menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Акушери 5 пологового будинку Одеси
Фатіма1989Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Акушери 5 пологового будинку Одеси

Дівчата, якого акушера з пологового будинку №5. можете порекомендувати. Дуже чекаю на ваші відгуки.

bogDANA9Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:18 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я рекомендую Полюлях О.А., вона мені сподобалася найбільше з усіх акушерів, я її і вибрала. Пологи пройшли благополучно і можу сміливо її радити!

janee66Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:18 | Повідомлення # 3
Рядовий
Народжувала в Кожухар мені не сподобалося безвідповідальний лікар, з другими пологами потрапила до Полюлях О.О. - це звісно лікарка від Бога, якщо народжувати то тільки до неї.

Daffna9Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:18 | Повідомлення # 4
Сержант
Найкращий лікар в Одесі - навіть так можу сказати. Народила 19.08.2020, перша вагітність, дуже боялася, але Оксана Анатоліївна забрала вітром усі мої страхи, контролювала весь процес. Вона - найкраща.

kariiine1Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 5
Сержант
Я шалено рада, що довірила народження свого синочка лікарю Полюлях Оксані Анатоліївні! Дуже грамотна, чуйна, уважна лікарка і прекрасна людина! З нею почуваєшся впевнено! Повністю контролювала процес пологів, поєднуючи чуйність, спокій, впевненість, твердість і швидкість дій! Завдяки їй мої пологи пройшли напрочуд легко, без ускладнень. Це були мої другі пологи і мені, безумовно, є з чим і з ким порівнювати! І хотілося б додати, що навіть у післяпологовий період увагою цього лікаря я не була обділена!

houseofmemoriesДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 6
Рядовий
Друзі мої, мені є з чим порівнювати, Оксана Анатоліївна приймала мою четверту дитину! Рекомендую. не пошкодуєте!

ФредерікаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Фатіма1989 ()
Дівчата, якого акушера з пологового будинку №5. можете порекомендувати. Дуже чекаю на ваші відгуки.
 А мені хочеться порекомендувати ще одного талановитого акушера - Подоляна Олександра Ілліча. Він дуже грамотний лікар, який весь час розвивається! Приймав пологи у мене 2 рази і щоразу ми сміялися між переймами. Було дуже затишно! А під час спостереження вагітності все детально пояснював із позитивом.

Yulia21Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 8
Рядовий
Якщо ви хочете народити максимально комфортно і без акушерської агресії, то Олександр Ілліч - саме та людина, яка допоможе вам у цьому!

РозаДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 9
Сержант
Цитата Yulia21 ()
Якщо ви хочете народити максимально комфортно і без акушерської агресії, то Олександр Ілліч - саме та людина, яка допоможе вам у цьому!
Олександр Ілліч - професіонал своєї справи з великої літери цього слова! Я безмірно вдячні лікарю за нашу донечку. Пологи пройшли максимально природно і фізіологічно без додаткових втручань і стимулювання пологової діяльності. Дуже рада, що зустріла свого лікаря, лікаря від Бога і вам раджу звернутися до нього!

АрефіяДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 10
Рядовий
Дівчата, підкажіть як ви зв'язувалися з цими акушерами?

kariiine1Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 11
Сержант
Цитата Арефія ()
Дівчата, підкажіть як ви зв'язувалися з цими акушерами?
Особистий телефон Оксани Анатоліївни - 0973540073.

З Олександром Іллічем зв'язатися можна за телефонами - 0960390029, 0667225294.

vinniktonyaДата: Вівторок, 16.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 12
Рядовий
Завдяки золотим рукам лікаря Подоляна Олександра Ілліча з'явився на світ мій великий хлопчик! Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: