Міщенко Ольга Опанасівна відгуки
|
|
TopalAlina | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Міщенко Ольга Опанасівна відгуки
Дівчата, хто стикався з гінекологом-ендокринологом Міщенко Ольгою Опанасівною. Цікавлять відгуки. Заздалегідь вдячна.
|
|
| |
bulochka24 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:14 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Ольга Міщенко - найкращий гінеколог серед усіх, з якими мені доводилося стикатися в цьому житті. А оскільки мені вже трошки за 40, гінекологів у цьому житті я бачила багато. Ольга Опанасівна ніколи не призначить зайвого, або навпаки не було такого, щоб вона пропустила якийсь симптом, через що розвивалося б ускладнення. Завжди все чітко і по справі. Дуже раджу її, як хорошого гінеколога!
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:16 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Уже не один раз я зверталася до Олега Міщенка для усунення моїх гінекологічних проблем. Щоразу лікар виконував свою роботу на 100%! Ще жодного разу не було такого, що щось не долікували, щось перелікували, а щось взагалі не побачили. Завжди все ідеально! Довіряю цьому лікарю цілком і повністю!
|
|
| |
Leilaniii | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Потрапивши на прийом до Ольги Опанасівни, я в цьому переконалася, що вона найкраща! Дуже грамотний фахівець, це відчувається з перших хвилин прийому. Вона мене оглянула, вислухала, призначила необхідне лікування. Тепер своє здоров'я буду довіряти виключно їй, тому що вона справжній професіонал своєї справи!
|
|
| |
Зоя1995 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася після медикаментозного аборту. Провела УЗД, все дохідливо і зрозуміло роз'яснила. Дуже тактовний і головне - досвідчений лікар. Буду звертатися тепер тільки до лікаря Міщенко.
|
|
| |
bogDANA9 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:17 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Зрозуміло пояснює, що потрібно робити. Завжди боялася гінекологів, тепер - тільки до Ольги Опанасівни!
|
|
| |
loveU13 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:18 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Півроку мій дільничний гінеколог не могла діагностувати оофорит, умовила на припікання ерозії. Просто тихий жах. Дороге і безрезультатне лікування. Звернулася до Ольги Міщенко, вона акуратно оглянула, і призначила хороше лікування, від якого відразу стало легше. Дуже рекомендую, такого грамотного фахівця важко знайти.
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:18 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Дівчатка, в якій клініці зараз приймає доктор Міщенко?
|
|
| |
bogDANA9 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:19 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Daffna9 ( ) Дівчатка, в якій клініці зараз приймає доктор Міщенко? У клініці "Лікаріум" на Французькому бульварі 60.
|
|
| |
irenochkaaa | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:19 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як можна зв'язатися з Ольгою Опанасівною або з клінікою для запису на прийом?
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:20 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата irenochkaaa ( ) Як можна зв'язатися з Ольгою Опанасівною або з клінікою для запису на прийом? Записаться в клинику можете по телефонам - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88.
|
|
| |
ArrinA | Дата: Середа, 17.04.2024, 16:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Вперше звернулася до гінеколога і залишилася дуже задоволена! Уважний, грамотний, думаючий фахівець! На кріслі не боляче абсолютно. Вміє розташувати до себе, відповідає на всі запитання. Дуже рекомендую лікаря!
|
|
| |