Гарбузенко Наталія Одеса відгуки
|
|
Yulia21 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 14:55 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Гарбузенко Наталія Одеса відгуки
Здраствуйте, форумчанки, потрібна ваша порада. Мені рекомендують звернутися до гінеколога Гарбузенко Наталії Дмитрівни, кажуть, дуже розумний фахівець. Яка ваша думка про цього лікаря? Чи варто до неї звертатися?
|
|
| |
kariiine1 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:05 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Хороший лікар! Рекомендую. Вона вела мою вагітність, я залишилася задоволена. Дуже уважна, завжди вислухає і дасть правильну відповідь.
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:06 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Відмінний фахівець своєї справи, повна консультація всіх питань. Тепер завжди тільки до неї!
|
|
| |
Kalinskaya86 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:07 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Наталія Дмитрівна - фахівець своєї справи! Дуже уважна, доброзичлива, завжди доступно і грамотно все пояснює. Вона спостерігала мене під час третього триместру другої вагітності, за що дуже їй вдячна. Під її чуйним контролем проходило планування і спостереження моєї третьої вагітності. Одне задоволення - спостерігатися у такого професійного лікаря! Завжди спокійна, незворушна, всі дії професійно відточені та продумані!
|
|
| |
Віолія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:07 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Наталія Дмитрівна - чудовий фахівець! Подобається спостерігатися і по гінекологічній частині, а перебувати на обліку по вагітності - просто захват!
|
|
| |
Дюймово4ка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:07 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Лікуюся в Наталії Дмитрівни. Дуже уважна лікарка. Спокійна та врівноважена. Жодного дискомфорту на прийомі не відчуваєш. Лікування підбирає індивідуально. Не залишає жодних сумнівів у своїй кваліфікації. Я б рекомендувала цього лікаря. Додам, що зверталася з приводу рясних кровотеч через міому матки.
|
|
| |
ІраЗвєрєва | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:08 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Спостерігаюся у Наталії Дмитрівни вже два роки і жодного разу не пошкодувала, що вибрала її. Дуже грамотний, чуйний, добрий, чуйний і чудовий лікар. Завжди дуже уважна, огляд проводить ретельно, призначає ефективне лікування. У будь-якій ситуації завжди підтримує. До неї завжди можна звернутися за консультацією. Не нав'язує нічого зайвого, все по суті, призначила необхідні обстеження, заспокоїла. Переконала в необхідності операції, чого не пояснили інші лікарі. Однозначно рекомендую її!
|
|
| |
Mavlyuda | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:08 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже уважний, добрий, чуйний лікар. Завжди вислухає і підтримає в складний момент. Лікування завжди дуже правильне і дієве! Ніколи зайвого нічого не призначає, як роблять зараз багато лікарів. Завжди намагається допомогти. Жодного разу не засумнівалася в професіоналізмі лікаря! Робить все завжди дуже акуратно.
|
|
| |
Зоя1995 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:08 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Це був найкращий похід до гінеколога! Такого ставлення до пацієнта я ще не зустрічала. Але мені було так комфортно! На всі мої запитання були дані відповіді. Слушні поради! Можу сміливо сказати, що я знайшла свого лікаря. Більше мандрувати по клініках не стану, тільки до Гарбузенко Наталії Дмитрівни.
|
|
| |
Aлла | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:09 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Наталія Дмитрівна - професіонал своєї справи. Спостерігаюся в неї вже кілька років. Вдячна їй за високу кваліфікацію, уважне, чуйне ставлення. Таких фахівців обирають на довгі роки. Огляд проводить акуратно і безболісно. Дає чітке роз'яснення та рекомендації. Лікування проходить ефективно.
|
|
| |
Zarema | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:09 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Милі дами, можна дізнатися контактні дані цього гінеколога?
|
|
| |
Віолія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:16 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Для запису на прийом телефонуйте за номером +380660081932. Консультації проводить Наталія Дмитрівна в Жіночій консультації № 3, розташованій за адресою Старопортофранківська, 67.
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 15:16 | Повідомлення # 13 |
Сержант
| Дуже рідко пишу відгуки, але після відвідин цієї лікарки вирішила обов'язково написати. Я настільки здивована, це чудовий лікар, який все роз'яснить, підтримає, уважно вислухає, підкаже - що і як, налаштує на позитивний лад.
|
|
| |