menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Одеса селище Котовського
СофіяДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Одеса селище Котовського

Підкажіть, будь ласка, до якого гінеколога краще звернутися, щоб оперативно і без зайвих нервів перевіриться на вагітність?
Бажано на селищі Котовського.

ЛіяДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я можу вам порадити звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни, я спостерігалася у неї до пологів - чудовий фахівець, шкода, що пологи не приймає.

sleepprincessДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:23 | Повідомлення # 3
Рядовий
Ларисі Євгенівні я по життю винна, у прямому сенсі слова! Знаєте чому? Тому, що якби свого часу мені не порадили її як фахівця, то зараз у свої 35 ми досі були б без дітей! У мене був випадок на той момент, як я думала, невиліковний і взагалі безнадійний, а ось виявилося й ні! Ось так буває! Головне - фахівець, я вам точно кажу! І звісно, від душі й від серця рекомендую в усіх випадках тільки Ларису Євгенівну!

ЕмеліДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:24 | Повідомлення # 4
Рядовий
Дуже грамотний фахівець Міщенко Ольга. Завжди намагається допомогти пацієнтам, повністю заглибившись у їхні проблеми. Рекомендую як відповідального, грамотного гінеколога. Цей лікар ніколи не призначить зайвого обстеження, а лікування буде завжди адекватним.

мігера4Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:24 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я звернулася до гінеколога Лихачової Лариси. Це, мабуть, найкращий гінеколог для мене. Звернулася з проблемою, якої я не могла позбутися з попереднім гінекологом Чабаненко І.В. З першого ж прийому відразу стало зрозуміло, наскільки цей фахівець поважає свою роботу. Дала мені чіткий план, коли що здати, що пропити, проставити. Консультувала мене постійно, протягом усього курсу лікування. Я дуже задоволена результатом.

РозаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:25 | Повідомлення # 6
Сержант
Лариса Євгенівна висококласний фахівець. Усі проблеми було обговорено, знайдено рішення, намічено план спостереження. У спілкуванні була вкрай тактовна, результати аналізів було роз'яснено і в мене не залишилося запитань.

СтеллаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:25 | Повідомлення # 7
Рядовий
Спостерігаюся у Лариси Євгенівни. Дуже комфортний лікар у всьому. Лікування завжди ефективне і до результату! Жодних зайвих досліджень, аналізів, тільки необхідний перелік. Завжди докладні роз'яснення і за результатами аналізів, і за призначеним лікуванням. Абсолютно сміливо рекомендую цього лікаря.

ДжесікаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:25 | Повідомлення # 8
Рядовий
До лікаря Лихачової ходжу регулярно. Мене приваблює те, що Лариса Євгенівна професійно і добре розмовляє, проводить усі процедури і ніколи не призначає нічого зайвого. До того ж вона не виписує всі ліки підряд. Я проходила у Лариси Євгенівни лікування і воно виявлялося ефективним, я почувалася чудово. Також лікарка проводить огляд під час кожного прийому, а під час її маніпуляцій у мене не виникає хворобливих відчуттів або дискомфорту. Насправді цього лікаря я рекомендую своїм подругам.

klavakkkДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:26 | Повідомлення # 9
Рядовий
Гінеколог Міщенко Ольга Опанасівна - дуже висококваліфікований лікар. Дуже чуйна, уважна, доброзичлива до свого пацієнта. Кращого гінеколога ще не зустрічала.

marinnnieДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:26 | Повідомлення # 10
Рядовий
Ольга Опанасівна - мій улюблений жіночий лікар. Уже кілька років спостерігаюся у неї, дуже уважний, делікатний і компетентний лікар, з нею дуже комфортно і приємно спілкуватися. Всі призначення щодо необхідного лікування допомогли вирішити проблеми, що виникали.

ПаулінаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:27 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дайте, будь ласка, контакти Ольги Опанасівни та Лариси Євгенівни?

СтеллаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:28 | Повідомлення # 12
Рядовий
Лариса Євгенівна та Ольга Міщенко приймають у клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60.
Записатися можна за телефонами: 094-917-34-22, 098-761-01-28 - адміністратор Наталія.

ТашаДата: Вівторок, 23.04.2024, 19:28 | Повідомлення # 13
Рядовий
Чудовий лікар Ольга Опанасівна Міщенко!  Дуже уважна і тактовна! Усі проблеми, з якими я приходила, були вирішені. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: