menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Полюлях Оксана Одеса відгуки
НінаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Полюлях Оксана Одеса відгуки

Дівчата, порадьте будь ласка хорошого акушера-гінеколога в пологовому будинку №5. Я сьогодні була у Кожухар А.В. з болями на ранньому терміні вагітності, але вона мені дала вкрай дивні рекомендації, я сумніваюся, що у цього лікаря потрібно народжувати. Чекаю на ваші відгуки.

ФрідаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата Ніна ()
Дівчата, порадьте будь ласка хорошого акушера-гінеколога в пологовому будинку №5. Я сьогодні була у Кожухар А.В. з болями на ранньому терміні вагітності, але вона мені дала вкрай дивні рекомендації, я сумніваюся, що у цього лікаря потрібно народжувати. Чекаю на ваші відгуки.
 Кожухар гроші тільки хвилюють і нічого більше! Визначила патологію якої не було! Видно хотіла розвести на гроші. Ідіть до Полюлях - класна акушерка!

ДінаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 3
Сержант
Доктор Полюлях - приголомшливий лікар! Був кесарів розтин, шов ідеальний! Ви якщо прийдете до неї, то відразу відчуєте впевненість, що все пройде добре. Ось відчувається в ній ця сила. Тепер тільки до Оксани Анатоліївни наступного разу!

РимаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:50 | Повідомлення # 4
Сержант
Оксана Анатоліївна приймала пологи 5 березня, все пройшло на вищому рівні. Дуже гарне поводження, лікарка грамотна і легка у спілкуванні, завжди все зрозуміло і відчуваєш реальну заклопотаність про тебе. Рекомендую!

АлесяДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:51 | Повідомлення # 5
Рядовий
Кожухар Ганна дуже дорого вимагає за пологи, але не хоче нести ніякої відповідальності. Перейшла до Полюлях і залишилася задоволена. Якщо ще буду народжувати, то тільки до неї.

Еріка44Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 6
Сержант
Полюлях О. О. - прекрасний лікар. Майстер своєї справи. Пологи були другі. Усе пройшло на ура! І де треба, пожартує, де треба, посварить. Враження гарне. Раджу!

МанькаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:52 | Повідомлення # 7
Рядовий
Як ми вдячні Оксані Анатоліївні - словами не передати! Незважаючи на те, що пологи перші, страху не було зовсім, все пройшло дуже добре! І наш малюк сопе поруч із нами! Це нереальне щастя! Враження залишилися суто позитивні, вже б і другого народила. І тільки з таким золотим лікарем!

АріанаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 8
Сержант
Незважаючи на те, що пологи були складні, води відійшли, а пологової діяльності не було (шийка не відкривалася, і навіть після стимулювальної крапельниці перейми були нерегулярні й дуже болючі). Народила без поривів і з дитиною все чудово, вважаю, що це цілком і повністю заслуга лікаря.

МірабельДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:53 | Повідомлення # 9
Сержант
Якби не доктор Полюлях, нас із малятком би не було. Її професіоналізм і чуйна увага зробили свою справу. 27.09.2019, стало днем народження, не тільки для мого малятка, а й моїм днем. Побільше б таких лікарів!

АгніяДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 10
Рядовий
Дайте, будь ласка, контактний телефон цього лікаря?

РимаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Агнія ()
Дайте, будь ласка, контактний телефон цього лікаря?
Полюлях Оксана Анатоліївна - 097-354-00-73.

ДашаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 12
Сержант
За другим тільки до Оксани Анатоліївни. Вона - професіонал. Пологи пройшли дуже добре, незважаючи на те, що мені за 30. Народила сама. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: