Найкращий акушер гінеколог Одеси
|
|
Soychenko6 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 00:37 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Найкращий акушер гінеколог Одеси На ваш погляд, який акушер кращий у п'ятому пологовому будинку? Скоро народжувати а я ніяк не можу визначитися з лікарем, порадьте, будь ласка.
|
|
| |
Чулпан | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 00:37 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата Soychenko6 ( ) На ваш погляд, який акушер кращий у п'ятому пологовому будинку? Скоро народжувати а я ніяк не можу визначитися з лікарем, порадьте, будь ласка. Мені подобається Полюлях Оксана Анатоліївна, я в неї народила двох дітей і за третім піду тільки до неї і вам рекомендую!
|
|
| |
Леля40 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Першого народила 2016 року в Оксани Анатоліївни, звернулася за рекомендацією знайомих і не пошкодувала. Коли була вагітна другим, навіть не роздумувала про іншого лікаря. Оксана Анатоліївна завжди на зв'язку, відповідає на всі запитання. Пологи пройшли добре, і досить швидко. За третім тільки до неї!
|
|
| |
AnToNiNa | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Soychenko6 ( ) На ваш погляд, який акушер кращий у п'ятому пологовому будинку? Скоро народжувати а я ніяк не можу визначитися з лікарем, порадьте, будь ласка. Народжувала в 36 тижнів, було страшно і, звичайно ж, тривожно за те, що це передчасні пологи. Але завдяки грамотності Олександра Ілліча Подоляна мої перші пологи пройшли легко і на світ з'явився наш синочок! Від пологів і перебування в пологовому будинку залишилися тільки позитивні враження!
|
|
| |
Катаріна | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Доктор Полюлях - лікар з великої літери, професіонал своєї справи. Завдяки їй на світ з'явився наш синочок, маленьке довгоочікуване щастя. Був кесарів розтин за показаннями, все пройшло чудово. Рекомендую народжувати в Оксани Анатоліївни, на мій погляд, кращого акушера в Одесі немає.
|
|
| |
Анісіма | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| І я можу сміливо рекомендувати Оксану Анатоліївну, приймала у мене пологи 4.11.2020, це були мої перші пологи. Можу сказати, це найкращі пологи, про які можна тільки мріяти. Усе пройшло чудово. Якщо зберуся за другим, то тільки до Оксани Анатоліївни і вам рекомендую цього грамотного фахівця.
|
|
| |
Vinnychenko | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 00:56 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я потрапила до Оксани Анатоліївни за рекомендацією свого гінеколога з жіночої консультації та кількох знайомих. Приголомшливий лікар, дуже тактовна, делікатна, з нею дуже спокійно. Прийшовши на плановий огляд у 39 тижнів, ми плавно перейшли в пологове відділення. Пологи пройшли добре, і на світ з'явився наш синочок. Про такі пологи тільки можна мріяти, хвилювання невелике було, але, потрапивши в пологовий зал, все пройшло ідеально, буду згадувати завжди з вдячністю Оксану Анатоліївну і всю її команду. Наполегливо раджу народжувати саме в неї.
|
|
| |
1sola1 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:00 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Дуже рада, що звернулася до лікаря Полюлях. Було планове кесарів через тазове передлежання. У момент пологів у дитини було триразове обвиття. Операція пройшла добре і швидко, донечка здорова, тепер радує своєю посмішкою! Звертайтеся до Оксани Анатоліївни, не помилитеся у виборі лікаря!
|
|
| |
Ріана | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:03 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Можу сказати, що з 3-х моїх пологів, ці були найкращими. Олександр Ілліч все зробив на 100% ідеально. Дай бог усім відчути радість материнства, а ще краще, якщо вашим лікарем у цей час буде цей чудовий акушер. Усім рекомендую і раджу!
|
|
| |
Валеріана | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:03 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дівчата, може в когось зберігся телефон Оксани Анатоліївни?
|
|
| |
Леля40 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Валеріана ( ) Дівчата, може в когось зберігся телефон Оксани Анатоліївни? Зберігся, тримайте - 0973540073.
|
|
| |
Svetlana77 | Дата: Вівторок, 16.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Всім рекомендую народжувати у чудового акушера-гінеколога Подоляна Олександра Ілліча Я залишилася дуже задоволена і вдячна йому! Ось його контакти 0960390029
|
|
| |