Подолян Олександр Ілліч відгуки
|
|
1ALINA1 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Подолян Олександр Ілліч відгуки
Я перебуваю на 32 тижні вагітності, ще не вибрала лікаря. Може ви мені підкажете, кого краще вибрати. Багато чула про Подоляна О. І., радять народжувати в нього, але все одно точно вирішити не можу. Чекаю на ваші відгуки.
|
|
| |
Євсея | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Народили двох діток у цього лікаря, дуже задоволені розумінням, увагою, допомогою і вам рекомендую вибрати саме Олександра Ілліча, не пошкодуєте!
|
|
| |
serafima05 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Найкращий лікар!!! Я народжувала у 2020 році, пологи передчасні і складні, у сина триразового обвиття пуповиною було. Завдяки Олександру Іллічу мій синочок живий і не постраждав під час пологів. Інший би вже послав на кесарів, але цей чудовий лікар знає свою справу, я народила сама і без єдиного розриву. Усім раджу в нього народжувати.
|
|
| |
Діонісія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:18 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Я народжувала в Олександра Ілліча в січні 2018, дуже уважний і досвідчений лікар. Приїхав через 15 хвилин, як я зателефонувала. Весь період пологів був поруч, спостерігав і підказував що робити. Прихильник природних пологів.
|
|
| |
Вікторина | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Народжувала у Подоляна А.І. Чудовий лікар. Усе сплановано, жодних затримок. Підбадьорював. Просила кесарів - навідріз відмовився. Потім щодня приходив на огляд місцями кілька разів. Дуже приємний чоловік. За другим кіндером тільки до нього.
|
|
| |
Olenka2 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| І я народила в Подоляна. Напевно, ніколи не втомлюся дякувати йому за щастя, якому він допоміг народитися. Відмінний фахівець, дуже уважний лікар, суперська людина.
|
|
| |
Ауріка | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Прекрасний фахівець! Подруга в нього народжувала, я сама зараз спостерігаюся. Даремно паніки не розводить, все по суті говорить і завжди все пояснює. Зараз мало лікарів, які дійсно хороші у своїй справі.
|
|
| |
anastaishhha | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Скажи будь ласка, де зараз працює Олександр Ілліч? Дуже треба до нього на прийом потрапити.
|
|
| |
Діонісія | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Олександр Ілліч працює в пологовому будинку №7 на вул. Космонавтів, 11б.
|
|
| |
Brittany71 | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:20 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Вибачте, а номера телефону цього лікаря у вас не збереглося?
|
|
| |
Євсея | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Цитата Brittany71 ( ) Вибачте, а номера телефону цього лікаря у вас не збереглося? Зберігся - 0667225294, 0960390029.
|
|
| |
Зуева | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 01:21 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Я до нього зверталася, лікар розумний, свою справу знає. І знайомі в нього народжували, теж задоволені.
|
|
| |