Гінеколог Одеса Приморський район
|
|
Сніжана | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:08 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Приморський район
Підкажіть, будь ласка, до кого краще звернутися з хронічною молочницею в Одесі? Лікуюся не перший рік, поки що результату немає.
|
|
| |
zlatayaKarina | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:08 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Прекрасний лікар! Я мучилася з молочницею 2 роки, бігаючи по лікарях, статевий акт приносив більше болю, ніж задоволення. Лариса Євгенівна провела ефективне лікування. Можу сказати, що воно того варте було. Процедури, аналізи, повторні аналізи, щоб бачити динаміку, УЗД кілька разів, фізіолікування, ліки, свічки, спостереження. Тепер нічого не болить, молочниця не повертається. Чудовий лікар!
|
|
| |
ronika827 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:08 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Рада, що нарешті знайшла, як то кажуть, "свого гінеколога". Міома під постійним контролем - щоразу на УЗД дивляться розміри й уся історія ведеться в одній карті, все зрозуміло. Паралельно обстежуюся і загалом, якщо щось не так, Лариса Євгенівна одразу підбирає лікування.
|
|
| |
Яніна | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:09 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна допомогла мені вилікувати молочницю. Дехто вважає, що молочниця це дрібна проблема і можна просто купити свічки в аптеці. Комусь справді цього достатньо. А я промучилася так 4 роки, майже щомісяця купувала свічки, але вони допомагали максимум на 3 місяці, а потім знову починалося. Лариса Євгенівна призначила мені лікування. Через тиждень повністю все пройшло і більше жодного разу не поверталося! Минув уже рік і жодних симптомів молочниці! Ходжу до Лариси Євгенівни кожні півроку і планую так і продовжувати для профілактики.
|
|
| |
zinnok7 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:09 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Майже рік мучилася, була в іменитих гінекологів міста Кожухар А. В., Журавльова В. А., Чабанеко І. В., але проблему мою ніхто не міг вирішити. В., але проблему мою ніхто до кінця вирішити не міг. Допомагало лікування ненадовго. Мені порадили звернутися до Лариси Євгенівни Лихачової, вона уважно вивчила всі виписки, призначила лікування. Лікування варте своїх грошей і витраченого часу. Минуло ось уже 3 місяці, а хвороба не повертається. Я щаслива! Рекомендую від душі.
|
|
| |
Юнона | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:09 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Прекрасна лікарка Міщенко Ольга, лікування допомогло, завжди підбадьорить, усі проблеми вирішить. Дуже раджу, не пошкодуєте.
|
|
| |
Верося | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:10 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Не перший рік ходжу на прийом до гінеколога Ольги Опанасівни Міщенко, завжди доброзичлива, все розповість, призначить ефективне лікування. Нічого зайвого. Завжди рекомендую її і подругам.
|
|
| |
oksaanochhka | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:10 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - лікар від Бога, знає свою роботу. Була у багатьох гінекологів - Швець, Журавльової, Крючкової, але Лариса Євгенівна - найкраща, завжди допоможе, вилікує, порадить, дуже уважна, акуратна і взагалі приємна жінка. Усім рекомендую. Дуже рада, що її знайшла.
|
|
| |
Еллада | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:10 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Підкажіть у якій клініці приймає Лариса Євгенівна і як можна записатися на прийом? Можна ще контакти Ольги Міщенко?
|
|
| |
Яніна | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:11 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймають у клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60. 094-917-34-22, 098-761-01-28 - адміністратор Наталя.
|
|
| |
Фіва | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 19:11 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дуже грамотний фахівець, все пояснить і розповість! Лікар від бога! Таких лікарів як Ольга Міщенко дуже мало!
|
|
| |