menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Олеся Василівна Колосова відгуки
marmeladdkaДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:39 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Олеся Василівна Колосова відгуки

Добрий вечір! Хочеться дізнатися про гінеколога Олесю Василівну Колосову. Які відомості про неї ви знаєте? Вилікувала вона вас? Які коментарі можете залишити про цього лікаря?

Yanochka15Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:39 | Повідомлення # 2
Рядовий
Спостерігаюся у Колосової Олесі Василівни. Як фахівець, вона мене в усьому влаштовує. Чудовий лікар, професіонал у своїй справі. Огляд завжди акуратний, чітко озвучує всі рекомендації.

ХаритаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 3
Рядовий
Уже не вперше ходжу до Олесі Василівни, бо вона вникає в проблему і лікує. У мене запалення було, всі лікарі прописують одні й ті самі свічки, які не допомагають. З нею ми місяць проходили комплексне лікування, і проблема вирішилася.

БасоваДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:40 | Повідомлення # 4
Рядовий
Олеся Василівна допомогла розібратися в причинах моєї проблеми і дала цінні рекомендації щодо лікування, які дуже допомогли. Завдяки їй позбулася дискомфорту під час інтимного життя. Можу сміливо рекомендувати!

yunooonaДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:41 | Повідомлення # 5
Рядовий
Приємний лікар, який працює за покликанням. Володіє актуальною медичною інформацією у своїй галузі. Призначає лікування тільки тоді, коли це потрібно. Не нав'язує, дає інформацію для роздумів. Огляд проводить дуже акуратно, тактовно, уважно, все пояснює. Раджу до неї звернутися!

РіанаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:43 | Повідомлення # 6
Рядовий
Відмінний лікар. Все розклала по поличках, провела бесіду, розповіла про свої дії. Огляд пройшов безболісно, супроводжувався коментуванням усіх дій, що дуже заспокоювало. Олеся Василівна один із найкомпетентніших лікарів, які мені зустрічалися!

1sola1Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:45 | Повідомлення # 7
Рядовий
Звернулася до Олесі Василівни після відвідування кількох гінекологів, і тільки вона змогла нарешті вирішити мою проблему, призначити дійсно ефективне лікування, при цьому не агітуючи купувати дорогі препарати. Без сумніву рекомендую цього фахівця!

КатарінаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:45 | Повідомлення # 8
Рядовий
Чудовий лікар Олеся Василівна! Приділяє багато уваги, знавець своєї справи, дбайливо ставиться, з розумінням ставиться до тривог і питань, що турбують: все доступно пояснила і заспокоїла! Крім того, після огляду детально пояснила призначений курс лікування! Хороший лікар! Усім рекомендую!

VSLnikkaДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:54 | Повідомлення # 9
Рядовий
Дуже сподобалося її уважне ставлення та ретельне обстеження, щоб зрозуміти проблему. Рекомендую її до відвідування.

lollipoliДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Найкращий лікар, якого я коли-небудь зустрічала. Не нав'язує непотрібних процедур, ввічлива, тактовна, уважна, професіонал своєї справи! Найголовніше - допомогла мені з проблемою, яка турбувала мене кілька років.

ДружинінаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:54 | Повідомлення # 11
Рядовий
Можна дізнатися де приймає Олеся Василівна?

1sola1Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:55 | Повідомлення # 12
Рядовий
Олеся Василівна приймає в лікарні №10 на Малиновського 61, її особистий телефон - 0966717563.

Зоя1995Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:56 | Повідомлення # 13
Рядовий
Можу сказати, що вперше в житті я не тільки не відчула хвилювання під час відвідування гінекологічного кабінету, а й навіть отримала задоволення. Щоправда, не думала, що бувають настільки доброзичливі й етичні фахівці. Загалом, я знайшла свого гінеколога. Рекомендую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: