menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог ендокринолог Одеса
hloya88Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:28 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог ендокринолог Одеса

Дівчата, хтось лікував хронічний аднексит і домігся позитивних результатів? Якщо так, то поділіться досвідом де і в кого. А то сил моїх більше немає, з початку року вже втретє проходжу курс лікування...

anastaishhhaДата: Четвер, 18.04.2024, 01:29 | Повідомлення # 2
Сержант
Дуже рекомендую Лихачову Ларису Євгенівну. Дуже приємна і чуйна жінка, комплексно подивилася на мою проблему (хронічний аднексит) і прописала дійсно продуктивне лікування. До цього не могли вилікувати 3 інших гінекологи. - Журавльова В.А., Чабаненко І.В., Крючкова Н.М. Для мене ще дуже важливим було те, що вона не призначає мільйон непотрібних і дорогих аналізів, не розводить на гроші.

ЛіяДата: Четвер, 18.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 3
Рядовий
До Ольги Міщенко звертаюся не вперше. Лікую в неї гормональний збій і не тільки. До пацієнтів ставиться ввічливо й тактовно. Зазвичай записуюся заздалегідь, бо в неї не завжди вільно. Такі лікарі на сьогодні - це рідкість!

zlatayaKarinaДата: Четвер, 18.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 4
Рядовий
Перший раз прийшла до Лариси Євгенівни понад рік тому через цикл, що збився. Вона мене проконсультувала, докладно розповіла про такі моменти і розпитала, щоб виписати лікування і потрібні гормональні таблетки. У мене незабаром все налагодилося, тепер приходжу на плановий прийом і огляд раз на півроку. Раджу хорошого фахівця!

АреанаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:30 | Повідомлення # 5
Рядовий
Була проблемка зі здоров'ям, почувалася не дуже. Терпіла до останнього, але все ж довелося шукати до кого записатися на прийом.  Ларису Євгенівну мені знайомі порекомендували, почитала відгуки на різних сайтах, вирішила спробувати сходити на прийом. І виявилося, лікар - просто знахідка. Розпитала, вислухала і поспівчувала, але руки опустити не дала. Зробила все можливе для мого якнайшвидшого одужання. Я пройшла курс лікування, здала аналізи, проблему вирішено, почуваюся набагато краще. Тепер, коли до мене звертаються за рекомендацією - раджу Лихачову Ларису Євгенівну!

АлсууДата: Четвер, 18.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 6
Рядовий
Отримала детальну консультацію на тему моєї недуги. Лікар мені все розписала, звідки взялося це нещастя і як з ним боротися. Сміливо рекомендую Ларису Євгенівну!

LeilaniiiДата: Четвер, 18.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 7
Рядовий
Раджу Міщенко О.А., уважно вислухала, грамотно проконсультувала, зробила все швидко й акуратно! Раніше дуже боялася гінекологів, намагалася відтерміновувати візит, але на прийомі в Ольги Опанасівни почувалася спокійно і легко! Буду звертатися тільки до неї!

БьянкаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:31 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата Leilaniii ()
Раджу Міщенко О.А., уважно вислухала, грамотно проконсультувала, зробила все швидко й акуратно! Раніше дуже боялася гінекологів, намагалася відтерміновувати візит, але на прийомі в Ольги Опанасівни почувалася спокійно і легко! Буду звертатися тільки до неї!
Ольга Міщенко - по-справжньому грамотний фахівець, дуже тактовний і розуміючий. Можна жити спокійно, коли такі фахівці ще існують!

ЮліаннаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:32 | Повідомлення # 9
Рядовий
Підкажіть контакти Лариси Євгенівни?

ЛіяДата: Четвер, 18.04.2024, 01:32 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата Юліанна ()
Підкажіть контакти Лариси Євгенівни?
 Тримайте - 0634975942.

ОльгаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:32 | Повідомлення # 11
Рядовий
Можете дати контакти для запису на прийом до Ольги Міщенко?

БьянкаДата: Четвер, 18.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 12
Рядовий
Цитата Ольга ()
Можете дати контакти для запису на прийом до Ольги Міщенко?
 094-917-34-22 - доктор Міщенко.

Vinnychenko76Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:34 | Повідомлення # 13
Рядовий
За порадою знайомої потрапила на прийом до Міщенко Ольги. Вислухала, уважно вивчила аналізи, і поставила діагноз. Призначила правильне, адекватне лікування. Лікар мені дуже допомогла.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: