menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Лікар гінеколог Одеса
Rianna99Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Лікар гінеколог Одеса

Порадьте, будь ласка, лікаря-гінеколога, який може реально допомогти в разі ендометріозу? Була вже в багатьох лікарів і в різних клініках, хвороба знову повертається.

МадінаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 2
Рядовий
Понад тиждень мене лякали раком шийки матки в місцевій поліклініці, не пояснюючи причину моєї хвороби. Лікар зі мною там говорив на підвищених тонах, нервуючи, коли я ставила запитання.  Подруга порадила звернутися до Лариси Євгенівни Лихачової. Після прийому і зданих аналізів мені встановили папіломавірусну інфекцію шийки матки. Лікарка сказала, що стан не критичний, проте якщо не лікувати, наслідки будуть сумними. Але при цьому ж заспокоїла і сказала, що все можна виправити і лікується без проблем. Так і вийшло. На повторному обстеженні вірусу виявлено вже не було. Крім цього хочу сказати кілька слів про манеру спілкування цієї лікарки: спокійно, без криків і презирства. Мені було з нею дуже комфортно, тепер буду в неї проходити планові огляди. Усім рекомендую цього лікаря.

snezhanna7Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 3
Рядовий
Потрапила на прийом до лікаря Лихачової Лариси, не шкодувала про це ні хвилини. Чуйна й уважна лікарка, жінка, яка точно розуміє і вселяє надію на благополучний результат. У зв'язку з неможливістю зачаття були проведені всі дослідження і призначено лікування. Не вірила, що все вийде, не сподівалася. Але вийшло, і я щаслива!

zoyazzziДата: Четвер, 18.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 4
Рядовий
Звернулася до Міщенко Ольги і залишилася повністю задоволена, вона підібрала мені грамотне лікування. Дуже уважний лікар, ретельно оглянув мене. Сподобалося сучасне обладнання в кабінеті. Стерильна чистота.

АфанасіяДата: Четвер, 18.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 5
Сержант
Після того, як лікар Кожухар А.В. загубила мою вагітність, одразу ж розпочала пошуки хорошої лікарки, читала багато відгуків і вибір припав на Ларису Євгенівну. Та призначила необхідне лікування, ніяких зайвих аналізів і ліків не призначала, все по справі. Усі огляди проводила акуратно. У підсумку, вдруге з першого разу вдалося завагітніти і вагітність протікає відмінно.  Лихачова Л.Є.. - це лікар із великої літери. Побільше б таких професіоналів. Якщо потрібен гінеколог, то тільки до неї.

serafima05Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 6
Сержант
Лариса Євгенівна - просто супер лікар. Свого часу походами по лікарях Швець, Циганенко, Крючковій, я втратила вже надію, що зможу мати дітей. Але з її професіоналізмом і, найголовніше, з душевним і чуйним підходом до своїх пацієнтів, я народила два своїх скарби: спочатку - доньку, а потім - синочка. Усе життя буду вдячна їй за допомогу і за це щастя бути мамою. Рекомендую!

peach7natalyДата: Четвер, 18.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 7
Рядовий
Я в захваті! Ольга Міщенко - і дуже компетентна, і добре спілкується з пацієнтом, і детально все розповідає. Обов'язково буду звертатися до неї знову!

RenataZzДата: Четвер, 18.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 8
Рядовий
Тільки позитивні враження від кожного прийому в Ольги Міщенко. Відмінний, уважний лікар. Не нав'язує нічого зайвого, все пояснює чітко, ясно і доступно. Ніякого дискомфорту. Дуже рекомендую!

КафіДата: Четвер, 18.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 9
Рядовий
Міщенко Ольга Опанасівна - дуже тактовний і уважний лікар. Спостерігаюся у неї, і склалися тільки позитивні враження. На кожній консультації Ольга Опанасівна намагається пояснити й аргументувати своє рішення, розповідає про всі можливі варіанти лікування докладно і зрозуміло. Я залишилася дуже задоволена всіма візитами.

ЧеславаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 10
Рядовий
Можете дати контактні дані Лариси Євгенівни та Ольги Опанасівни?

peach7natalyДата: Четвер, 18.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 11
Рядовий
Лариса Євгенівна та Ольга Опанасівна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60. Записатися можна за телефонами: 0949173422, 0949173488, 0487093488.

УмаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:39 | Повідомлення # 12
Сержант
Дуже позитивно все пройшло. Ольга Опанасівна змогла розташувати до себе, проконсультувала з усіх питань, які виникли. Доктора Міщенка я б порекомендувала, бажаю подолати психологічний бар'єр і довіритися цьому лікарю.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: