Колосова Олеся Василівна Одеса відгуки
|
|
Афанасія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:34 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Колосова Олеся Василівна Одеса відгуки
Здраствуйте, знайома радить відвідати гінеколога Колосову Олесю Василівну, як дуже грамотного гінеколога. Що можете сказати про цього лікаря? Радите до неї звертатися?
|
|
| |
Хейзер | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:34 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Потрапила до неї за порадою подруги. До цього лікувалася у такого "фахівця", аж страшно згадувати. Призначає все по суті й нічого зайвого.
|
|
| |
Машка45 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:36 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я страшенна боягузка, і похід до гінеколога для мене тортури. Залишилася дуже задоволена. Було все на найвищому рівні, безболісно і була надана підтримка. Дуже задоволена. Відмінний фахівець. Рекомендую Олесю Василівну!
|
|
| |
Муля | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:36 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| З першої консультації лікар справила на мене дуже гарне враження. Мені подобається, що вона дуже уважна до всіх деталей, ніколи не призначить зайвого або непотрібного. Це найкращий лікар! Тепер будь-які питання з гінекології я вирішую виключно тільки з Олесею Василівною!
|
|
| |
Лізавета | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:37 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Звернулася за рекомендацією сестри, дуже сподобався лікар Колосова та її професіоналізм. Побільше б таких фахівців у медицині!
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:37 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже рада, що знайшла свою лікарку-гінеколога Колосову О.В., для якої я пацієнтка, а не клієнтка, яка тобі дійсно хоче допомогти.
|
|
| |
Тіфані | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:37 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Олеся Василівна дуже грамотний лікар. Ввічлива, тактовна, акуратна. На будь-які запитання дає зрозумілу для пацієнтів відповідь. Лікуватися, обстежуватися - одне задоволення.
|
|
| |
Лорі | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:37 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Колосова Олеся Василівна - дуже хороший лікар. Уважна, ввічлива! Кілька разів була у неї на прийомі і залишилися тільки чудові враження! Швидко знайшла рішення моєї проблеми, не кидаючи по інших лікарях і не призначаючи тисячі аналізів!
|
|
| |
Ніколь | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:38 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Олеся Василівна дуже чуйна, уважна, доброзичлива, доброзичлива, грамотна лікарка, ставиться завжди по-людськи, зайвих аналізів не призначає, тільки ті, які дійсно потрібні, не намагається розвести на гроші.
|
|
| |
Кіма | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Уважний і грамотний фахівець, з добрим серцем. Всі рекомендації та призначення без надмірностей, все для результату, настійно рекомендую!
|
|
| |
Варна | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дуже зацікавив цей лікар, залиште її контактні дані.
|
|
| |
Тіфані | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:39 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Цитата Варна ( ) Дуже зацікавив цей лікар, залиште її контактні дані. Олеся Василівна приймає лікарні на Малиновського 61, особистий телефон - 380966717563.
|
|
| |
Одрі | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 19:43 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Дуже уважний і добрий лікар. Все пояснила, виписала лікування недороге й ефективне! Усе швидко і по справі. Побільше б таких фахівців!
|
|
| |