menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Одеса Слобідка
ArinaДата: Четвер, 18.04.2024, 11:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Одеса Слобідка

Добрий день, порадьте, будь ласка, розумного лікаря, який допоможе позбутися ерозії?

ХаритинаДата: Четвер, 18.04.2024, 11:28 | Повідомлення # 2
Рядовий
Лихачова Лариса Євгенівна - найделікатніший, найлояльніший, найввічливіший і найуважніший лікар. Я дуже рада, що прийшла зі своєю недугою саме до цього лікаря. Збір аналізів проходить обов'язково з поясненням, що до чого, під час огляду зовсім немає болю. Мої проблеми зі здоров'ям благополучно вирішуються.  Рекомендую цього лікаря.

sleepprincessДата: Четвер, 18.04.2024, 11:28 | Повідомлення # 3
Рядовий
Лікар Ліхачова - дуже уважний лікар! Сама чуйно зацікавлена одужанням пацієнта. Приїжджаю лікуватися саме до неї з Ізмаїла. Дуже задоволена, всім рекомендую!

КорнеліяДата: Четвер, 18.04.2024, 11:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Ольга Опанасівна Міщенко - справжній професіонал своєї справи!  З усіх питань отримую тільки кваліфіковану і, що важливо, комплексну допомогу. Вона завжди заглиблюється в питання, з якого до неї приходиш, і, як фахівець, і, як людина. Іншими словами, завдяки своєму досвіду допоможе і словом, і ділом.

rassvet14Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:30 | Повідомлення # 5
Рядовий
Лариса Євгенівна - досвідчений, чуйний, доброзичливий лікар, якому можна довіряти, і в усіх відношеннях приємна людина. Ретельно оглядає, всебічно підходить до призначення лікування, на всі запитання відповідає повно, дає пояснення в доступній формі. Видно, що Ларису Євгенівну цікавить насамперед здоров'я пацієнтки.

ЛоріДата: Четвер, 18.04.2024, 11:30 | Повідомлення # 6
Рядовий
Дуже сподобався лікар Ліхачова. Прийшла за розповідями знайомої і була в хорошому враженні і від лікаря. Хто ще не знайшов свого гінеколога - вам сюди!

ТаняДата: Четвер, 18.04.2024, 11:31 | Повідомлення # 7
Рядовий
Лариса Євгенівна - чудовий і обізнаний лікар. Привела до неї свою доньку. Була в розпачі й не знала, що робити. Перш ніж потрапити до Лариси Євгенівни, були у Циганенка Ю.Л., Крючкової М.М., Чабоненко І.Г. і ніхто не міг нам допомогти. Лариса Євгенівна одразу визначила нашу проблему і призначила правильне лікування. Тепер моя донька здорова, і я щаслива.

ФрідаДата: Четвер, 18.04.2024, 11:31 | Повідомлення # 8
Сержант
Найкраща лікарка-гінекологиня, у якої я була, високий рівень професіоналізму і дуже добре ставлення до пацієнтів. Я залишилася задоволена якістю обслуговування у Ольги Опанасівни Міщенко.

НовелаДата: Четвер, 18.04.2024, 11:31 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як можна записатися до Ольги Міщенко?

КорнеліяДата: Четвер, 18.04.2024, 11:32 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Новела ()
Як можна записатися до Ольги Міщенко?
 Телефонуйте в клініку Лікаріум і записуйтеся - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

МарьянаДата: Четвер, 18.04.2024, 11:33 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дайте, будь ласка, контакти Лариси Лихачової?

ТаняДата: Четвер, 18.04.2024, 11:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Марьяна ()
Дайте, будь ласка, контакти Лариси Лихачової?
 Тримайте особистий телефон - 0634975942.

bigmomДата: Четвер, 18.04.2024, 11:35 | Повідомлення # 13
Рядовий
Ольга Опанасівна хороший досвідчений фахівець своєї справи. Уважно все оглянула і дала хорошу консультацію та призначення. Я дуже задоволена. Можу рекомендувати її своїм знайомим.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: