного, але з усіма вона незмінно ввічлива і коректна. І як у фахівця я в ній жодного разу не розчарувалася, вона поставила мені точний діагноз і ефективно пролікувала.
|
|
| |
moolly | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:38 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лікар просто приголомшливий! Грамотна, ввічлива, акуратна. Про неї склалося тільки позитивне враження.
|
|
| |
Римочка | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| З самого першого прийому Лариса Євгенівна допомогла вирішити безліч проблем, ретельно обстежила, завжди сама цікавилася моїм самопочуттям. Дуже люблю цього лікаря і всім рекомендую. Інші лікарі, як Швець, Морозова, Кожухар постійно знаходили те, чого немає, і напихали ліками, а Лариса Євгенівна ніколи нічого зайвого не робить, а все, що робить, дуже докладно і дохідливо пояснює.
|
|
| |
Заряна | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчатка пишу без лукавства, якщо ви плануєте вагітність, вагітні і хочете зберегти свій скарб, то вам неодмінно до Міщенко Ольги! Лікар з великої літери, дуже уважний і відповідальний. Лікар з високою самовіддачею!
|
|
| |
Мая | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Можна дізнатися, як записатися на прийом і де приймає Лариса Євгенівна? Залиште номер телефону Ольги Міщенко?
|
|
| |
Епістима | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:40 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Записатися можна через адміністратора Наталю: 094-917-34-22, 098-761-01-28. Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймають у клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60.
|
|
| |
Адела | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:42 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вперше звернулася до Ольги Опанасівни для огляду після пологів, вона не просто сказала, що все добре, а й відповіла на безліч запитань. Одразу видно, що людина досвідчена і знає свою професію, в її знаннях не можна засумніватися, тому я обрала цю лікарку, і ледь що - одразу до неї!
|
|
| |