Гінеколог ендокринолог Одеса відгуки
|
|
SakaraRina | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог ендокринолог Одеса відгуки
Дівчата, підкажіть грамотного гінеколога-ендокринолога. Після пологів минуло півроку місячних ще не було, у районній ЖК порадили почекати, а я думаю що це гормональний збій.
|
|
| |
Дана | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я знаю тільки одного грамотного гінеколога-ендокринолога - це Лихачова Лариса Євгенівна.
|
|
| |
rassvet14 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - чудовий лікар і людина. Підходить до своєї справи не тільки відповідально, а й з повною душею. Контакт може знайти з будь-якою людиною і допомогти в будь-якій ситуації. Препарати призначать тільки необхідні, допомагаючи організму самому повернутися в баланс, якщо це можливо. Мені було дуже важливо, що Лариса Євгенівна все пояснила доступною мовою і допомогла психологічно.
|
|
| |
Лорі | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна Міщенко - чудовий фахівець і приємна у спілкуванні людина. Йшла до неї як до гінеколога-ендокринолога, призначила тільки потрібні аналізи й адекватне лікування. Нічого зайвого не призначала. Усе роз'яснює так, щоб могла зрозуміти будь-яка людина. Огляд проводила дуже делікатно, це важливо! Тепер спостерігаюся тільки в неї.
|
|
| |
73zhasmine | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна - справжній професіонал. До того, як потрапила до неї, пройшла обстеження у Швець, Кожухар, Крючкової, ніхто не міг знайти причину захворювання. Лариса Євгенівна роз'яснила кожен показник з моїх аналізів, з'ясувала причину і призначила курс лікування. Дуже рекомендую.
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:22 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лариса Євгенівна дуже грамотна лікарка, професіонал своєї справи, відповідально і ретельно підходить до своєї роботи. Пояснює все доступною мовою. Тільки позитивні відгуки.
|
|
| |
Айка | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:22 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я познайомилася з Ларисою Євгенівною в той момент, коли втратила будь-яку надію. Ситуація в мене складна, я пройшла багато суперлікарів - Кожухар, Швець, Журавльову, Крючкову, і віддала купу грошей - результат нуль, одні обстеження! І тільки після того, як я потрапила до цього лікаря, я видихнула! Видихнула не тому, що все одразу в нас вийшло, ні, а тому що вона змогла грамотно оцінити мій стан, призначила одразу ж необхідне лікування, причому звичайне лікування, яке не коштує нечуваних грошей! Ми продовжуємо лікування, отримуємо позитивний результат, і щоразу вона пояснює кожне своє призначення, щоразу вона вміє підібрати правильні слова, які просто необхідно почути нам, дівчатам, які зневірилися стати мамами! Тепер я вірю, що все у нас вийде! Головне те, що знайшла цього лікаря!
|
|
| |
hloya88 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:22 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дуже чарівна, комунікабельна, у професійному плані знає всі тонкощі своєї роботи, може порадити не тільки як лікарка, а й як людина. Я захоплююся. Побільше б таких лікарів, і життя стало б кращим.
|
|
| |
Tyleshova9 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Враження від Ольги Міщенко дуже позитивне! Дуже докладно все пояснює, який аналіз і навіщо. Буду рекомендувати знайомим!
|
|
| |
Молі | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| За яким телефоном можна записатися на прийом до цих лікарів?
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:25 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Молі ( ) За яким телефоном можна записатися на прийом до цих лікарів? Записатися можете за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
надира | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:26 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Давно шукала хорошого гінеколога, і потрапила в потрібні руки доктора Міщенко. Професіонал своєї справи. Спокійно і зрозуміло все пояснює, нічого не нав'язує. Дуже задоволена її прийомом.
|
|
| |