Колосова Олеся Одеса відгуки
|
|
Пімочка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Колосова Олеся Одеса відгуки
Дівчата, хто лікувався у гінеколога Олесі Колосової, залиште відгук. Як вам цей гінеколог? Чи варто у неї лікуватися?
|
|
| |
Глафіра | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Звернулася до цього лікаря по екстрену допомогу. Олеся Василівна грамотно і професійно провела лікування. Дуже хороший, чуйний лікар, професіонал своєї справи. Усім рекомендую.
|
|
| |
Флора | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Довго шукала лікаря, який зможе правильно поставити діагноз, не стане призначати непотрібних аналізів і процедур, допоможе вилікуватися. Олеся Василівна саме такий фахівець.
|
|
| |
Ванесса | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Звернулася до гінеколога Колосової за консультацією. Турбували незрозумілі виділення. Дуже приємна й уважна. Призначила лікування, яке пройшло чудово, і від моєї проблеми не залишилося і сліду.
|
|
| |
Ніккі | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Уже близько року спостерігаюся в Олесі Василівни, дуже рада, що знайшла "свого" гінеколога! Абсолютно немає сорому і дискомфортних відчуттів під час огляду. Хочу відзначити високий професіоналізм, делікатність, грамотні призначення та уважне ставлення! З повною впевненістю рекомендую!
|
|
| |
Мія20 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Довго шукала розумного гінеколога, знайшла Колосову О.В., зупинилася в пошуках. Приголомшливий лікар, подобається підхід до лікування, дуже грамотний.
|
|
| |
Аглая | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Це найкращий лікар, якого я знаю! Вона завжди відповість на всі запитання, якісно і грамотно проводить обстеження і призначає відповідне лікування. Уперше зустрічаю настільки грамотного фахівця.
|
|
| |
Аня | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Відвідувала Олесю Колосову один раз, залишилася дуже задоволена, планую ходити до неї й надалі. Було проведено дуже ретельне обстеження, лікарка підходить до проблеми загалом, розглядаючи весь організм, намагаючись знайти суть проблеми, а не лікувати симптоми.
|
|
| |
Марта3 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Олеся Василівна - чудовий лікар, професіонал своєї справи! Крім того, що вона призначає 100% грамотне лікування, вона дуже уважна, ввічлива і привітна. Фахівець, якому можна довіритися! Саме вона допомогла впоратися з проблемою, яку багато лікарів ігнорували.
|
|
| |
Таня | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Найдосвідченіший, найпривітніший і найдобродушніший фахівець із багатьох, яких я коли-небудь зустрічала в житті. Я захоплена! Вилікувала хламідіоз, ерозію, молочницю.
|
|
| |
Зінаїда | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, як можна потрапити до Олесі Василівни?
|
|
| |
Ніккі | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:34 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Цитата Зінаїда ( ) Дівчата, як можна потрапити до Олесі Василівни? Телефонуйте і записуйтеся на прийом - 380966717563.
|
|
| |
Магда | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:34 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відмінний лікар! Жоден лікар, якого я відвідувала, не пояснював так дохідливо і доступно. Олеся Василівна - професіонал своєї справи! Грамотно призначає лікування, ліки не за захмарними цінами, мінімум аналізів, все по справі.
|
|
| |