menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Гарбузенко Наталія Дмитрівна Одеса відгуки
АгніяДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Гарбузенко Наталія Дмитрівна Одеса відгуки

Доброго дня! Хочу дізнатися більше про гінеколога Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Якщо ви зверталися до неї з проблемою, чи змогла вона вам допомогти? Чи були у вас позитивні враження від її роботи, і чи варто до неї звертатися?

РаїсаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 2
Рядовий
Спостерігалася у неї по вагітності у 2023 році. Дуже грамотний, уважний, доброзичливий лікар. Не призначить зайвого обстеження і лікування! Завжди на зв'язку, завжди заспокоїть і підтримає.

ВдовинаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 3
Рядовий
У Наталії Дмитрівни спостерігаюся близько п'яти років, дізналася про неї за сарафанним радіо. Подобається, що лікар проводить прийом акуратно і безболісно, нагадує, які потрібно здавати аналізи. Грамотно підбирає засоби контрацепції. Рекомендую!

МатильдааДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 4
Рядовий
Вперше я потрапила до Наталії Дмитрівни на терміні 3 тижні після двох невдалих вагітностей у жіночу консультацію №3. Тепер спостерігаюся в неї постійно. Хронічна невиношуваність, молочниця, ерозія. З такими діагнозами я прийшла. Дитину виносила і народила. Ніяких зайвих призначень, препаратів без аналізів, немає нав'язування зайвих маніпуляцій. Я найкапризніший пацієнт. За мої 37 років це найпрекрасніший лікар, якого я знаю. Ті, хто хоч раз бував у Наталії Дмитрівни, вже не піде до іншого фахівця.

ЛоліяДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 5
Рядовий
Зверталася з кістами і пізніше вела вагітність у Наталії Дмитрівни. З кістами все добре, призначення допомогли.

Есмеральда1997Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 6
Рядовий
Наталя Дмитрівна - дуже хороший і кваліфікований лікар! Це велика рідкість у наш час... Людина з великої літери! Дуже важливо на прийомі у гінеколога почуватися комфортно. Це почуття я знайшла тільки в кабінеті у Гарбузенко!

Lidia18Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 7
Рядовий
За 10 років походів по лікарях, нарешті знайшла найкращого. Дуже комфортно на прийомі. Раджу 100%. Усе пояснює, не лякає. Без результатів аналізів нічого не призначає.

GorshkovaДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 8
Рядовий
Чудова лікарка! Чуйна, розуміюча, компетентна. Вела мою непросту вагітність. Вдячна їй за здорового малюка!

ПетринаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 9
Рядовий
Найкращий лікар, лікар, який любить свою роботу. Усе розповість, підкаже, грамотно зробить призначення. До Наталії Дмитрівни ходиш як на свято, тільки позитивні емоції.

ФіваДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 10
Рядовий
З Наталією Дмитрівною була всю вагітність. Встала до неї на облік на 8 тижні і жодного разу не пошкодувала! Чуйна, душевна, розуміюча, завжди на зв'язку. Порадила мені лікаря на пологи, бо я не знала, до кого звернутися. Тільки приємні спогади від спілкування з нею! Спостерігати за 2 вагітністю теж буду в неї!

ТанюхаДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 11
Сержант
Дівчата, а вам не важко залишити контактний телефон Наталії Дмитрівни.

ЛоліяДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:33 | Повідомлення # 12
Рядовий
380660081932, звертайтеся, справді розумний лікар.

АгніяДата: Вівторок, 16.04.2024, 15:34 | Повідомлення # 13
Рядовий
Я відвідала Наталію Дмитрівну, і я просто захоплена нею! Дякую вам за рекомендації.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: