Гінеколог Суворовський район Одеса
|
|
Єсенія | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:01 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Суворовський район Одеса
Дівчата, зараз перебуваю в пошуках хорошого гінеколога, який зможе вести вагітність. Може у когось залишилися хороші враження від гінеколога під час вагітності, порадьте будь ласка.
|
|
| |
Неллі | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:10 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Я спостерігалася у Лариси Євгенівни - гінеколог від Бога! Кваліфікований лікар з великої літери! Спостерігалася у неї під час вагітності. Вагітність була із загрозою. Народила вчасно здорового хлопчика. Цей лікар підходить до роботи з усією душею і знаходить підхід до кожного пацієнта.
|
|
| |
Тереза | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:10 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже рада, що мені рекомендували Лихачову Ларису Євгенівну, я її пацієнтка. Була в неї на планових оглядах після перших пологів, готувалася до другої вагітності, спостерігалася всю вагітність і після пологів. Ніколи не призначала зайвих ліків, доцільність призначення того чи іншого препарату або процедури завжди детально обґрунтовувала зрозумілою мовою. З упевненістю рекомендую лікарку.
|
|
| |
Ельга | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:11 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Ольга Опанасівна Міщенко - чудовий і найкращий лікар, якого я зустрічала! Завдяки професіоналізму і дбайливому ставленню, у мене народилися дві прекрасні і здоровенькі донечки. Усі проблеми, пов'язані з гінекологією, в мене вирішувалися легко і швидко, бо в руках такого лікаря не може бути по-іншому.
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:11 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Спостерігалася по вагітності у Лариси Євгенівни! Дуже сподобався лікар, видно, що професіонал своєї справи. Вагітність пройшла легко. Під час вагітності нічого зайвого не призначала. У будь-який час консультувала телефоном, що дуже зручно!
|
|
| |
Стефанія | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:13 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Найкращий лікар у галузі гінекології! Все чітко, по справі пояснює, нічого зайвого! Лікування завжди допомагає! Завагітніла і зберегла вагітність тільки завдяки їй! Рекомендую всім жінкам хоч раз відвідати цього чудового лікаря.
|
|
| |
Юля | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:14 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Завдяки професіоналізму, високій кваліфікації лікарки Ліхачової та індивідуально підібраному медикаментозному лікуванню вдалося уникнути повторного хірургічного втручання, запропонованого іншим лікарем Журавльовою.
|
|
| |
Дана | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:25 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна мені допомогла завагітніти. Була у Кожухар, Циганенка, Ключкової і все безрезультатно. А лікування у доктора Міщенко дало свої результати вже через 4 місяці. Найкращий лікар.
|
|
| |
Пальміра | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:25 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як я можу записатися на прийом до Ольги Міщенко?
|
|
| |
Тереза | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:25 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата Пальміра ( ) Як я можу записатися на прийом до Ольги Міщенко? Даю контакти клініки, де приймає Ольга Опанасівна - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Харитина | Дата: Четвер, 18.04.2024, 13:26 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У якій клініці працює лікарка Ліхачова і номер телефону?
|
|
| |
Дана | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лихачова Лариса Євгенівна, приймає в клініці Лікаріум Французький бульвар 60, телефон 0634975942.
|
|
| |
baggan | Дата: Вівторок, 23.04.2024, 15:30 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Найкращий лікар-гінеколог в Одесі! Завжди ефективне лікування. Усі мої знайомі ходять тільки до неї. Кращого гінеколога немає, ніж Міщенко Ольга Опанасівна.
|
|
| |