Полюлях Оксана Анатоліївна відгуки
|
|
Іришка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:45 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Полюлях Оксана Анатоліївна відгуки
Хто народжував у Полюлях Оксани Анатоліївни в 5-му пологовому будинку, які Ваші відгуки? Чи варто домовлятися з цим лікарем?
|
|
| |
Ксюха2 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я народжувала! Тепер усім її можу радити! Вона професіонал своєї справи з нею взагалі не страшно народжувати! Сусідка по палаті, теж у неї народжувала, дуже задоволена була.
|
|
| |
Юля | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Відмінний, чудовий лікар! Народжувала 19.09.2019. Весь процес пологів Оксана Анатоліївна контролювала і, незважаючи на те, що тієї ночі було багато породіль, підтримувала! Більше б таких лікарів!
|
|
| |
Марта3 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:46 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна - чудовий лікар. Два рази народжувала в неї природними пологами. Дуже уважно відстежувала стан дитини. Уважно, тактовно ставилася до мене.
|
|
| |
Стефанія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Доктор Полюлях - чудовий лікар! Їй можна повністю довіряти себе і свого малюка! Сідничне передлежання, кесарів розтин. Оксана Анатоліївна провела операцію на вищому рівні!
|
|
| |
Тала | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Сьомого березня народжувала в Оксани Анатоліївни, все пройшло чудово, незважаючи на мою паніку і боязнь болю. Сподобалося те, що лікар дуже ввічлива і в огляді, і під час пологів. Це той самий випадок, коли все під його контролем. Навіть туге обвиття пуповиною, яке невідомо звідки взялося напередодні пологів, не завадило нам з Оксаною Анатоліївною народити здорову дитину.
|
|
| |
Нонна | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Дуже уважна до своїх пацієнтів, під час пологів не відходить ні на хвилину, завжди відчуваєш її підтримку і турботу! Розвіяла всі страхи за одну хвилину! За третім малюком тільки до Оксани Анатоліївни!
|
|
| |
Ельга | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:47 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Пологи в мене другі. Перші пройшли для мене дуже болісно і з масою наслідків (купа розривів, шви, що розійшлися, тощо). Тут же, завдяки лікарю та акушерці Полюлях, все відмінно!
|
|
| |
Берта | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:48 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Відмінний фахівець! Розуміюча людина! У важливий момент у житті, під час пологів перебуваєш з нею на одній грані розуміння! Головне слухатися!
|
|
| |
Кіра | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:48 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Як мені можна зв'язатися з доктором Полюлях?
|
|
| |
Юля | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:48 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Кіра ( ) Як мені можна зв'язатися з доктором Полюлях? Ось особистий номер Полюлях Оксани Анатоліївни - 097-354-00-73.
|
|
| |
Фая | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:49 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Чудова лікарка! Народжувала другу доньку з нею, дуже допомогла під час пологів. Грамотний фахівець, чуйна і чуйна людина.
|
|
| |