Олександр Ілліч Подолян Одеса відгуки
|
|
Світлана | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:28 | Повідомлення # 1 |
Сержант
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Олександр Ілліч Подолян Одеса відгуки
Мені скоро народжувати, для пологів вибрала сьомий пологовий будинок, рекомендують народжувати з Олександром Іллічем Подоляном. Дівчата, хто народжував у цього акушера, залиште свої рекомендації. Можете його радити.
|
|
| |
Олімпія | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:29 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Дуже класний лікар, пологи пройшли на ура, як по маслу! Усе докладно розповів, направляв, розмовляв спокійно. Побільше б таких лікарів! Якби зібралася ще народжувати, то пішла б тільки до Олександра Ілліча.
|
|
| |
Мія | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 3 |
Сержант
| Потрапила в його зміну чисто випадково і дуже рада, що так склалися обставини і мене оперував саме Олександр Ілліч, все пройшло відмінно, відновилася після кесаревого дуже швидко!
|
|
| |
olesya7tkach | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Акушерка Подолян - це лікарка від Бога! Побільше б таких. Чуйний, спокійний, врівноважений, і, найголовніше, він підтримує і допомагає народжувати. Реально допомагає, якби не він, ні про які природні пологи я б і не мріяла зі своїм розкриттям по 1 см за три години.
|
|
| |
Ніколь | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:30 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Це найкращий у світі лікар! Мені пощастило потрапити до нього на другі пологи. "Золоті руки", добре серце, дуже чуйний і уважний лікар. Усе зроблено на найвищому рівні, є з чим порівняти, перше - планове "кесареве", було дуже важким.
|
|
| |
1ALINA1 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Я взагалі вважаю, що тільки завдяки Олександру Іллічу все так вдало пройшло. Він за всім встигав стежити і все контролював. Я так боялася народжувати, переживала, що щось може не так піти, що з дитиною не дай боже щось трапиться, але Олександр Ілліч цього не допустив. Лікар за покликанням.
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Народжувала з Олександром Ільчем Подоляном. Дуже крутий лікар. Індивідуальний підхід мені був забезпечений. Незважаючи на завантаженість, виділяв час, приділяв увагу, терпляче вислуховував усі питання. У підсумку про пологи залишилися тільки найпозитивніші спогади.
|
|
| |
Шакіра | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Найкращий лікар! Завдяки Олександру Іллічу з'явилася на світ улюблена донька. Грамотний фахівець. Не писатиму багато, хоча він на це заслуговує. Обов'язково тільки до нього прийду за другим!
|
|
| |
оольгаа3 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:31 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Лікар від Бога! Другого малюка народжували в нього. Допомагає дуже сильно, доброзичливий, спокійний, сам усіх заспокоює. Враження найкращі.
|
|
| |
ArrinA | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:32 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| У період моєї важкої вагітності із загрозою викидня, лікар Подолян А.І. зробив неможливе, відновив все в норму і зберіг дитину. Пологи приймав теж Олександр Ілліч, за що йому дуже вдячна і Вам рекомендую.
|
|
| |
Alissaa | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчатка! Розкажіть, як саме потрапити на пологи до Олександра Ілліча.
|
|
| |
Ася1976 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:33 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| 0960390029 0667225294 - телефонуйте і домовляйтеся, бажано заздалегідь.
|
|
| |
Антуана | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:36 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Лікар від Бога! Не дасть померти від болю, завжди підтримає. Я вдячна Олександру Іллічу за мої перші пологи!
|
|
| |