Гінеколог ендокринолог відгуки
|
|
Зінаїда | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:11 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог ендокринолог відгуки
Підкажіть, до якого лікаря звернутися з гормональною ерозією. Хочу переконатися в правильності поставленого діагнозу.
|
|
| |
VSLnikka | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:11 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Лариси Євгенівни протягом року. Винятковий лікар - професіонал. Знайшла її за рекомендаціями в інтернеті й жодного разу не пошкодувала, що звернулася до неї. Усі проблеми були вирішені. Рекомендую!
|
|
| |
Машка45 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:11 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Дуже рада, що в Одесі є такий лікар. За короткий період заповнила дефіцит вітамінів і привела гормони в норму, почуваюся відмінно, а не розбите корито. Не дешево, але це того варте, рекомендую її багатьом, але, на жаль, важко потрапити.
|
|
| |
roshel37 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:12 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Спостерігалася у Циганенко Ю.Л., яка говорила, що моя кіста розсмокчеться, і лікувати не потрібно, а потрапивши на прийом до Міщенко О.А., вона відправила мене на лікування, сказавши, що такі кісти не йдуть самі, і що я дуже вчасно прийшла. Рекомендую Ольгу Опанасівну!
|
|
| |
marmeladdka | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Проходила лікування у Кожухар, Морозової, Чабаненка, це не ті лікарі, яким можна довіритися. І ось нарешті я знайшла цього чудесного лікаря! Просто після прийому виходиш з таким теплим почуттям надійності, це не описати словами. Тепер я точно знаю в якому напрямку рухатися і що робити. Рекомендую Ларису Євгенівну Лихачову!
|
|
| |
Мія | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Лариса Євгенівна - найкращий лікар. Завжди прийде на допомогу і відповість чітко і грамотно на всі питання. Лікування веде без усіляких вимагань грошей. Завжди тільки у справі. Дуже чуйна і турботлива. До пацієнта ставиться як до рідного. З нею завжди почуваєшся в безпеці, немає відчуття, що потрапила в конвеєр. Щиро раджу звертатися до неї.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Я у Міщенко Ольги не вперше, прийом пройшов як завжди добре. Мені дуже все сподобалося. Вона професійна, особистість дуже приємна, мені з нею дуже комфортно. Я не востаннє до неї на прийом прийшла.
|
|
| |
Алана | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Підкажіть у якій клініці приймає лікарка Ліхачова і вартість прийому?
|
|
| |
marmeladdka | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Алана ( ) Підкажіть у якій клініці приймає лікарка Ліхачова і вартість прийому? Лариса Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Французькому бульварі 60 і прийом коштує 600 грн. Контактний телефон -0634975942
|
|
| |
Султанша | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я можу записатися на прийом до Ольги Міщенко?
|
|
| |
roshel37 | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Так, можете, ось контакти клініки, де вона приймає - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Аелла | Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Досить тактовна лікарка. Вона уважно мене вислухала, оглянула, призначила здачу аналізів, заспокоїла і виявила всі проблеми, які турбували. Я продовжую спостереження в Ольги Опанасівни і вам рекомендую!
|
|
| |