menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Одеса Малиновський район
ЕпістимаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:39 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Одеса Малиновський район

Добрий день! Підкажіть, чи є гінекологи, які спеціалізуються на клімаксі? Або треба просто шукати хорошого гінеколога, порадьте до кого звернутися?

АлексаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:39 | Повідомлення # 2
Рядовий
Є чудова лікарка - Лихачова Лариса Євгенівна. Лікує грамотно, вкладає душу в одужання хворого. Якщо потрапите до неї, то вона точно вилікує.

РенатаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:39 | Повідомлення # 3
Рядовий
Вдячна Ларисі Євгенівні за професіоналізм, за чуйність, прекрасні людські якості! Усунули швидко мої проблеми, безболісно, швидко, якісно!

LeilaniiiДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:40 | Повідомлення # 4
Рядовий
Ходжу до Лариси Євгенівни. Найкращий лікар! Змінювати й експериментувати не збираюся. Вона - профі своєї справи, і ще дуже важливо, що вона людяна і розуміє. Людина, яка повністю віддається роботі, з усією своєю широкою душею!

ЛізаветаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:40 | Повідомлення # 5
Рядовий
Я дуже рада, що мені порадили Ольгу Міщенко. Щойно зайшла до кабінету, одразу ж відчула тепло і комфорт. Людина, яка точно знає свою справу, дуже хороший фахівець. Допоможе розібратися з усіма проблемами, дає відповіді на всі хвилюючі питання. Усе робить дуже якісно й акуратно. Одним словом, лікар вищої категорії!

magicAnnaДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:40 | Повідомлення # 6
Рядовий
Зверталася до різних гінекологів Журавльової, Чабаненко, Швець та інших, багато хто не подобався, багато хто якось непомітно з'являвся і зникав, нічим не зачепивши. До Лариси Євгенівни потрапила за рекомендацією подруги. Сподобалася тим, що вислуховує, розпитує, дає рекомендації. Загалом той лікар, який вникає в твою проблему. Коли запитують контакти хорошого гінеколога, постійно її раджу.

Ася1976Дата: Вівторок, 23.04.2024, 18:41 | Повідомлення # 7
Сержант
Хороший фахівець. Ставлення ввічливе, все подивилася добре, допомогла, призначила гормональні за аналізами, мені підійшли відразу, ніяких побічних дій не було. Прийшла через проблеми з дуже болючою менструацією, виписані таблетки відразу ж допомогли. Величезна подяка за це, дуже рада, що знайшла лікаря, до якого звертатимуся знову і знову. Усе пояснює дуже зрозуміло, розбірливо, жодних питань після сеансу не залишається. Раджу Ларису Євгенівну як грамотного фахівця і хорошу людину.

katerinn1Дата: Вівторок, 23.04.2024, 18:41 | Повідомлення # 8
Рядовий
Чудовий, чуйний лікар Міщенко О.О. Прийшла з проблемою - порушення менструального циклу. Вислухала всі скарги, всю історію хвороби, призначила аналізи, нічого зайвого не було. За підсумком аналізів я прийшла на повторний прийом, де мені призначили відповідне лікування і препарати.  І ось уже майже рік, все як по годинах.

ЧелсіДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:41 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як записатися на прийом до Ольги Міщенко?

LeilaniiiДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:41 | Повідомлення # 10
Рядовий
Контактні телефони - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

АнфісаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:43 | Повідомлення # 11
Рядовий
Де знаходиться клініка, в якій приймає Лариса Євгенівна та її контакти?

Ася1976Дата: Вівторок, 23.04.2024, 18:43 | Повідомлення # 12
Сержант
На Французькому бульварі 60, клініка Лікаріум, контактний телефон - 0634975942.

loveU13Дата: Вівторок, 23.04.2024, 18:43 | Повідомлення # 13
Рядовий
Дуже хороший лікар - Міщенко Ольга Опанасівна! Підходить делікатно до проблеми, прийшла на прийом за відгуками знайомої. Не пошкодувала. Дуже сподобалася. Усім раджу. Також призначила дуже ефективне вирішення проблеми.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: