menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Олеся Василівна Колосова Одеса відгуки
Ульяна77Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Олеся Василівна Колосова Одеса відгуки

Дівчата, у кого є відгуки про гінеколога Колосову Олесю Василівну, мені його дуже рекомендували
шукаю інформацію. Що можете про неї сказати?

Ksuha61Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:13 | Повідомлення # 2
Рядовий
Спостерігаюся в Олесі Василівни. Відмінний лікар. Всі аналізи та призначення тільки за показаннями, нічого зайвого. Завжди доступно пояснює і дає рекомендації, людяне ставлення до пацієнтів.

Хлоя1983Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:13 | Повідомлення # 3
Рядовий
Доброзичлива, чуйна, завжди в гарному настрої, компетентна. Звернулася до неї після перших пологів, було сильне запалення з підозрою. Проведено аналізи, огляди. Загалом, я здорова і дуже їй вдячна.

ЛераДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:13 | Повідомлення # 4
Сержант
Найкращий лікар гінеколог, дуже уважний лікар, нічого зайвого не призначить, найнеобхідніше і дуже ефективне лікування.

ОктябринаДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:14 | Повідомлення # 5
Сержант
Обійшла багатьох гінекологів, ніхто не зміг знайти причину моєї проблеми. Як же я рада, що потрапила до такого компетентного фахівця, як Олеся Василівна. Розглянула проблему з усіх боків, призначила лікування. При дотриманні всіх рекомендацій буквально за тиждень моє жіноче здоров'я прийшло в норму.

МірабельДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:14 | Повідомлення # 6
Сержант
Я з тих людей, кому треба в усьому розібратися і все зрозуміти самій. У цьому плані Олеся Василівна мені дуже сподобалася. Вона змогла так просто і зрозуміло пояснити складні медичні терміни, що я була вражена її обізнаністю та освіченістю. Але головне, що хотіла сказати, я дуже вдячна їй за якісне лікування...

АріанаДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:14 | Повідомлення # 7
Сержант
Уже не один рік ходжу до Олесі Василівни. Кожне відвідування ретельне. Підбір ліків індивідуальний. Консультації на вищому рівні. Відмінне ставлення до пацієнта. Знайти хорошого, професійного і відповідального лікаря-гінеколога велике щастя і я його знайшла.

НастяДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:14 | Повідомлення # 8
Сержант
Я постійно мучилася зі своєю "жіночою проблемою", зневірилася, не знала куди йти. З численних гінекологів, у яких я була, мені допомогла тільки Колосова Олеся Василівна. Вона найкращий і грамотний фахівець своєї справи.

РозмариДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:15 | Повідомлення # 9
Рядовий
Дуже доброзичлива, уважна, грамотна лікарка. Усе детально розпитає, дуже дбайливо дивиться, призначить усе тільки потрібне і по справі. Чудове ставлення до пацієнтів. Дуже приємна. Усім раджу її.

АріельДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:17 | Повідомлення # 10
Рядовий
Олеся Василівна - найкращий фахівець своєї справи! Все пізнається в порівнянні, тому заявляю з повною впевненістю. Грамотно склала для мене план обстеження, лікування. Вона професійна, тактовна, уважна! Прийшла до лікаря за рекомендацією, тепер усім рекомендую тільки Олесю Колосову.

ЗемфіраДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:17 | Повідомлення # 11
Рядовий
Найчудовіша, найчудовіша лікарка! Такі фахівці рідкість! Дуже легке спілкування, точний діагноз і грамотне лікування. Підтримує і підбадьорює, препарати призначає максимально нешкідливі. Щодо діагнозу все пояснює.

БоженаДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:17 | Повідомлення # 12
Рядовий
Дівчата, напишіть як можна потрапити до Олесі Колосової.

РозмариДата: Вівторок, 16.04.2024, 18:18 | Повідомлення # 13
Рядовий
Олеся Василівна приймає в МКЛ №10 на Малиновського 61, телефон 380966717563.  Я дуже задоволена цим лікарем, наступного разу тільки до неї. Я була до цього в інших лікарів, але Колосова зайве не призначить, вилікує. Професіоналізм видно в наявності.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: