Ольга Опанасівна Міщенко відгуки
|
|
NINA33 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:58 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Ольга Опанасівна Міщенко відгуки
Доброго часу доби! Цікавить гінеколог-ендокринолог Міщенко Ольга Опанасівна. Яку інформацію про неї можете розповісти? Чи отримали ви від неї бажану допомогу? Чи варто користуватися її послугами?
|
|
| |
Yulia21 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:59 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Хочеться сказати про Ольгу Опанасівну - вона дійсно лікар від Бога. Допомогла мені у вирішенні моїх проблем з гінекології, призначила правильне лікування, до цього ходила до іншого лікаря, безрезультатно. Усім рекомендую потрапити саме до цього фахівця.
|
|
| |
Фредерика | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Найкращий лікар-гінеколог, якого я зустрічала. Ввічлива, добра, чуйна. Завжди відповідає на запитання і все пояснює.
|
|
| |
Ariel888 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 16:01 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Як шкода, що я раніше не знала про неї. Дуже грамотний фахівець, конкретно все роз'яснює, на всі свої запитання я отримала відповіді. Не заліковує і не призначає непотрібних обстежень. Все по суті. А головне, вона вміє заспокоїти, підтримати і надати потрібну допомогу.
|
|
| |
Sashaaaa | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Давно шукала хорошого фахівця, надійного й уважного, професіонала своєї справи. У які клініки тільки не зверталися, - ніде не могли допомогти. А ось Ольга Опанасівна з першого відвідування поставила правильний діагноз і допомогла з підбором лікування.
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Чудовий лікар. Ввічливий і уважний. Діагноз був поставлений, і призначено лікування. На всі питання, що цікавили мене, лікар відповідала розгорнуто, докладно розповіла про мою проблему, і як її вирішувати. Аналізи призначила необхідні, не намагалася "впарити" непотрібне.
|
|
| |
Арефія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 16:03 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна - чудовий лікар. Тактовний прийом, грамотно і чітко все роз'яснила, дала рекомендації. Без сумніву, надалі з усіма проблемами буду звертатися тільки до неї, лікарка супер!
|
|
| |
kariiine1 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 17:56 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Відмінний лікар! Компетентний, грамотний. Свою роботу знає на відмінно. Усе пояснила, розклала, можна сказати по поличках. Рекомендую!
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 17:57 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Ольга Опанасівна Міщенко - найкраща з усіх гінекологів, яких я коли-небудь бачила. Її професіоналізм підкуповує, лікарка з великої літери, ідеально розбирається в питаннях гінекології і не тільки, а також дуже уважна і доброзичлива людина, небайдужа до проблем і питань пацієнта. Завжди ходжу з радістю і вам раджу!
|
|
| |
Милоліка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 17:57 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я в захваті від Ольги Опанасівни! Вона абсолютно не зацікавлена в розводі клієнтів! Вона дуже чуйний і уважний лікар!
|
|
| |
Дюймово4ка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 17:57 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, розкажіть як записатися до Ольги Міщенко?
|
|
| |
nadyafadeeva | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Записатися на прийом до Ольги Опанасівни можете за телефонами - 048-230-90-02, 096-388-18-99, 095-751-31-63, 093-542-94-87, приймає вона на Генуезькій 1/2 у клініці Лікаріум.
|
|
| |
Аміна_35 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 18:00 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Перший гінеколог у моєму житті, яка призначає лікування у справі, а не виписує тонну антибіотиків від трохи підвищених лейкоцитів. Огляд проводить акуратно, педантично і не затягнуто за часом. Після другого прийому пішла без скарг і з висновком "здорова"! Це найкращий показник кваліфікації лікаря.
|
|
| |