Ольга Опанасівна Міщенко Одеса відгуки
|
|
Ageeva | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:19 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ольга Опанасівна Міщенко Одеса відгуки
Доброго дня! Кров'янисті виділення через тиждень після закінчення місячних, хочу потрапити до грамотного гінеколога, радять Міщенко О.А. з Лікаріуму. Хто лікувався у неї? Як вам лікарка? Можете її рекомендувати?
|
|
| |
KAILY6 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:20 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Максимально компетентний, професійний і зацікавлений у проблемі лікар! Все дуже зрозуміло і чітко пояснює! Враження залишає тільки хороші, і після прийому вже не здається, що виходу з проблеми немає.
|
|
| |
Епістима | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:20 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| 2 роки тому зіткнулася з такою проблемою як затримка менструації, шукала лікаря-гінеколога. Знайома порадила звернутися до Міщенко О.О. Вона грамотно і детально все пояснила, виявила причину затримки, прописала необхідне лікування і ось протягом 2-х років ходжу тільки до неї і завжди залишаюся задоволена! Жодної зайвої інформації, все по справі і дуже коректно. Рекомендую всім такого великого професіонала як Ольга Опанасівна.
|
|
| |
Павла | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:21 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна - професійний і дуже грамотний лікар! Крім професіоналізму у неї присутні дуже важливі людські якості - чуйність і уважність до проблеми пацієнта! Мені лікар допоміг на 100% і не тільки професійною допомогою, а ще й моральною підтримкою!
|
|
| |
Фіва | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:21 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Найкомпетентніший лікар, у якого я була. Тепер тільки до Ольги Опанасівни. Лікар на 100% зацікавлений у вашому одужанні.
|
|
| |
Таяна | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У результаті те, що я багато років не могла вилікувати, вилікувала мені Ольга Опанасівна Міщенко. Цей лікар буде вирішувати проблему, поки не вирішить.
|
|
| |
Ніккі | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Найкращий гінеколог, у якого я була! Після кесаревого були ускладнення, пролікували чудово!
|
|
| |
Алікаа | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:22 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| З легкістю поставила діагноз і призначила адекватне лікування! Просто супер-лікар! Однозначно рекомендую!
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Відмінний лікар! Єдина, хто мені зміг запропонувати іншу схему лікування при хронічному захворюванні. Це дало результат. Уважна, акуратна, знайшла підхід до мене відразу.
|
|
| |
Lidia18 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже грамотний фахівець, відвідувала багато гінекологів, але всі вони лікують "шаблонно", не заглядаючи "вглиб" проблеми. Ольга Опанасівна - перший лікар, який подивився на мою ситуацію під іншим кутом, її лікування працює! Рекомендую цього лікаря 100%.
|
|
| |
Лолія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| У мене проблеми з гінекології, дайте координати Ольги Опанасівни, хочу з нею проконсультуватися.
|
|
| |
Алікаа | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:23 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна приймає в клініці Лікаріум. Телефони адміністратора для запису на прийом - 096 388-18-99, 095 751-31-63, 093 542-94-87.
|
|
| |
Talia66 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:24 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Лікарка Міщенко дуже сподобалася. Вислухала, грамотно призначила аналізи (нічого зайвого), лікування було ефективним!
|
|
| |