Лікар гінеколог Одеса
|
|
lolitta827 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:41 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лікар гінеколог Одеса
Мені потрібно провести кріодеструкцію рідким азотом, можете порадити лікаря, який добре і якісно робить цю процедуру?
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:41 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Рекомендую Лихачову Ларису Євгенівну, чудовий лікар, професіонал, думаючий. Зайвого не призначить, мети "вичавити грошей на повну" не переслідує. Усі рішення обдумані, зважені - нічого зайвого.
|
|
| |
Аркадія | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я дуже вдячна Ларисі Євгенівні, вона грамотно провела кріодеструкцію і дала правильні рекомендації. На консультації ми з нею обговорили мою проблему і розібрали попутні питання. Я залишилася дуже задоволена своїм візитом до неї. Вона, на мою думку, дуже хороший і кваліфікований фахівець.
|
|
| |
Mary7Ann | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| За порадою знайомої потрапила на прийом до Міщенко Ольги. Вислухала, уважно вивчила аналізи, і поставила діагноз. Призначила правильне, адекватне лікування. Лікар мені дуже допомогла.
|
|
| |
sleepprincess | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Потрапила до Лариси Євгенівни випадково, абсолютно без рекомендацій і жодного разу не пошкодувала, на той момент медикаментозно доктор Ліхачова вилікувала мені дві величезні кісти. Відтоді з усіх питань спостерігаюся тільки в неї. Дуже рекомендую його, як фахівця!
|
|
| |
Графиня | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| До цього спостерігалася у Крючкової Н.М., але за місяць обстежень мені так і не поставили діагноз. Прийшла до Лариси Євгенівни за рекомендацією. Лікарка уважно вислухала мою проблему, провела огляд, взяла аналізи, поставила попередній діагноз, призначила лікування, відповіла на всі мої запитання і детально розписала подальші дії. Дуже уважний, тактовний і грамотний фахівець. Уперше з прийому йшла з позитивними емоціями. Рекомендую!
|
|
| |
janee66 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Чудова лікарка Міщенко Ольга! Дуже тактовна і компетентна, ходила за рекомендацією знайомої, нічого зайвого не радить, тільки необхідне, всім рекомендую!
|
|
| |
Іванна | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Минулого року проходила кріодеструкцію в цього чудового, дуже грамотного лікаря! Завжди все пояснить. Все чітко і по справі. У процесі підвищився тиск, мені поставили укол, заспокоїли, підбадьорили! . Професіонал своєї справи! Рекомендую Ольгу Опанасівну.
|
|
| |
magicAnna | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Іванна ( ) Минулого року проходила кріодеструкцію в цього чудового, дуже грамотного лікаря! Завжди все пояснить. Все чітко і по справі. У процесі підвищився тиск, мені поставили укол, заспокоїли, підбадьорили! . Професіонал своєї справи! Рекомендую Ольгу Опанасівну. Дуже хороший лікар, висококласний фахівець і чудова людина. Можу залишити відгуки тільки позитивні. Лікування, планування вагітності, гормональні "складнощі"... Все чітко, грамотно і по справі, ніяких зайвих аналізів або викачування грошей. Чудовий лікар. Рекомендую Ольгу Опанасівну!
|
|
| |
52Stella | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна записатися до лікаря Лихачової або до Ольги Опанасівни?
|
|
| |
sleepprincess | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата 52Stella ( ) Як можна записатися до лікаря Лихачової або до Ольги Опанасівни? Лихачова Лариса Євгенівна і Міщенко Ольга Опанасівна, приймають у клініці Лікаріум на Французькому бульвар 60, телефони 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Венера | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Міщенко Ольга - найкращий фахівець, у якого я коли-небудь була. Дуже чуйна, ввічлива та інтелігентна. Завжди уважно мене вислуховувала і допомогла з лікуванням. Усім знайомим рекомендую Ольгу Опанасівну, як найкращого гінеколога-ендокринолога.
|
|
| |