Гінеколог Овідіопольський район
|
|
Анка | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Овідіопольський район
Турбують постійні запальні процеси, підкажіть грамотного гінеколога, який допоможе впоратися з цією проблемою?
|
|
| |
peach7nataly | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу сказати, що була на прийомі у Лариси Євгенівни Лихачової, і що це найкращий лікар у моєму житті! Вона все докладно пояснила, відповіла на всі запитання. Хоча зазвичай прийом гінеколога у мене викликав дискомфорт, сьогодні було максимально комфортно, відчувається величезний досвід і впевненість у справі.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:32 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Лариса Євгенівна в перший же день під час огляду виявила те, чого не могла знайти Журавльова і Кожухар. Вона зацікавлена в тому, щоб вилікувати. Приємна лікарка, не було сорому перед нею, вона відповіла на всі мої інтимні запитання, які мене турбували. Хотілося б, щоб у кожній клініці був такий фахівець, до якого комфортно приходити на прийом.
|
|
| |
Хлоя | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:32 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дуже компетентний, ввічливий, доброзичливий фахівець. Обстеження проводить абсолютно безболісно, налаштовує на спокійний лад. Дохідливо пояснює причину проблем зі здоров'ям і можливі шляхи вирішення. Доктора рекомендую!
|
|
| |
Rianna99 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:32 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Ніколи не писала відгуків, але в даній ситуації я дійсно дуже вдячна Ользі Міщенко за її працю і професіоналізм! Я вперше в житті зіткнулася з проблемами здоров'я, але дуже рада, що звернулася саме до цього лікаря. На прийомі дуже все спокійно і комфортно, лікарка все пояснює і не лякає діагнозом, як це було у Журавльової і Кожухар.
|
|
| |
Ніна | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:32 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Найкращий фахівець. Завжди уважно вислухає, дасть корисні поради і ніколи не грубить. Вона поставила правильний діагноз і призначила лікування. За допомогою її професіоналізму, я вилікувалася все за 1 місяць. Я просто рада, що знайшла свого лікаря Міщенко Ольгу!
|
|
| |
moolly | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Лихачова Лариса Євгенівна уважно і доброзичливо ставиться до пацієнтів. Мені сподобалася її захопленість процесом консультування - вона проводить обстеження максимально повно. Якщо в майбутньому мені знадобиться гінеколог, я буду звертатися до неї. Рекомендую.
|
|
| |
rassvet14 | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:42 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна Міщенко - прекрасний лікар! Спеціаліст своєї справи! До неї я спостерігалася у Кожухар Швець, Циганенко, але мені ніхто нічого толкового не говорив. А Ольга Опанасівна призначила точне і конкретне лікування, яке мені допомогло відразу ж. Давала відповіді на всі мої запитання, які мене цікавили. Спокійно і зрозуміло для мене все розповідала. Раджу її всім своїм близьким.
|
|
| |
Elmira | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:43 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Де приймає Лариса Євгенівна і вартість прийому?
|
|
| |
Хлоя | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:43 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Цитата Elmira ( ) Де приймає Лариса Євгенівна і вартість прийому? Лариса Євгенівна приймає на Французькому бульварі в клініці Лікаріум, прийом коштує 600 грн. Записатися можна за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88
|
|
| |
Одрі | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Розкажіть, як записатися до Ольги Опанасівни?
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Місце роботи Ольги Опанасівни - клініка Лікаріум, телефони клініки дивіться трохи вище.
|
|
| |
Бося | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:46 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна - все чітко і досконально пояснює. Налаштована на результат. Вона мені допомогла. Доказом її професіоналізму буде моє до неї повторне відвідування.
|
|
| |