Найкращий акушер-гінеколог 5 пологового будинку Одеси
|
|
Дружиніна | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:22 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий акушер гінеколог 5 пологового будинку Одеси
Треба бути на 100% впевненою, що лікар надасть належну допомогу і не завдасть жодної шкоди ні дитині, ні матері. Але де знайти такого фахівця, порекомендуйте будь ласка?
|
|
| |
ІраЗвєрєва | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Дружиніна ( ) Треба бути на 100% впевненою, що лікар надасть належну допомогу і не завдасть жодної шкоди ні дитині, ні матері. Але де знайти такого фахівця, порекомендуйте будь ласка? Раджу звернутися до Полюлях Оксани Анатоліївни. - чудова лікарка, народжувала у неї і залишилася дуже задоволена, якщо народжувати то тільки до неї!
|
|
| |
Аміна_35 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Порадили Оксану Анатоліївну, як лікаря на пологи, все пройшло чудово! Спостерігалася місяць, народила, як і говорив лікар, за термінами раніше. Пологи пройшли швидко і легко. Полюлях Оксана Анатоліївна - чудовий лікар, яка впоралася зі своєю роботою на відмінно, і переживання були марними!
|
|
| |
Дюймово4ка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Оксана Анатоліївна - лікар з великої літери! Професіонал, який знає і любить свою справу! Я дуже рада, що звернулася до неї. Все пройшло добре, Оксана Анатоліївна налаштовувала і підтримувала, як могла. Вона володіє ангельським терпінням, тому що, ми, матусі, не дуже можемо контролювати себе під час пологів.
|
|
| |
Зуева | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я хочу порекомендувати відмінного акушера із сьомого пологового будинку - Подоляна Олександра Ілліча. Завдяки допомозі та моральній підтримці (що важливо під час пологів), а також регулярній увазі Олександра Ілліча, народилася наша дівчинка. Шалено рада вибору лікаря, весь період спостереження доктор Подолян постійно був на зв'язку, консультувала з будь-яких наявних питань оперативно, питання з безпосереднім розродженням було вирішене дуже своєчасно, хоча пологи почалися без переймів.
|
|
| |
Даніела | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата Зуева ( ) Я хочу порекомендувати відмінного акушера із сьомого пологового будинку - Подоляна Олександра Ілліча. Завдяки допомозі та моральній підтримці (що важливо під час пологів), а також регулярній увазі Олександра Ілліча, народилася наша дівчинка. Шалено рада вибору лікаря, весь період спостереження доктор Подолян постійно був на зв'язку, консультувала з будь-яких наявних питань оперативно, питання з безпосереднім розродженням було вирішене дуже своєчасно, хоча пологи почалися без переймів. У грудні народжувала другого синочка, і під час вибору лікаря не було жодних сумнівів, що за другим знову поїду до Олександра Ілліча. Навіть не роздумуючи, я можу порекомендувати, та й, власне, завжди рекомендую його. Професіонал своєї справи!
|
|
| |
Віолія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:25 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Олександр Ілліч - прекрасний лікар, з ним спокійно і не страшно, завжди на зв'язку і контролював усі результати обстеження. Мали бути природні пологи, але за показаннями було проведено кесарів розтин. Усе пройшло чудово.
|
|
| |
Милоліка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:25 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Можу сказати, що з 3-х моїх пологів, ці були найкращі. Олександр Ілліч все зробила на 100% ідеально.
|
|
| |
Kalinskaya86 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:26 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Була моя перша вагітність, я дуже боялася, що щось може піти не так. Але, коли познайомилася з Олександром Іллічем Подоляном, зрозуміла, що все буде добре і мені не варто хвилюватися! І 26 серпня о 03.45 на світ з'явився мій синочок! Усе пройшло чудово, рекомендую цього лікаря!
|
|
| |
Фатіма1989 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Може в когось зберігся телефон Полюлях Оксани Анатоліївни та Подоляна Олександра Ілліча?
|
|
| |
Віолія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Фатіма1989 ( ) Може в когось зберігся телефон Полюлях Оксани Анатоліївни та Подоляна Олександра Ілліча? Контактний телефон Оксани Анатоліївни - 097-354-00-73, приймає в п'ятому пологовому будинку на Говорова. Олександр Ілліч працює в сьомому пологовому будинку на Космонавтів 11б, контактні телефони 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
peach7nataly | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:28 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Всім рекомендую народжувати у чудового акушера-гінеколога Подоляна А.І. Я залишилася дуже задоволена і вдячна!
|
|
| |