Гінеколог Міщенко Ольга Опанасівна відгуки
|
|
ЛесяГ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:44 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гінеколог Міщенко Ольга Опанасівна відгуки
Що ви можете сказати, про гінеколога Міщенко Ольгу Опанасівну? Мені рекомендують до неї звернутися. Кажуть вона дуже хороший лікар.
|
|
| |
ІннаЛ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:45 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже правильно вам радять звернутися до Міщенко Ольги Опанасівни. Це найкращий гінеколог-ендокринолог. Мене швидко вилікувала від запалення яєчників. Одразу поставила правильний діагноз. Призначила аналізи та медикаменти. Лікарка чудова. Рекомендую.
|
|
| |
ДинаК | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:45 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Мене позбавила від ендокринного безпліддя тільки Міщенко Ольга Опанасівна. Найкращий гінеколог - ендокринолог. Знайшла причину моєї хвороби і прибрала її. Величезна подяка Ользі Опанасівні за шанс стати мамою. Моєму синові виповнився рік.
|
|
| |
КатяЖ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:45 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Найкращий гінеколог - ендокринолог це - Ольга Міщенко. Дуже приємний і обізнаний лікар. Швидко змогла вилікувати мене від полікістозу яєчників, без операції. Велике спасибі їй за допомогу і професіоналізм.
|
|
| |
МілаД | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:46 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Правильно вам усі радять звернутися до Міщенко Ольги Опанасівни. Вона справді чудовий гінеколог - ендокринолог. Мені швидко врегулювала гормональний збій. Призначила перевірені ліки. Я залишилася дуже задоволена роботою Ольги Опанасівни.
|
|
| |
КеріГ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:46 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Так, Міщенко Ольга Опанасівна - прекрасний гінеколог. Вилікувала мене від ерозії шийки матки. Дуже обізнаний і тямущий лікар. Я вам рекомендую звернутися саме до неї.
|
|
| |
КсюшаК | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:46 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна найкращий гінеколог - ендокринолог. У мене були проблеми з місячними, замучили часті збої. Ольга Опанасівна швидко знайшла причину і вилікувала повністю цю проблему. Велике спасибі Ользі Опанасівні за надану допомогу.
|
|
| |
ВаляГ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:47 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Завдяки Міщенко Ользі Опанасівні в нашій родині з'явилася довгоочікувана дитина. Вона змогла вилікувати мене від безпліддя. Всю вагітність я спостерігалася у Ольги Опанасівни. Величезна подяка найталановитішому і справжньому лікарю - Міщенко Ользі Опанасівні за сина.
|
|
| |
АняЛ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:47 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Міщенко Ольга Опанасівна першокласний гінеколог - ендокринолог. Найкращий фахівець. Дуже позитивна і приємна людина. Мене вилікувала від запалення яєчників. Підібрала індивідуальне лікування тому, що я алергік. Величезна їй подяка!
|
|
| |
ЖанаЕ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:47 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Найкращий гінеколог-ендокринолог - це Міщенко Ольга Опанасівна. У мене вилікувала повністю гормональний дисбаланс усього організму. Я стала себе добре почувати, піднявся настрій і життя відразу налагодилося. Велике спасибі Ользі Опанасівні за допомогу.
|
|
| |
ЯринаС | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:52 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Мені теж потрібно звернутися по допомогу до Міщенко Ольги Опанасівни. Прошу вас написати адресу, де конкретно вона працює. Дякую заздалегідь.
|
|
| |
ЛесяГ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:56 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Дякую всім за поради. Я з великим задоволенням звернуся до Міщенко Ольги Опанасівни. Вас прошу написати всі дані лікаря, включно з номером телефону. Дякую.
|
|
| |
АняЛ | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:56 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Будь ласка. Гінекологиня - ендокринологиня Міщенко Ольга Опанасівна працює на Французькому бульварі 60 у клініці "Лікаріум", записатися в клініку можете за телефонами - 094-917-34-22, 709-34-22, 094-917-34-88, 709-34-88. Телефонуйте.
|
|
| |