menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Міщенко Ольга Опанасівна Одеса відгуки
ElmiraДата: Середа, 17.04.2024, 16:31 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Міщенко Ольга Опанасівна Одеса відгуки

Дівчата, хто лікувався у Міщенко Ольги Опанасівни, залиште свої коментарі. Можете радити цього лікаря?

ІларіяДата: Середа, 17.04.2024, 16:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
Це найкращий лікар! Огляд завжди ретельний, а ефект від призначеного лікування не змушує себе чекати. Усе строго по ділу, чітко, зрозуміло, без води і непотрібної інформації. Про проблеми повідомляє без зайвої паніки, спокійно, не лякає страшними діагнозами! Дуже кваліфікований лікар!

АфанасіяДата: Середа, 17.04.2024, 16:32 | Повідомлення # 3
Сержант
Намучилася з різними гінекологами, було тільки висмоктування грошей. Знайшла для себе ідеального гінеколога Міщенко Ольгу Опанасівну, з першого прийому виявила суть проблеми! Дуже уважна і відповідальна!

БарбараДата: Середа, 17.04.2024, 16:32 | Повідомлення # 4
Рядовий
До Ольги Опанасівни звернулася з діагнозом "безпліддя". Була в багатьох лікарів, які водили по обстеженнях і дослідженнях.  Ольга Міщенко уважно, обережно і вислуховуючи мене призначала лікування. Підсумок - я мама. Завдяки її таланту!!!

Ася1976Дата: Середа, 17.04.2024, 16:32 | Повідомлення # 5
Сержант
Прекрасний лікар! Після довгих поневірянь, багаторічних болісних очікувань, я, нарешті, стала мамою. За 6 років спроб завагітніти, встигла змінити кількох гінекологів. Тепер я знайшла свого лікаря - Міщенко Ольгу!

ЮніяДата: Середа, 17.04.2024, 16:32 | Повідомлення # 6
Рядовий
Вдячна Ользі Опанасівні за висококласну допомогу! Я прийшла до неї, коли в мене були великі проблеми з жіночим здоров'ям і лікування у фахівця в іншій клініці не принесло жодних результатів. Ця ж лікарка поставилася до мене серйозно, пояснила і відповіла на всі запитання щодо хвороби. Лікування проходило довго, але я не шкодую, адже зараз я повністю здорова, а за це спасибі висококласному і професійному лікарю Міщенко. Усім раджу сміливо звертатися до цього професіонала!

ЖаNNаДата: Середа, 17.04.2024, 16:33 | Повідомлення # 7
Рядовий
Всупереч усім моїм страхам і сумнівам, лікарка Міщенко Ольга - чудовий фахівець і дуже акуратно проводить огляд. Взяла в мене мазок на цитологію. Сказала, що за зовнішнім виглядом серйозних проблем немає, але є натяк на кандидоз. За результатами аналізу повідомила, що підозри підтвердилися і прописала свічки. Тепер у мене все гаразд, і я буду ходити тільки до неї, оскільки професіоналізм виключає будь-які сумніви.

РенатаДата: Середа, 17.04.2024, 16:33 | Повідомлення # 8
Рядовий
Чудовий і дуже уважний лікар. Ніколи не думала, що гінеколог настільки може розташувати до себе. На прийомі завжди все чітко і зрозуміло, без зайвих слів і призначень. Рекомендую!

ГлоріяДата: Середа, 17.04.2024, 16:33 | Повідомлення # 9
Сержант
Усе життя буду вдячна лікарці Міщенко за її професіоналізм та уважне ставлення до пацієнтів. Завдяки їй, слава Богу, не відбулася планова операція через помилку іншого лікаря - гістероскопія. Буду й надалі спостерігатися тільки в Ольги Опанасівни і вам рекомендую!

ФеклаДата: Середа, 17.04.2024, 16:34 | Повідомлення # 10
Рядовий
Поділіться номером телефону Ольги Міщенко.

ЮніяДата: Середа, 17.04.2024, 16:34 | Повідомлення # 11
Рядовий
Цитата Фекла ()
Поділіться номером телефону Ольги Міщенко.
 Ось, будь ласка - 094-917-34-22.

ПарасковіяДата: Середа, 17.04.2024, 16:34 | Повідомлення # 12
Рядовий
Лікар - чудовий! Після обстеження в Ольги Опанасівни та призначеного нею курсу лікування - результат уже в садочок бігає!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: