Гарбузенко Наталія Дмитрівна Одеса відгуки
|
|
Агнія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гарбузенко Наталія Дмитрівна Одеса відгуки
Доброго дня! Хочу дізнатися більше про гінеколога Гарбузенко Наталію Дмитрівну. Якщо ви зверталися до неї з проблемою, чи змогла вона вам допомогти? Чи були у вас позитивні враження від її роботи, і чи варто до неї звертатися?
|
|
| |
Раїса | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Спостерігалася у неї по вагітності у 2023 році. Дуже грамотний, уважний, доброзичливий лікар. Не призначить зайвого обстеження і лікування! Завжди на зв'язку, завжди заспокоїть і підтримає.
|
|
| |
Вдовина | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:25 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| У Наталії Дмитрівни спостерігаюся близько п'яти років, дізналася про неї за сарафанним радіо. Подобається, що лікар проводить прийом акуратно і безболісно, нагадує, які потрібно здавати аналізи. Грамотно підбирає засоби контрацепції. Рекомендую!
|
|
| |
Матильдаа | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Вперше я потрапила до Наталії Дмитрівни на терміні 3 тижні після двох невдалих вагітностей у жіночу консультацію №3. Тепер спостерігаюся в неї постійно. Хронічна невиношуваність, молочниця, ерозія. З такими діагнозами я прийшла. Дитину виносила і народила. Ніяких зайвих призначень, препаратів без аналізів, немає нав'язування зайвих маніпуляцій. Я найкапризніший пацієнт. За мої 37 років це найпрекрасніший лікар, якого я знаю. Ті, хто хоч раз бував у Наталії Дмитрівни, вже не піде до іншого фахівця.
|
|
| |
Лолія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:26 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Зверталася з кістами і пізніше вела вагітність у Наталії Дмитрівни. З кістами все добре, призначення допомогли.
|
|
| |
Есмеральда1997 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:27 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Наталя Дмитрівна - дуже хороший і кваліфікований лікар! Це велика рідкість у наш час... Людина з великої літери! Дуже важливо на прийомі у гінеколога почуватися комфортно. Це почуття я знайшла тільки в кабінеті у Гарбузенко!
|
|
| |
Lidia18 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| За 10 років походів по лікарях, нарешті знайшла найкращого. Дуже комфортно на прийомі. Раджу 100%. Усе пояснює, не лякає. Без результатів аналізів нічого не призначає.
|
|
| |
Gorshkova | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:28 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чудова лікарка! Чуйна, розуміюча, компетентна. Вела мою непросту вагітність. Вдячна їй за здорового малюка!
|
|
| |
Петрина | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Найкращий лікар, лікар, який любить свою роботу. Усе розповість, підкаже, грамотно зробить призначення. До Наталії Дмитрівни ходиш як на свято, тільки позитивні емоції.
|
|
| |
Фіва | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| З Наталією Дмитрівною була всю вагітність. Встала до неї на облік на 8 тижні і жодного разу не пошкодувала! Чуйна, душевна, розуміюча, завжди на зв'язку. Порадила мені лікаря на пологи, бо я не знала, до кого звернутися. Тільки приємні спогади від спілкування з нею! Спостерігати за 2 вагітністю теж буду в неї!
|
|
| |
Танюха | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:29 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Дівчата, а вам не важко залишити контактний телефон Наталії Дмитрівни.
|
|
| |
Лолія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:33 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| 380660081932, звертайтеся, справді розумний лікар.
|
|
| |
Агнія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:34 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Я відвідала Наталію Дмитрівну, і я просто захоплена нею! Дякую вам за рекомендації.
|
|
| |