Акушер Подолян Олександр Ілліч відгуки
|
|
ВаляГ | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:40 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Акушер Подолян Олександр Ілліч відгуки
У мене вже тридцять другий тиждень вагітності, а я ще не вирішила, у кого мені народжувати. У консультації багато чула хорошого говорять, про Подоляна Олександра Ілліча. Як ви думаєте, він хороший акушер?
|
|
| |
ЖеняА | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:40 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Правду люди кажуть, про Подоляна Олександра Ілліча. Відмінний акушер - гінеколог. Дуже приємна і ввічлива людина. Я у нього народила доньку на зміні. Народила самостійно, природним шляхом, під особистим контролем Подолян Олександра Ілліча. Я вам раджу народжувати у Подоляна Олександра Ілліча.
|
|
| |
АлісаЛ | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:41 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Я народжувала свою другу дитину у Подоляна Олександра Ілліча. Залишилася дуже задоволена пологами. Акушер - гінеколог Олександр Ілліч першокласний. Як людина просто чудова. Я вам раджу народжувати у Подоляна Олександра Ілліча.
|
|
| |
АняЛ | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:41 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| У моєї сестри почалися передчасні пологи. Її по швидкій допомозі відвезли в сьомий пологовий будинок. Вона потрапила на зміну до Подоляна Олександра Миколайовича. Їй дуже пощастило. Олександр Ілліч відмінний акушер. Допоміг народити сестрі, без наслідків. З нею і донькою все добре. Велике спасибі Подолян Олександру Іллічу за неоціненну допомогу.
|
|
| |
ЛесяГ | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:41 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Я народила сина на зміні в Подоляна Олександра Ілліча. Сина приймав Олександр Ілліч. Це чудовий акушер - гінеколог. Мені дуже пощастило потрапити народжувати у цього фахівця. Дуже уважний і позитивний лікар. Я вам рекомендую народжувати у Подоляна Олександра Ілліча.
|
|
| |
СветаЛ | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:42 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Моїй сестрі робив кесарів розтин Подолян Олександр Ілліч. Першокласний акушер - гінеколог. Прекрасно провів операцію. Сестра і малюк почуваються чудово. Я вам пораджу народжувати в Подоляна Олександра Ілліча. Він справжній лікар.
|
|
| |
ЖанаЕ | Дата: Неділя, 14.04.2024, 21:01 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Я народила своїх двох дітей у Подоляна Олександра Ілліча. Три роки тому сина і рік тому доньку. Хочу вам сказати, що кращого акушера вам не знайти. Просто чудова людина, а як фахівець взагалі найкращий. Звертайтеся до Подоляна Олександра Ілліча.
|
|
| |
ДинаК | Дата: Неділя, 14.04.2024, 21:01 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Так я вам теж пораджу народжувати в Подоляна Олександра Ілліча. Він дійсно найкращий акушер - гінеколог. Приймав у мене пологи. Усе пройшло на відмінно. Народила сама дівчинку. Я і дитина повністю здорові. Величезне спасибі Подоляну Олександру Іллічу за професіоналізм.
|
|
| |
ЛяляГ | Дата: Неділя, 14.04.2024, 21:02 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Я дуже вдячна Подоляну Олександру Іллічу за його талант у лікаря. Завдяки знанням Олександра Ілліча у мене є син. Олександр Ілліч в екстреному порядку провів мені кесарів розтин. Низький уклін цій людині.
|
|
| |
ЯринаС | Дата: Неділя, 14.04.2024, 21:03 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Я знаю багатьох дівчаток, які народжували у Подоляна Олександра Ілліча. Це найкращий акушер. Він мені допоміг народити доньку. Я вам рекомендую народжувати у Подоляна Олександра Ілліча. З ним дуже надійно і комфортно народжувати.
|
|
| |
КатяЖ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:46 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Тепер і я вирішила, що буду народжувати в Подоляна Олександра Ілліча. Скажіть будь ласка, я правильно зрозуміла, що Олександр Ілліч працює в сьомому пологовому будинку?
|
|
| |
ВаляГ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:46 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Правду кажуть люди про Подоляна Олександра Ілліча. Спасибі всім велике за відповіді. Я вирішила, що буду народжувати в Подоляна Олександра Ілліча. Якщо у вас є номер телефону лікаря, напишіть.
|
|
| |
АлісаЛ | Дата: Понеділок, 15.04.2024, 00:52 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Відповідаю відразу всім. Акушер-гінеколог Подолян Олександр Ілліч працює в сьомому пологовому будинку, на вулиці Космонавтів 11б. Телефон 0960390029. Телефонуйте.
|
|
| |