Хороша акушерка Одеса
|
|
Мірабель | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Хороший акушер Одеса
На мене чекають перші пологи, дуже нервую, не знаю до кого краще звернутися, щоб пологи пройшли благополучно. Порадьте, будь ласка.
|
|
| |
Неллі | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:35 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Мірабель ( ) На мене чекають перші пологи, дуже нервую, не знаю до кого краще звернутися, щоб пологи пройшли благополучно. Порадьте, будь ласка. Рекомендую звернутися до зав. 1-го пологового відділення пологового будинку №5 Полюлях Оксани Анатоліївни. Дуже задоволена пологами у неї і якщо зберуся за другим, то тільки до неї і вам раджу!
|
|
| |
PolIneya | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| У мене був плановий кесарів розтин, пологи пройшли добре завдяки чудовій, уважній лікарці Полюлях Оксані і вам, Мірабель, дуже раджу її!
|
|
| |
Yanochka15 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:36 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата PolIneya ( ) У мене був плановий кесарів розтин, пологи пройшли добре завдяки чудовій, уважній лікарці Полюлях Оксані і вам, Мірабель, дуже раджу її! Оксана Анатоліївна - професіонал своєї справи і просто чудова людина. Лікар з великої літери! Звернулася до неї за порадою знайомого лікаря, за що безмежно вдячна. Моя вагітність протікала досить складно, і за показаннями було призначено плановий кесарів розтин. На 35 тижні відбулося благополучне розродження. Дівчата, ті, хто ще не визначився з лікарем, сміливо звертайтеся до Оксани Анатоліївни!
|
|
| |
karolinochka45 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:37 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Емоції досі переповнюють. Чудовий лікар Подолян із сьомого пологового будинку! І як фахівець, і як людина! Дуже уважний, спокійний, справжній професіонал. Пологи були природним шляхом, без розрізів і розривів! Дуже вдячна Олександру Іллічу за те, що допоміг народитися нашому синочку.
|
|
| |
Еліза | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:38 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата karolinochka45 ( ) Емоції досі переповнюють. Чудовий лікар Подолян із сьомого пологового будинку! І як фахівець, і як людина! Дуже уважний, спокійний, справжній професіонал. Пологи були природним шляхом, без розрізів і розривів! Дуже вдячна Олександру Іллічу за те, що допоміг народитися нашому синочку. Подолян Олександр Ілліч - найкращий лікар акушер-гінеколог, я навіть мріяти не могла про такі легкі та швидкі пологи, без жодних ушкоджень і розривів. Це мої перші пологи і, якщо чесно, я б ще 10 разів погодилася б народити в таких умовах, враження досі зашкалюють.
|
|
| |
hloya88 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:42 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Коли вирішуєш завести дитину, дуже відповідально підходиш до вибору лікаря, у якого будеш народжувати. Полюлях О.О. мені порадили подруга і сестра, обидві народжували у неї, і залишилися дуже задоволені. Професійна й уважна до пацієнтів лікарка. А головне, дбає про те, щоб малюки з'явилися на світ здоровими, доношеними і бажано під час природних пологів.
|
|
| |
Алсу | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Народжувала в Оксани Полюлях! Професіонал своєї справи, пологи пройшли без ускладнень і розривів. Завжди підтримувала і розвіювала всі страхи. Я дуже її рекомендую, з нею комфортабельно народжувати!
|
|
| |
Альміра | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:43 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Може у когось збереглися контакти доктора Полюлях, напишіть?
|
|
| |
DANA75 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Контактний телефон Оксани Анатоліївни - 097-354-00-73
|
|
| |
Лера | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:44 | Повідомлення # 11 |
Сержант
| Народжувала в Олександра Ілліча двічі. Бог дасть, і втретє піду тільки до нього! Це чудовий лікар, людина знає свою справу, а головне - любить! Ось вам його контакти - 0960390029
|
|
| |