menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гінеколог Лихачова Лариса Євгенівна відгуки
ЯрославаЖДата: Вівторок, 16.04.2024, 19:58 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гінеколог Лихачова Лариса Євгенівна відгуки

Дуже потрібен хороший гінеколог - ендокринолог. Мені радять звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни. Як ви думаєте, це хороший фахівець?

АдаЛДата: Вівторок, 16.04.2024, 19:58 | Повідомлення # 2
Рядовий
Мене Лихачова Лариса Євгенівна вилікувала від безпліддя. Дуже обізнаний і чудовий гінеколог-ендокринолог. Я дуже задоволена лікарем і лікуванням. Зараз буду планувати вагітність, на обліку стоятиму тільки в Лариси Євгенівни. Рекомендую звертатися до цього фахівця.

ДинаДДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:02 | Повідомлення # 3
Рядовий
Правильно вам радять звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни. Прекрасний фахівець, дуже приємна жінка. Мені змогла повністю нормалізувати гормональний дисбаланс. Тепер у мене все чудово. Дякую Ларисі Євгенівні за допомогу.

МіраХДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:02 | Повідомлення # 4
Рядовий
Найкращий гінеколог-ендокринолог - це Лихачова Лариса Євгенівна. Вилікувала мене від ендокринного безпліддя. Я завдяки Ларисі Євгенівні стала мамою. Уклін і повага справжньому лікарю - Лихачовій Ларисі Євгенівні.

ХристинаХДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:03 | Повідомлення # 5
Рядовий
Правильно вам радять звертатися до Лихачової Лариси Євгенівни. Це чудовий гінеколог - ендокринолог. Дуже грамотний фахівець. Вилікувала мою сестру без операції від полікістозу придатків. Ви сміливо можете звертатися до Лариси Євгенівни.

АлісаЛДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:03 | Повідомлення # 6
Рядовий
Якби не Лихачова Лариса Євгенівна, я б напевно ніколи б не стала мамою. Все б лікувалася невідомо від чого. Мені дуже пощастило звернутися до Лариси Євгенівни. Лікар змогла мене вилікувати від безпліддя. Тепер я мама двох дітей. Ось це справжній фахівець.

НаташаДДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:06 | Повідомлення # 7
Рядовий
Я вам теж пораджу звернутися до Лихачової Лариси Євгенівни. Найкращий гінеколог - ендокринолог. Мене вилікувала від ерозії шийки матки. Швидко й ефективно. Залишилася дуже хорошої думки про Лихачову Ларису Євгенівну.

РусланаДДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:07 | Повідомлення # 8
Рядовий
Я вам теж скажу, що Лихачова Лариса Євгенівна чудовий гінеколог-ендокринолог. Допомогла моїй матері перенести досить важкий клімакс. Лікар підібрала дуже хороші та ефективні ліки. Велике спасибі Ліхачовій Ларисі Євгенівна за допомогу.

СветаЛДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:07 | Повідомлення # 9
Рядовий
Я з вдячністю згадую Лихачову Ларису Євгенівну. Найкращий гінеколог - ендокринолог. Правильно мені поставила діагноз. Призначила превокласне лікування. Тепер я повністю здорова жінка. Я вам рекомендую звертатися до Лихачової Лариси Євгенівни.

ЖеняАДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:08 | Повідомлення # 10
Рядовий
Мою сестру вилікувала від ендокринного безпліддя Лихачова Лариса Євгенівна. Прекрасний гінеколог - ендокринолог. Чудова жінка. Величезна подяка Ларисі Євгенівні за її талант лікаря і допомогу. Дякую.

ЛяляГДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:09 | Повідомлення # 11
Рядовий
Я теж хочу вже дуже давно стати мамою, але не як. Впевнена, що мені зможе допомогти Лихачова Лариса Євгенівна. Хочу піти до неї на консультацію. Прошу вас написати номер телефону лікаря. Дякую.

ЯрославаЖДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:09 | Повідомлення # 12
Рядовий
Відразу хочу попросити вас написати всі дані лікаря. Я дуже вірю, що мені зможе допомогти Лихачова Лариса Євгенівна. Усім велике спасибі за відповіді. Чекаю.

РусланаДДата: Вівторок, 16.04.2024, 20:09 | Повідомлення # 13
Рядовий
Хочу відразу всім відповісти одночасно. Гінеколог-ендокринолог Лихачова Лариса Євгенівна працює в клініці Лікаріум, що на Французькому бульварі 60. Телефон лікаря 0634975942. Телефон клініки 7093488 і 0959173422. Телефонуйте і записуйтеся на прийом.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: