Міщенко Ольга Одеса відгуки
|
|
Шакіра | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:23 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Міщенко Ольга Одеса відгуки
Подруга порадила звернутися до гінеколога Міщенко Ольги Опанасівни. Які відгуки можете залишити про цього фахівця. Допомогла вона вам у лікуванні?
|
|
| |
Варна | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:23 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Добрий вечір усім. Можу сказати одне - класний лікар! Відповідає на всі запитання чітко і виразно, огляд проводить безболісно, коментуючи. Раджу!!!
|
|
| |
NINA33 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:23 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Пройшовши 4 лікарів уже не залишалося надії на кваліфіковану допомогу, але тут я потрапила до Ольги Опанасівни. Дуже чуйна, уважна і справжня лікарка за покликанням. Допомогла вирішити мою проблему, призначила правильне лікування, завдяки якому я пішла на поправку. Побільше б таких фахівців.
|
|
| |
Лера | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:25 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Кращого гінеколога для мене немає! Лікар від Бога. Ввічливий, грамотний фахівець! Індивідуальний підхід до пацієнта і повна довіра до лікаря. Зайвого не призначає, все по справі. З усіх жіночих питань до неї. Рекомендую.
|
|
| |
Харитина | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я обстежувалася і лікувалася кілька років, і за цей час я не отримала жодної інформації щодо мого захворювання і жодного ефекту від лікування в інших гінекологів. Зараз, після прийому у гінеколога Міщенко, я маю чітке уявлення і в мене є вибір, яким методом лікування скористатися. Також, вона дуже ввічлива і уважна до своїх пацієнтів. Рекомендую!
|
|
| |
Марьяна | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Подобається в ньому все. Грамотний, стриманий, поважає висновки інших лікарів. У лікаря десятки і сотні вдячних пацієнтів, які ходять за ним у будь-яку клініку. Для мене Ольга Опанасівна куди більше, ніж випадковий лікар, я їй зобов'язана життям дитини.
|
|
| |
Цецилія | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:26 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Встановила причини проблеми, призначила грамотне лікування. Робить все чітко і швидко, уважно ставиться до пацієнтів і аналізів. Дуже акуратно оглядає, що рідкість у наш час. Справжній професіонал своєї справи. Усім раджу йти тільки до Міщенко Ольги Опанасівни!
|
|
| |
sleepprincess | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:26 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар! Слухає, чує, а що найголовніше - реально допомагає! Якщо тепер щось турбуватиме - тільки до Ольги Опанасівни, всім раджу. Не пошкодуєте, що прийшли до неї. Діагноз ставить швидко і це пізніше підтверджується на дообстеженні. Призначає розумне лікування, а не "пустушки". А ще вона дуже позитивний лікар!
|
|
| |
klavakkk | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:26 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дівчата, скиньте номер телефону Ольги Міщенко, буду вкрай вдячна.
|
|
| |
Варна | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Цитата klavakkk ( ) Дівчата, скиньте номер телефону Ольги Міщенко, буду вкрай вдячна. Телефони: 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
Расія | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:28 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Прекрасна лікарка, справжній професіонал. Мій перший гінеколог одразу викликала довіру. Дуже акуратна і розумна. Курсую за нею, якщо змінює клініку. Не призначає зайвого, не витягує гроші. Рекомендую її своїм знайомим.
|
|
| |