menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Колосова Олеся Одеса відгуки
ПімочкаДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Колосова Олеся Одеса відгуки

Дівчата, хто лікувався у гінеколога Олесі Колосової, залиште відгук. Як вам цей гінеколог? Чи варто у неї лікуватися?

ГлафіраДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 2
Рядовий
Звернулася до цього лікаря по екстрену допомогу. Олеся Василівна грамотно і професійно провела лікування. Дуже хороший, чуйний лікар, професіонал своєї справи. Усім рекомендую.

ФлораДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 3
Рядовий
Довго шукала лікаря, який зможе правильно поставити діагноз, не стане призначати непотрібних аналізів і процедур, допоможе вилікуватися. Олеся Василівна саме такий фахівець.

ВанессаДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 4
Сержант
Звернулася до гінеколога Колосової за консультацією. Турбували незрозумілі виділення. Дуже приємна й уважна. Призначила лікування, яке пройшло чудово, і від моєї проблеми не залишилося і сліду.

НіккіДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 5
Сержант
Уже близько року спостерігаюся в Олесі Василівни, дуже рада, що знайшла "свого" гінеколога! Абсолютно немає сорому і дискомфортних відчуттів під час огляду. Хочу відзначити високий професіоналізм, делікатність, грамотні призначення та уважне ставлення! З повною впевненістю рекомендую!

Мія20Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 6
Рядовий
Довго шукала розумного гінеколога, знайшла Колосову О.В., зупинилася в пошуках. Приголомшливий лікар, подобається підхід до лікування, дуже грамотний.

АглаяДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 7
Рядовий
Це найкращий лікар, якого я знаю! Вона завжди відповість на всі запитання, якісно і грамотно проводить обстеження і призначає відповідне лікування. Уперше зустрічаю настільки грамотного фахівця.

АняДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 8
Рядовий
Відвідувала Олесю Колосову один раз, залишилася дуже задоволена, планую ходити до неї й надалі. Було проведено дуже ретельне обстеження, лікарка підходить до проблеми загалом, розглядаючи весь організм, намагаючись знайти суть проблеми, а не лікувати симптоми.

Марта3Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 9
Сержант
Олеся Василівна - чудовий лікар, професіонал своєї справи! Крім того, що вона призначає 100% грамотне лікування, вона дуже уважна, ввічлива і привітна. Фахівець, якому можна довіритися! Саме вона допомогла впоратися з проблемою, яку багато лікарів ігнорували.

ТаняДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 10
Рядовий
Найдосвідченіший, найпривітніший і найдобродушніший фахівець із багатьох, яких я коли-небудь зустрічала в житті. Я захоплена! Вилікувала хламідіоз, ерозію, молочницю.

ЗінаїдаДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дівчата, як можна потрапити до Олесі Василівни?

НіккіДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:34 | Повідомлення # 12
Сержант
Цитата Зінаїда ()
Дівчата, як можна потрапити до Олесі Василівни?
Телефонуйте і записуйтеся на прийом - 380966717563.

МагдаДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:34 | Повідомлення # 13
Рядовий
Відмінний лікар! Жоден лікар, якого я відвідувала, не пояснював так дохідливо і доступно. Олеся Василівна - професіонал своєї справи! Грамотно призначає лікування, ліки не за захмарними цінами, мінімум аналізів, все по справі.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: