Подолян Олександр Ілліч Одеса відгуки
|
|
Ульяна77 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:23 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подолян Олександр Ілліч Одеса відгуки Милі дівчата, дайте відповідь: хочу народжувати у Подоляна А.І. як ви думаєте, варто чи вибрати іншого лікаря?
|
|
| |
Світлана | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Цитата Ульяна77 ( ) Милі дівчата, дайте відповідь: хочу народжувати у Подоляна А.І. як ви думаєте, варто чи вибрати іншого лікаря? Навіть не роздумуйте - Супер лікар! Двох дітей із ним народила. Усі мої подруги тільки до нього на пологи в сьомий пологовий будинок. Спеціаліст із великої літери!
|
|
| |
Мія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Цитата Світлана ( ) Навіть не роздумуйте - Супер лікар! Двох дітей із ним народила. Усі мої подруги тільки до нього на пологи в сьомий пологовий будинок. Спеціаліст із великої літери! Усім майбутнім мамам можу впевнено рекомендувати Олександра Ілліча, як Професіонала з великої літери. До того ж лікар володіє прекрасними людськими якостями, що важливо під час такої відповідальної і не легкої справи, як народження малюка. У мене пологи пройшли добре і швидко. Дівчатка, всі налаштовуйтеся на це, настрій дуже важливий, і весь час слухайте лікаря і акушерку під час процесу! Я дуже рада, що після тривалих пошуків знайшла лікаря Подоляна!
|
|
| |
Злата | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:24 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Цитата Мія ( ) Усім майбутнім мамам можу впевнено рекомендувати Олександра Ілліча, як Професіонала з великої літери. До того ж лікар володіє прекрасними людськими якостями, що важливо під час такої відповідальної і не легкої справи, як народження малюка. У мене пологи пройшли добре і швидко. Дівчатка, всі налаштовуйтеся на це, настрій дуже важливий, і весь час слухайте лікаря і акушерку під час процесу! Я дуже рада, що після тривалих пошуків знайшла лікаря Подоляна! Народжувала в 2019 році, все пройшло набагато краще, ніж очікувала. Другого хочу народжувати тільки у нього!!!!
|
|
| |
Еллада | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:25 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Олександр Ілліч уважний, відповідальний, народжувала в 2018 році, все пройшло легко і швидко, залишилися тільки найкращі спогади. Дуже рекомендую!
|
|
| |
Павлина | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:25 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Народжувала у Подоляна А.І. - дуже задоволена! Пологи хоч і затяжні, але завдяки Олександру Іллічу пройшли добре! За другим малюком - тільки до цього лікаря! Золоті руки у нього і дуже хороші професійні якості!
|
|
| |
yastrubbbdaria | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:25 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Ситуація в мене була складна... Туге обвиття пуповиною. Кесарів могли й не встигнути зробити. Народила без розривів і дитина без травм і каліцтв народилася, а все тому що Олександр Ілліч реагував блискавично!!! Професіоналізм цього лікаря на вищому рівні.
|
|
| |
Фіва | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:25 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Чудовий лікар! Спокійний, упевнений, прекрасний професіонал! Народжувала в нього двох дітей. Молодшого сина Олександр Ілліч врятував. Про такого лікаря можна сказати одне - Лікар від Бога!
|
|
| |
Гладкова | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:26 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Цитата Фіва ( ) Чудовий лікар! Спокійний, упевнений, прекрасний професіонал! Народжувала в нього двох дітей. Молодшого сина Олександр Ілліч врятував. Про такого лікаря можна сказати одне - Лікар від Бога! Народжуйте у Подоляна і залишитеся задоволені. Відмінний фахівець і чудова людина!!!
|
|
| |
Всеслава | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:26 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Дайте контакти Олександра Ільча, дуже прошу.
|
|
| |
Еллада | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Всеслава ( ) Дайте контакти Олександра Ільча, дуже прошу. Звертайтеся - 0667225294, 0960390029.
|
|
| |
Лілія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Мої перші пологи пройшли природно, принаймні без крапельниць-стимуляцій і епідуралки. Уважний. грамотний. Без зайвих слів, усе по справі. Третього вже йду народжувати до Олександра Ілліча.
|
|
| |