Оксана Анатоліївна Полюлях Одеса відгуки
|
|
Алсу | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:10 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Оксана Анатоліївна Полюлях Одеса відгуки
Добрий день! Я перебуваю у виборі акушера для пологів, рекомендують народжувати в п'ятому пологовому будинку у Полюлях Оксани Анатоліївни. Хочеться почути відгуки дівчаток, які в неї народжували.
|
|
| |
Ніна | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 2 |
Сержант
| Лікар приголомшливий, ставлення людяне, спокійна, добра! Народжувала перший раз, і дуже рада, що потрапила до Оксани Анатоліївни!
|
|
| |
Юліанна | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Прекрасний лікар, професіонал своєї справи, а також прекрасна людина, з дуже чуйним і уважним ставленням до своїх пацієнтів. Дуже їй вдячна, за те, що допомогла моєму синочкові з'явитися на світ, були складні пологи, але завдяки її впевненості та досвіду, допомогла обійтися без кесаревого розтину!
|
|
| |
Діна | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:11 | Повідомлення # 4 |
Сержант
| Дуже сподобалося народжувати в цієї лікарки, є з чим порівняти, шкода, що першого народжували не в неї. Дуже все злагоджено пройшло, вміє психологічно привести жінку, що істерігає, до тями, вибрати правильну тактику пологів, спрямовувати і поправляти. Малюк великий і ми народили його самі, здорового і без наслідків. Рекомендую народжувати у цієї лікарки, лікарка досвідчена, грамотна і знає свою справу, при цьому ввічлива, наполеглива і психологічно стійка!
|
|
| |
Іона | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 5 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна - найкращий акушер-гінеколог! Мені є, з чим порівняти. Дуже уважний, компетентний, грамотний лікар! Видно, що працює із самовіддачею і вкладає в роботу душу!
|
|
| |
Ума | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 6 |
Сержант
| Дуже ретельно обирала лікаря, зупинилася на Полюлях О.А.. Чудовий лікар, справжня фея! Народжувала в неї 3 дитини, є з чим порівняти. Завдяки Оксані Анатоліївні, пологи були легкими. Прекрасне ставлення лікаря до своєї роботи. Відразу видно професіонала і майстра своєї справи.
|
|
| |
Іришка | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:12 | Повідомлення # 7 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна чудова лікарка, робила мені планове КР, ухвалили правильне рішення не перенашивати, і не чекали зелених вод, шов, як подряпина, загоївся тижнів за 2 повністю. Руки золоті...
|
|
| |
Онися | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:13 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Мені дуже пощастило, що я потрапила до Оксани Анатоліївни народжувати. Вона вчасно зрозуміла, що у дитини не все гаразд, і ювелірно провела КР.
|
|
| |
Лаура | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:16 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| В Оксани Анатоліївни народила сина і доньку. Обидва випадки - стрімкі пологи. Вона діяла також стрімко, професійно і, головне, спокійно. Для мене вона - найкраща.
|
|
| |
Поліна | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:16 | Повідомлення # 10 |
Сержант
| Пологи, завдяки Оксані Анатоліївні, пройшли чудово - без розривів, без проблем. Дуже уважна і добра лікарка-акушерка. Якщо хочете, щоб ваші дітки народжувалися здоровими, цей акушер те, що треба.
|
|
| |
Крістя | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:18 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Дівчата, напишіть контакти Оксани Анатоліївни.
|
|
| |
Іона | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:18 | Повідомлення # 12 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна працює в 5-му пологовому будинку на Маршала Говорова 28, її особистий телефон - 0973540073
|
|
| |
Емма | Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:25 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Хороша лікарка, приймала у мене пологи, спокійна, знає свою справу, дуже уважна і доброзичлива.
|
|
| |