menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Найкращий акушер Одеси
valerriiaДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:54 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Найкращий акушер Одеси

Дівчата, у кого ви народжували і до кого рекомендуєте звернутися з цим питанням. Шукаю грамотного акушера з великим досвідом роботи.

florentinaДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата valerriia ()
Дівчата, у кого ви народжували і до кого рекомендуєте звернутися з цим питанням. Шукаю грамотного акушера з великим досвідом роботи.
valerriia, рекомендую вам звернутися до Полюлях О. А., завідувачка першого пологового відділення, досвід роботи у неї понад 20 років. Мої багато знайомих народжували у неї і залишилися задоволені.

36ЖасминДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я теж шалено рада, що довірила народження свого синочка лікарці Полюлях! З нею почуваєшся впевнено! Повністю контролювала процес пологів, поєднуючи чуйність, спокій, впевненість, твердість і швидкість дій! Завдяки їй мої пологи пройшли напрочуд легко, без ускладнень. Це були мої другі пологи і мені, безумовно, є з чим і з ким порівнювати!

tamarraa4Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 4
Рядовий
Йшла цілеспрямовано до Подоляна О.І., оскільки його радили знайомі. Перша вагітність, було дуже страшно, але познайомившись з Олександром Іллічем відразу зрозуміла, що він мій лікар! Як це добре, коли є такі лікарі, які відмінно роблять свою роботу.

БасоваДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 5
Рядовий
Лікаря обирала за рекомендацією знайомих, які вже народжували в Оксани Анатоліївни і відгукувалися про неї з великою теплотою. Уважне ставлення, доброта, чуйність, легкість у спілкуванні, посмішка на обличчі, уміння швидко зорієнтуватися і прийняти правильне рішення - це все доктор Полюлях! Я залишилася дуже задоволена і щаслива, що народжувала саме в цієї лікарки і вам рекомендую!

RomaNenkoДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:56 | Повідомлення # 6
Рядовий
Чудовий лікар Подолян А.І. і цим все сказано. Однозначно рекомендую. Дуже грамотний фахівець, уважний і комфортний не тільки лікар, а й людина. У такій непростій для жінок справі, поруч потрібен саме такий друг і помічник.

Ліка1992Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 7
Рядовий
У якому пологовому будинку приймає Подолян А.І і як з ним зв'язатися?

36ЖасминДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 8
Рядовий
У пологовому будинку №7 на Космонавтів 11Б, зв'язатися можна за телефоном - 0960390029

ТаМаРа26Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:57 | Повідомлення # 9
Рядовий
Поділіться, будь ласка, номером телефону Полюлях О.А?

tamarraa4Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 10
Рядовий
Цитата ТаМаРа26 ()
Поділіться, будь ласка, номером телефону Полюлях О.А?
Полюлях Оксана Анатоліївна - 097-354-00-73.

KkseniaAДата: Понеділок, 15.04.2024, 01:58 | Повідомлення # 11
Рядовий
Завдяки старанням цього чудесного акушера Подоляна, я народила доньку самостійно. Мене зворушили його увага, чуйність, людяність, і, безумовно, професіоналізм по відношенню до своїх пацієнтів і новонароджених діток!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: