Акушери 5 пологового будинку Одеси
|
|
Фатіма1989 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушери 5 пологового будинку Одеси
Дівчата, якого акушера з пологового будинку №5. можете порекомендувати. Дуже чекаю на ваші відгуки.
|
|
| |
bogDANA9 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:18 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Я рекомендую Полюлях О.А., вона мені сподобалася найбільше з усіх акушерів, я її і вибрала. Пологи пройшли благополучно і можу сміливо її радити!
|
|
| |
janee66 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:18 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Народжувала в Кожухар мені не сподобалося безвідповідальний лікар, з другими пологами потрапила до Полюлях О.О. - це звісно лікарка від Бога, якщо народжувати то тільки до неї.
|
|
| |
Daffna9 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:18 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Найкращий лікар в Одесі - навіть так можу сказати. Народила 19.08.2020, перша вагітність, дуже боялася, але Оксана Анатоліївна забрала вітром усі мої страхи, контролювала весь процес. Вона - найкраща.
|
|
| |
kariiine1 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Я шалено рада, що довірила народження свого синочка лікарю Полюлях Оксані Анатоліївні! Дуже грамотна, чуйна, уважна лікарка і прекрасна людина! З нею почуваєшся впевнено! Повністю контролювала процес пологів, поєднуючи чуйність, спокій, впевненість, твердість і швидкість дій! Завдяки їй мої пологи пройшли напрочуд легко, без ускладнень. Це були мої другі пологи і мені, безумовно, є з чим і з ким порівнювати! І хотілося б додати, що навіть у післяпологовий період увагою цього лікаря я не була обділена!
|
|
| |
houseofmemories | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Друзі мої, мені є з чим порівнювати, Оксана Анатоліївна приймала мою четверту дитину! Рекомендую. не пошкодуєте!
|
|
| |
Фредеріка | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Фатіма1989 ( ) Дівчата, якого акушера з пологового будинку №5. можете порекомендувати. Дуже чекаю на ваші відгуки. А мені хочеться порекомендувати ще одного талановитого акушера - Подоляна Олександра Ілліча. Він дуже грамотний лікар, який весь час розвивається! Приймав пологи у мене 2 рази і щоразу ми сміялися між переймами. Було дуже затишно! А під час спостереження вагітності все детально пояснював із позитивом.
|
|
| |
Yulia21 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Якщо ви хочете народити максимально комфортно і без акушерської агресії, то Олександр Ілліч - саме та людина, яка допоможе вам у цьому!
|
|
| |
Роза | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Цитата Yulia21 ( ) Якщо ви хочете народити максимально комфортно і без акушерської агресії, то Олександр Ілліч - саме та людина, яка допоможе вам у цьому! Олександр Ілліч - професіонал своєї справи з великої літери цього слова! Я безмірно вдячні лікарю за нашу донечку. Пологи пройшли максимально природно і фізіологічно без додаткових втручань і стимулювання пологової діяльності. Дуже рада, що зустріла свого лікаря, лікаря від Бога і вам раджу звернутися до нього!
|
|
| |
Арефія | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, підкажіть як ви зв'язувалися з цими акушерами?
|
|
| |
kariiine1 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Цитата Арефія ( ) Дівчата, підкажіть як ви зв'язувалися з цими акушерами? Особистий телефон Оксани Анатоліївни - 0973540073.
З Олександром Іллічем зв'язатися можна за телефонами - 0960390029, 0667225294.
|
|
| |
vinniktonya | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Завдяки золотим рукам лікаря Подоляна Олександра Ілліча з'явився на світ мій великий хлопчик! Рекомендую!
|
|
| |