menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Оксана Анатоліївна Полюлях Одеса відгуки
АлсуДата: Неділя, 14.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Оксана Анатоліївна Полюлях Одеса відгуки

Добрий день! Я перебуваю у виборі акушера для пологів, рекомендують народжувати в п'ятому пологовому будинку у Полюлях Оксани Анатоліївни. Хочеться почути відгуки дівчаток, які в неї народжували.

НінаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 2
Сержант
Лікар приголомшливий, ставлення людяне, спокійна, добра! Народжувала перший раз, і дуже рада, що потрапила до Оксани Анатоліївни!

ЮліаннаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 3
Рядовий
Прекрасний лікар, професіонал своєї справи, а також прекрасна людина, з дуже чуйним і уважним ставленням до своїх пацієнтів. Дуже їй вдячна, за те, що допомогла моєму синочкові з'явитися на світ, були складні пологи, але завдяки її впевненості та досвіду, допомогла обійтися без кесаревого розтину!

ДінаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 4
Сержант
Дуже сподобалося народжувати в цієї лікарки, є з чим порівняти, шкода, що першого народжували не в неї. Дуже все злагоджено пройшло, вміє психологічно привести жінку, що істерігає, до тями, вибрати правильну тактику пологів, спрямовувати і поправляти. Малюк великий і ми народили його самі, здорового і без наслідків. Рекомендую народжувати у цієї лікарки, лікарка досвідчена, грамотна і знає свою справу, при цьому ввічлива, наполеглива і психологічно стійка!

ІонаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 5
Сержант
Оксана Анатоліївна - найкращий акушер-гінеколог! Мені є, з чим порівняти. Дуже уважний, компетентний, грамотний лікар! Видно, що працює із самовіддачею і вкладає в роботу душу!

УмаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 6
Сержант
Дуже ретельно обирала лікаря, зупинилася на Полюлях О.А.. Чудовий лікар, справжня фея! Народжувала в неї 3 дитини, є з чим порівняти. Завдяки Оксані Анатоліївні, пологи були легкими. Прекрасне ставлення лікаря до своєї роботи. Відразу видно професіонала і майстра своєї справи.

ІришкаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 7
Сержант
Оксана Анатоліївна чудова лікарка, робила мені планове КР, ухвалили правильне рішення не перенашивати, і не чекали зелених вод, шов, як подряпина, загоївся тижнів за 2 повністю. Руки золоті...

ОнисяДата: Неділя, 14.04.2024, 18:13 | Повідомлення # 8
Сержант
Мені дуже пощастило, що я потрапила до Оксани Анатоліївни народжувати. Вона вчасно зрозуміла, що у дитини не все гаразд, і ювелірно провела КР.

ЛаураДата: Неділя, 14.04.2024, 18:16 | Повідомлення # 9
Рядовий
В Оксани Анатоліївни народила сина і доньку. Обидва випадки - стрімкі пологи. Вона діяла також стрімко, професійно і, головне, спокійно. Для мене вона - найкраща.

ПолінаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:16 | Повідомлення # 10
Сержант
Пологи, завдяки Оксані Анатоліївні, пройшли чудово - без розривів, без проблем. Дуже уважна і добра лікарка-акушерка. Якщо хочете, щоб ваші дітки народжувалися здоровими, цей акушер те, що треба.

КрістяДата: Неділя, 14.04.2024, 18:18 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дівчата, напишіть контакти Оксани Анатоліївни.

ІонаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:18 | Повідомлення # 12
Сержант
Оксана Анатоліївна працює в 5-му пологовому будинку на Маршала Говорова 28, її особистий телефон - 0973540073

ЕммаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:25 | Повідомлення # 13
Рядовий
Хороша лікарка, приймала у мене пологи, спокійна, знає свою справу, дуже уважна і доброзичлива.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: