Лариса Євгенівна Лихачова відгуки
|
|
moolly | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Лариса Євгенівна Лихачова відгуки
Вітаю! Представляють інтерес гінеколог-ендокринолог Лихачова Лариса Євгенівна. Яку інформацію про неї можете надати? Чи змогла вона допомогти вирішити вашу проблему? Чи варто користуватися її послугами?
|
|
| |
Олімпія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:03 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Зверталася зі своїми жіночими проблемами. Лариса Євгенівна вирішила з першого прийому все, заспокоїла і призначила лікування! Приголомшливо добрий, компетентний і чуйний лікар!
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Звернулася з проблемою нерегулярної менструації. Лариса Євгенівна допомогла розібратися в чому проблема і прописала план лікування. Провели клінічні дослідження та ультразвукове обстеження. У результаті виявили анемію і швидко вжили заходів для виправлення ситуації.
|
|
| |
Вдовина | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Це чудова лікарка. Знайшла за рекомендацією. Пожалкувала тільки про те, що не впізнала Ларису Євгенівну раніше. Тепер ходжу тільки до неї. Завжди відповість на всі запитання. Рекомендую!
|
|
| |
Ніколь | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| До Лариси Євгенівни ходжу не перший рік, порадила подруга. Я дуже задоволена і жодного разу не пошкодувала. Можу радити цього лікаря іншим пацієнтам! До цього ходила до різних лікарів в інших клініках, можу сказати, що Лариса Євгенівна - найкраща.
|
|
| |
Alissaa | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:06 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Чудова лікарка. Як мама, добра, цікавиться, уважна. Ставила багато запитань, призначила лікування, все пояснила. Однозначно рекомендую.
|
|
| |
KkseniaA | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Після пологів спостерігаюся у Лариси Євгенівни Лихачової. Дуже подобається, як проводить огляд і завжди дасть рекомендації щодо лікування. Цього разу виявила ерозію, призначила лікування, буду далі спостерігатися зі своєю проблемою в неї і вам раджу, грамотний лікар.
|
|
| |
ArrinA | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Була дуже задоволена прийомом. Лікар Ліхачова дуже доброзичлива і чуйна. Дохідливо пояснила план лікування. Відповідала на всі мої запитання. Я була у багатьох гінекологів, але більше за всіх мені сподобалася Лихачова Л.Є.
|
|
| |
Анеліса | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| До Лариси Євгенівни прийшла років 1,5 тому з купою всяких болячок. Завдяки її рекомендаціям, чітким вказівкам і професіоналізму, без проблем вилікували все швидко й ефективно. Ставиться до пацієнтів дбайливо, з розумінням. Підходить до лікування комплексно, з усіх боків, і максимально ефективно, при цьому нічого зайвого не призначає. Чудовий лікуючий лікар!
|
|
| |
Петрина | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дуже хороший лікар! Я стільки гінекологів обійшла, ніхто не міг знайти, визначити і вирішити банальну проблему. За два прийоми у Лариси Євгенівни все обстежили і вилікували! Тепер тільки до неї.
|
|
| |
Есмеральда1997 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, хто був у Лариси Євгенівни, залиште її координати.
|
|
| |
Вдовина | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Лариса Євгенівна приймає на Генуезькій 1/2 у клініці Лікаріум. Контактні телефони клініки - +38 (048) 230-90-02, +38 (096) 388-18-99, +38 (095) 751-31-63, +38 (093) 542-94-87.
|
|
| |
Ніккі | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Прийшла з діагнозом синдром мультифолікулярних яєчників і ендометріоз. Прекрасне ставлення лікаря! Лікар від Бога! Усе вилікували. Я здорова! Безмірно вдячна Ларисі Євгенівні і вам раджу.
|
|
| |