menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Акушерка Полюлях Оксана Анатоліївна відгуки
ЯрославаЖДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:53 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Акушерка Полюлях Оксана Анатоліївна відгуки

Мені вже скоро народжувати, а я так і не знаю в кого мені народжувати. Мені радять народжувати у Полюлях Оксани Анатоліївни. Вона хороший акушер?

ДинаДДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:53 | Повідомлення # 2
Рядовий
Навіть не сумнівайтеся, йдіть сміливо народжувати до Полюлях Оксани Анатоліївни. Це прекрасний акушер - гінеколог. Я в неї народила доньку на зміні. Усе пройшло чудово. Зі мною і донькою все добре. Дуже приємна і позитивна.

МілаДДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 3
Рядовий
Полюлях Оксана Анатоліївна найкращий акушер. Завдяки знанням і практиці Оксани Анатоліївни у мене є син. Вона відразу зрозуміла, що щось пішло не так під час пологів, не стала тягнути час, а швидко стала готуватися до операції. Спасибі величезне Оксані Анатоліївні за талант лікаря.

АдаЛДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 4
Рядовий
Вам правильно рекомендують звернутися до Полюлях Оксани Анатоліївни. Це найкращий акушер - гінеколог. Вона допомогла мені народити доньку. Величезна подяка практиці і таланту Полюлях Оксані Анатоліївні. Дякую.

КамілаДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 5
Рядовий
Полюлях Оксана Анатоліївна - найкращий акушер - гінеколог. Дуже обізнана і практикуюча лікарка. Мені проводила кесарів розтин. Прекрасно провела операцію. Велике спасибі Полюлях Оксані Анатоліївні за сина.

КеріГДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 6
Рядовий
У моєї сестри приймала пологи Полюлях Оксана Анатоліївна. Найкращий акушер у пологовому будинку. Допомогла сестрі народити міцного і здорового малюка. Як фахівець, взагалі першокласна. Рекомендую звертатися до Полюлях Оксани Анатоліївни.

МіраХДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 7
Рядовий
Полюлях Оксана Анатоліївна. Дуже хороший акушер - гінеколог. Відмінний фахівець. Приємна людина і головне надійна. З нею почуваєшся впевнено. Я народила в Оксани Анатоліївни доньку. Була в мене складна вагітність і досить важкі пологи. Усе закінчилося дуже добре. Зі мною і донькою повний порядок. Дякую Оксані Анатоліївні за допомогу.

ХристинаХДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:56 | Повідомлення # 8
Рядовий
Моя кума народжувала у Полюлях Оксани Анатоліївни. Народила самостійно, дуже здорову і красиву дівчинку. Величезна подяка Полюлях Оксані Анатоліївні за підтримку і відмінний професіоналізм. Звертайтеся до Полюлях Оксани Анатоліївни - вона найкращий акушер.

КсюшаКДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 9
Рядовий
Теж хочу сказати, що правильно вам радять народжувати у Полюлях Оксани Анатоліївни. Я сама народжувала в Оксани Анатоліївни. Народила сина природним шляхом, пологи пройшли без ускладнень. Дуже допомогла!  Дякую Полюлях за професіоналізм і талант лікарки.

НаташаДДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 10
Рядовий
Мені Полюлях Оксана Анатоліївна робила кесарів розтин. Під час пологів Оксана Анатоліївна побачила, що почалися проблеми і швидко прийняла рішення про операцію. Я завжди згадую її з величезною повагою і щирою вдячністю за народження сина.

АмінаГДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 11
Рядовий
Моїй сестрі скоро народжувати і вона прийняла рішення народжувати у Полюлях Оксани Анатоліївни. Дуже прошу вас написати в якому пологовому будинку працює Полюлях Оксана Анатоліївна. Дякую.

ЯрославаЖДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 12
Рядовий
Усім дякую за поради. Однозначно звернуся до Полюлях Оксани Анатоліївни. Дуже прошу написати номер телефону лікаря. І будь ласка нагадайте в якому пологовому будинку вона працює.

МілаДДата: Понеділок, 15.04.2024, 00:58 | Повідомлення # 13
Рядовий
Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку № 5, він розташований на вулиці Маршала Говорова 28. Телефон лікаря 0973540073. Будь ласка. Телефонуйте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: