menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Одеса Суворовський район
ЗлатаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:29 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Одеса Суворовський район

Був викидень, зараз ідуть кров'янисті виділення, вже другий тиждень. Не народжувала. Порадьте, лікаря в такому випадку, бажано грамотного і по можливості в Суворовському районі

ЗінуляДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:30 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я вам раджу звернутися в клініку Лікаріум до гінеколога-ендокринолога Лихачової Лариси Євгенівни, мені вона допомогла впоратися з кровотечею. Коли інші лікарі, такі як Швець В.М., Крючкова М.М. не могли зрозуміти етіологію виникнення кровотеч.

anastaishhhaДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:31 | Повідомлення # 3
Сержант
Найкращий лікар. Коли інші лікарі (Чабаненко І.В., Журавльова В.А.) лякають діагнозами, призначають непотрібне, дороге лікування, Лариса Євгенівна розбирається в ситуації та вже вкотре знаходить оптимальний варіант лікування.

МадінаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:31 | Повідомлення # 4
Рядовий
Лариса Євгенівна - фахівець чудовий, справжній професіонал! Лікування завжди призначає коректне, дає корисні рекомендації та поради. При цьому вона дуже ввічлива, чуйна людина, з якою просто приємно спілкуватися.

rassvet14Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:31 | Повідомлення # 5
Рядовий
Приєднуюся. Спокійна, нормально пояснює. Акуратно дивиться. Упевнена в тому, що робить. Хочеться прийти повторно.

КетіДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:32 | Повідомлення # 6
Рядовий
Міщенко Ольга вилікувала мене, коли інші, як Крючкова Н.М., Журавльова В.А. з Медіна, не змогли навіть діагноз правильно поставити. Я така щаслива, що опинилася у неї в пацієнтках, хто знає, скільки б ще мучитися довелося. Вона спостерігала мене, консультувала з усіх питань, розповідала, які препарати вона мені призначає і навіщо. Дуже відповідальний і уважний, усіх душею вболіває за пацієнтів і бажає кожному тільки добра і одужання. Мені допомогла і я цього ніколи не забуду.

ЕлізабетДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:32 | Повідомлення # 7
Рядовий
Проблему, з якою зверталася до Ольги Міщенко, допомогла розв'язати, спокійно, без зайвої паніки та переживань. Мені подобалося, що вона докладно все пояснює, по суті все розповість і ніяких непотрібних аналізів і ліків ніколи не призначить. Слава Богу, після цього в мене ніяких проблем не було з гінекологами, не доводилося звертатися, але якщо раптом що, то, не роздумуючи, знову до неї.

МріяДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:33 | Повідомлення # 8
Рядовий
Підкажіть вартість прийому у Лариси Євгенівни і як з нею зв'язатися?

anastaishhhaДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:33 | Повідомлення # 9
Сержант
Я платила 600 грн за прийом. Особистий номер телефону - 0634975942

БарбараДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
Як я можу записатися на прийом до лікаря Ольги Міщенко?

ЗінуляДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:34 | Повідомлення # 11
Рядовий
094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88 - контакти клініки, де приймає Ольга Опанасівна.

morningsun5Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
Ольга Опанасівна - це той рідкісний лікар, який зробить все і ще трохи більше. Ретельно подивиться, розпитає, дасть рекомендації, завжди в точку. Прогресивний лікар, дуже чуйна, чуйна, щиро цікавиться проблемами, зайвих аналізів не призначає. Іноді свого фахівця шукаєш роками і так здорово, коли знаходиш.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: