Гінеколог Одеса Ленселище
|
|
Світлана | Дата: Четвер, 18.04.2024, 02:01 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Одеса Ленселище
Порекомендуйте, будь ласка, грамотного гінеколога-жінку для молодої дівчини, щоб страху не нагнала на наступні відвідування. Заздалегідь дякую.
|
|
| |
Ангеліна | Дата: Четвер, 18.04.2024, 02:02 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Можу порекомендувати Ларису Євгенівну Лихачову - чудовий фахівець, дуже уважна і доброзичлива. Усе пояснює доступною мовою, призначає лікування, яке призводить до чудового результату!
|
|
| |
morningsun5 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 02:02 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Звернулася до Лариси Євгенівни і залишилася безмежно задоволеною нею. Вона виписала грамотне лікування, після якого зникли болі внизу живота, міома, і менструація стала безболісною.
|
|
| |
Франческа | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:22 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ретельне обстеження, точна постановка діагнозу, правильне визначення тактики лікування. У підсумку - чудовий результат і прекрасне самопочуття! Рекомендую всім!
|
|
| |
Pollysweet | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:23 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| У професіоналізмі Ольги Міщенко, знаннях і ретельному підході до своєї справи, немає ні найменшого сумніву. Досконально розбере причину недуги і призначить правильне, продуктивне і результативне лікування.
|
|
| |
holynnaMary | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:23 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Нещодавно ходила до Лариси Євгенівни через проблеми з кістами. На мій погляд, найкращий лікар з усіх, у яких була, а була я в багатьох - у Кожухар, Бондаренко, Швець, Крючкової. Лариса Євгенівна все пояснила, прописала лікування. Взагалі задоволена на всі 100%, тепер своє здоров'я довірю тільки їй!
|
|
| |
houseofmemories | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:23 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Жіноче здоров'я довіряю тільки Ларисі Євгенівні. У неї знання величезні й досвід. Я за своє життя була у Крючкової М.М., Чабаненко І.Г. , Журавльової В.А., але такої уваги і чуйності ніде не зустрічала. Для мене це важливо, важливо довіряти лікарю, який мене лікує. Я знаю, що вона не призначить зайвого, не придумає мені болячок, яких у мене немає. Зробить усе розумно і грамотно. Уже не вперше Лариса Євгенівна позбавила мене недуги, сумнівів у компетентності немає жодних. У майбутньому за необхідності тільки до неї.
|
|
| |
Valencia007 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:24 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата houseofmemories ( ) Жіноче здоров'я довіряю тільки Ларисі Євгенівні. У неї знання величезні й досвід. Я за своє життя була у Крючкової М.М., Чабаненко І.Г. , Журавльової В.А., але такої уваги і чуйності ніде не зустрічала. Для мене це важливо, важливо довіряти лікарю, який мене лікує. Я знаю, що вона не призначить зайвого, не придумає мені болячок, яких у мене немає. Зробить усе розумно і грамотно. Уже не вперше Лариса Євгенівна позбавила мене недуги, сумнівів у компетентності немає жодних. У майбутньому за необхідності тільки до неї. Чудовий лікар Ольга Опанасівна Міщенко! Людина високих професійних і моральних принципів!
|
|
| |
Петрина | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:24 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Як можна записатися до Лариси Євгенівни? За можливості залиште телефон Ольги Опанасівни?
|
|
| |
Франческа | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:25 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| 094-917-34-22, 098-761-01-28 - за цими телефонами ви можете записатися до Ольги Опанасівни або Лариси Євгенівни.
|
|
| |
Ікарія | Дата: Четвер, 18.04.2024, 11:25 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Відмінний фахівець, все докладно розпитала, пояснювала кожну дію, видно, що професіонал прагне дати якомога більше інформації для розуміння того, що відбувається. Пояснила подальші дії. Рекомендую Ольгу Опанасівну!
|
|
| |