menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хороший гінеколог ендокринолог Одеса
Kalinskaya86Дата: Середа, 17.04.2024, 16:53 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Хороший гінеколог ендокринолог Одеса

Підкажіть, будь ласка, хто що знає про хороших гінекологів Одеси. Проблема гормональних збоїв.

AdelaidaaaДата: Четвер, 18.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Потрапила до Лариси Євгенівни Лихачової випадково, що вважаю дуже великою удачею! Уважний, компетентний і тактовний лікар. Спостерігаюся в неї вже 3 місяці, все влаштовує. Рекомендую!

Ксюха2Дата: Четвер, 18.04.2024, 00:56 | Повідомлення # 3
Рядовий
Хороший лікар. Потрапила на прийом щодо гормональних порушень, як до гінеколога-ендокринолога. На перший погляд здавалося, що пропише пити чогось у стилі "спробуйте, може допоможе". Але виявилося, що лікар дійсно грамотний. Після аналізів було запропоновано лікування, яке дало позитивний вплив. При цьому продовжує мене спостерігати, і коригуються деякі призначення. Рекомендую. Лікар, у якого хочеться спостерігатися.

Galinochka36Дата: Четвер, 18.04.2024, 00:56 | Повідомлення # 4
Рядовий
Доктор Міщенко О.А. - дуже хороший фахівець своєї справи! Дуже рада, що потрапила до неї після кількох років безуспішного лікування у Журавльової В.А. У підсумку все вийшло. Рекомендую.

ВарнаДата: Четвер, 18.04.2024, 00:56 | Повідомлення # 5
Рядовий
Найкращий фахівець, у якого я коли-небудь була. Дуже чуйна, ввічлива й інтелігентна. Завжди уважно мене вислуховувала і допомогла з лікуванням. Усім знайомим рекомендую Ларису Євгенівну, як найкращого гінеколога.

КамаліяДата: Четвер, 18.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 6
Рядовий
Лариса Євгенівна - прекрасний фахівець. Дуже рада, що стала її пацієнтом. Вперше походи до лікаря викликають тільки позитивні емоції. Дуже подобається ставлення до пацієнта, підхід до лікування. Тішить, що як лікування не призначають пігулок, гормональних препаратів, а все спрямовано на те, щоб організм сам запускав усі потрібні процеси. Коли приходиш з однією проблемою, а починає вирішуватися відразу цілий комплекс і видно реальний результат. Крім іншого, Інна Артурівна дає настрій на те, що немає нічого неможливого і за правильного підходу можна впоратися з усім. Дуже рекомендую фахівця.

МалинкаДата: Четвер, 18.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 7
Рядовий
Після прийому у Лариси Євгенівни відчуваєш, як у тобі відкривається друге дихання, це той самий випадок, коли сплачені гроші виправдовують себе на 100%. Це той самий лікар, який дійсно розбирає ваш конкретний індивідуальний випадок, а не дивиться в підлогу з похмурим обличчям, не бажаючи йти на контакт і не прописує стандартну схему ліків, як роблять це Ключникова і Циганенко. Я така щаслива, що знайшла Ларису Євгенівну!

lollipoliДата: Четвер, 18.04.2024, 01:01 | Повідомлення # 8
Рядовий
Доктор Міщенко - дуже хороший лікар, мені вона дуже сподобалася. Ольга Опанасівна - дуже добра, видно, що у неї багато навичок. Лікар мені все докладно розповіла і показала. Піду до неї ще раз.

СтефаніяДата: Четвер, 18.04.2024, 01:01 | Повідомлення # 9
Рядовий
Як записатися до Лариси Євгенівни чи до Ольги Опанасівни?

Galinochka36Дата: Четвер, 18.04.2024, 01:02 | Повідомлення # 10
Рядовий
Ольга Опанасівна і Лариса Євгенівна приймають у клініці Лікаріум, контактні телефони клініки - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.

holynnaMaryДата: Четвер, 18.04.2024, 01:02 | Повідомлення # 11
Рядовий
Ольга Опанасівна уважний і кваліфікований фахівець. Лікарка провела консультацію, ми з нею розв'язали всі питання, які в мене були, вона уважно вислухала і допомогла мені. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: