menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Теплодар
ЖаннаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Теплодар

Поставили діагноз наботові кісти й дисплазія 1 ступеня. Мій дільничний лікар запропонувала єдиний варіант - операцію. Усе б нічого, але мене бентежить, що дисплазію видаляють на 1 стадії, хочу проконсультуватися з іншим гінекологом з приводу мого діагнозу й операції. Підкажіть грамотного гінеколога в Теплодарі?

КорнеліяДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 2
Рядовий
З вашим діагнозом краще їхати в Одесу там і діагностика краща, і лікарі більш кваліфіковані.

VSLnikkaДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я б вам рекомендувала звернутися до Лихачової Лариси з клініки "Лікаріум", дуже грамотний фахівець у сфері гінекології.

ФеклаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:24 | Повідомлення # 4
Рядовий
Я прийшла до лікаря Лихачової з готовими аналізами. До неї була у Кожухар А.В. і вирішила змінити лікаря.  Лариса Євгенівна мені дуже сподобалася. Її я буду радити своїм знайомим. Дуже добре, що своєму пацієнтові лікар все пояснює зрозумілою мовою. Дуже докладно і прийом не квапить.

lolitta827Дата: Вівторок, 23.04.2024, 18:25 | Повідомлення # 5
Рядовий
Мені лікарка дуже сподобалася Ольга Міщенко. Ставлення в неї просто чудове до своїх пацієнтів. Особисто до мене вона поставилася з усією увагою. Якщо говорити про професійні якості, то і тут все на вищому рівні. Лікар мене оглянула акуратно, призначила лікування, яке допомагає впоратися із захворюванням.

ЛоліяДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:25 | Повідомлення # 6
Рядовий
Ларису Євгенівну мені рекомендували знайомі, як хорошого фахівця. Я не засумнівалася в її компетентності та навичках у роботі. Відмінний лікар, чудове ставлення до пацієнта. Вона дуже переживає за пацієнта і видно, що лікарка, дійсно хоче допомогти. Призначила потрібне лікування. Я лікаркою залишилася дуже задоволена!

ЕрікаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 7
Рядовий
Знаю Ларису Євгенівну вже давно і не раз уже в неї бувала. Хороша, добра й уважна жінка.   Я завжди йду саме до неї і ні на кого іншого цю лікарку не проміняю, бо кращого за неї не знайти.

roshel37Дата: Вівторок, 23.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 8
Сержант
До Лариси Євгенівни прийшла з однією проблемою. Уважно вислухала. Поцікавилася, які проблеми були раніше. Розклала все по поличках. Призначила аналізи, і тільки після цього прописала лікування. Зайвого не призначає. Все ясно, зрозуміло.  Спокійно вислухає, не лякає, як це любить робити Швець і Кожухар.

Yanochka15Дата: Вівторок, 23.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 9
Рядовий
Маючи великий досвід ходіння по лікарях цього напряму, можу сказати, що Ольга Міщенко викликає довіру. Грамотний фахівець, усе пояснила, роз'яснила, призначила лікування і необхідні процедури. Записалася до нього на повторний прийом і дуже сподіваюся і вірю, що ми з нею переможемо всі мої "болячки". Підбиваючи підсумок, хочу сказати, що Ольга Опанасівна сподобалася мені не тільки своїм професіоналізмом, а й людським ставленням, що важливо!

KseniaДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 10
Рядовий
Усе дуже сподобалося у Міщенко О.О! Ретельно подивилася і дала хороші поради. Зайвого нічого не призначає, все за фактом. Рекомендую! Тепер це мій улюблений гінеколог.

УстиньяДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 11
Рядовий
Підкажіть, як я можу записатися на прийом до цих лікарів?

ФеклаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 12
Рядовий
Лихачова Лариса Євгенівна і Міщенко Ольга Опанасівна, клініка Лікаріум Французький бульвар 60, телефони для запису - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

РусалінаДата: Вівторок, 23.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 13
Рядовий
Прекрасна лікарка і фахівець своєї справи. Ставиться дуже доброзичливо, вислухає і все підкаже. Безумовно буду ходити тільки до Міщенко О.О. Лікар з великої літери, який компетентний і до того ж дуже добра!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: