Лариса Євгенівна Лихачова Одеса відгуки
|
|
Рима | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:25 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лариса Євгенівна Лихачова Одеса відгуки Добрий день! Порадьте, будь ласка, хорошого гінеколога щодо дисплазії 1 ступеня. Спірне питання про лікування. Хочу проконсультуватися з Лихачовою Л.Є., кажуть грамотний лікар, що можете сказати про неї.
|
|
| |
Алма | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:26 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я вдячна Ліхачовій, допомогла вилікувати запалення придатків, завдяки правильно призначеному лікуванню. Дуже ввічлива і грамотна жінка, вміє знайти підхід до пацієнта. Як лікар професіонал.
|
|
| |
Еріка44 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:26 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У Лариси Євгенівни лікувалася, порядна лікарка, розумна. Шукає причину, а не знімає симптоми, підбирає препарати, змінює схеми, йде до кінця.
|
|
| |
оольгаа3 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Найкращий гінеколог! Була в неї на прийомі після невдалого лікування в іншого гінеколога-"аматора", який просто висмоктував з мене величезні гроші на незрозумілі процедури, але аналізи показували, що нічого не змінюється. У повному розпачі я наважилася звернутися до іншого лікаря, порекомендували Лихачову Ларису Євгенівну з клініки Лікаріум. За три прийоми і мінімум вкладень на прийом, ліки та аналізи я вилікувалася. Також хочу зазначити, що цей лікар дуже чуйний і добрий. Буду спостерігатися тепер тільки в неї!
|
|
| |
violetta77 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна вивчила всі мої аналізи та обстеження, які в мене були. Заспокоїла мене, оскільки я прийшла до неї перелякана після консультації в іншого лікаря. І на моє здивування все виявилося не так страшно, як мені описували. Вона пояснила мені все більш докладно, розписала весь план подальших дій, відповіла на всі мої запитання. Я їй дуже вдячна за розуміння і підтримку. Хороша лікарка.
|
|
| |
Ніколь | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Гінеколог Лихачова Лариса Євгенівна - той фахівець, якому повністю можна сміливо довірити своє здоров'я. Плановий огляд проходжу тільки в неї. Лариса Євгенівна ставить точний, правильний діагноз і лікування призначає дієве, яке завжди дає позитивний результат. Декілька разів у мене були виявлені запалення, але за рахунок оперативності, виліковувалася швидко і без ускладнень.
|
|
| |
Evgeny1998 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Мені дуже пощастило, я зустріла професіонала і дуже добру лікарку - Лихачову Ларису Євгенівну. Багато проблем вона допомогла мені вирішити. Здоров'я під контролем людини, якій я можу довіритися - дорогого коштує.
|
|
| |
Вдовина | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:27 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чудовий фахівець! Прекрасна людина! Враховує всі нюанси, нічого не упускає і знаходить оптимальне та ідеальне рішення проблеми. Викликає абсолютну довіру і впевненість!
|
|
| |
KkseniaA | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Дуже хороша, чуйна, вирішили з нею мою проблему. Дуже сподобалося і в плані професіоналізму. Усе було на високому рівні.
|
|
| |
Антуана | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Відмінний лікар. За кілька років поміняла багато лікарів, оскільки ніхто не міг мені допомогти, а може й не хотіли. Звернулася до Лихачової, за 3 місяці знайшли причину і майже впоралися. На прийомі завжди уважна, на всі запитання відповість і все розповість. Я їй дуже вдячна. Дійсно, хороших лікарів не багато зараз залишилося, а Лариса Євгенівна саме такий лікар. Усім рекомендую.
|
|
| |
АльбіНа | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Супердоктор - дуже уважний і відповідальний фахівець. Усім знайомим раджу. Мені вона допомогла, я їй вдячна.
|
|
| |
Анеліса | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Здрастуйте! Розкажіть як мені потрапити до Лариси Євгенівни.
|
|
| |
Ніколь | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Лариса Євгенівна приймає в клініці Лікаріум на Генуезькій, 1/2. Записатися на прийом можете за телефонами - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
Звертайтеся, впевнена, що Лариса Євгенівна вам допоможе.
|
|
| |