Акушерка Полюлях Оксана Анатоліївна відгуки
|
|
ЯрославаЖ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:53 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушерка Полюлях Оксана Анатоліївна відгуки
Мені вже скоро народжувати, а я так і не знаю в кого мені народжувати. Мені радять народжувати у Полюлях Оксани Анатоліївни. Вона хороший акушер?
|
|
| |
ДинаД | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:53 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Навіть не сумнівайтеся, йдіть сміливо народжувати до Полюлях Оксани Анатоліївни. Це прекрасний акушер - гінеколог. Я в неї народила доньку на зміні. Усе пройшло чудово. Зі мною і донькою все добре. Дуже приємна і позитивна.
|
|
| |
МілаД | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Полюлях Оксана Анатоліївна найкращий акушер. Завдяки знанням і практиці Оксани Анатоліївни у мене є син. Вона відразу зрозуміла, що щось пішло не так під час пологів, не стала тягнути час, а швидко стала готуватися до операції. Спасибі величезне Оксані Анатоліївні за талант лікаря.
|
|
| |
АдаЛ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Вам правильно рекомендують звернутися до Полюлях Оксани Анатоліївни. Це найкращий акушер - гінеколог. Вона допомогла мені народити доньку. Величезна подяка практиці і таланту Полюлях Оксані Анатоліївні. Дякую.
|
|
| |
Каміла | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:54 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Полюлях Оксана Анатоліївна - найкращий акушер - гінеколог. Дуже обізнана і практикуюча лікарка. Мені проводила кесарів розтин. Прекрасно провела операцію. Велике спасибі Полюлях Оксані Анатоліївні за сина.
|
|
| |
КеріГ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| У моєї сестри приймала пологи Полюлях Оксана Анатоліївна. Найкращий акушер у пологовому будинку. Допомогла сестрі народити міцного і здорового малюка. Як фахівець, взагалі першокласна. Рекомендую звертатися до Полюлях Оксани Анатоліївни.
|
|
| |
МіраХ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:55 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Полюлях Оксана Анатоліївна. Дуже хороший акушер - гінеколог. Відмінний фахівець. Приємна людина і головне надійна. З нею почуваєшся впевнено. Я народила в Оксани Анатоліївни доньку. Була в мене складна вагітність і досить важкі пологи. Усе закінчилося дуже добре. Зі мною і донькою повний порядок. Дякую Оксані Анатоліївні за допомогу.
|
|
| |
ХристинаХ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:56 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Моя кума народжувала у Полюлях Оксани Анатоліївни. Народила самостійно, дуже здорову і красиву дівчинку. Величезна подяка Полюлях Оксані Анатоліївні за підтримку і відмінний професіоналізм. Звертайтеся до Полюлях Оксани Анатоліївни - вона найкращий акушер.
|
|
| |
КсюшаК | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Теж хочу сказати, що правильно вам радять народжувати у Полюлях Оксани Анатоліївни. Я сама народжувала в Оксани Анатоліївни. Народила сина природним шляхом, пологи пройшли без ускладнень. Дуже допомогла! Дякую Полюлях за професіоналізм і талант лікарки.
|
|
| |
НаташаД | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Мені Полюлях Оксана Анатоліївна робила кесарів розтин. Під час пологів Оксана Анатоліївна побачила, що почалися проблеми і швидко прийняла рішення про операцію. Я завжди згадую її з величезною повагою і щирою вдячністю за народження сина.
|
|
| |
АмінаГ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Моїй сестрі скоро народжувати і вона прийняла рішення народжувати у Полюлях Оксани Анатоліївни. Дуже прошу вас написати в якому пологовому будинку працює Полюлях Оксана Анатоліївна. Дякую.
|
|
| |
ЯрославаЖ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:57 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Усім дякую за поради. Однозначно звернуся до Полюлях Оксани Анатоліївни. Дуже прошу написати номер телефону лікаря. І будь ласка нагадайте в якому пологовому будинку вона працює.
|
|
| |
МілаД | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:58 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Полюлях Оксана Анатоліївна, працює в пологовому будинку № 5, він розташований на вулиці Маршала Говорова 28. Телефон лікаря 0973540073. Будь ласка. Телефонуйте.
|
|
| |