menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Олександр Ілліч Подолян відгуки
Anna1998Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:57 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Олександр Ілліч Подолян відгуки

Вітаю! Викликає інтерес акушер Подолян Олександр Ілліч із сьомого пологового будинку. Яку інформацію про нього можете надати. Чи варто в нього народжувати? Які будуть ваші відгуки про цього фахівця.

ЄвангелінаДата: Неділя, 14.04.2024, 17:57 | Повідомлення # 2
Рядовий
Олександр Ілліч - для мене найкращий лікар, з яким мені доводилося зустрічатися. Він професіонал із добрим серцем! Незважаючи на те, що мої перші пологи виявилися передчасними і закінчилися кесаревим розтином, завдяки саме професіоналізму цього чудового лікаря я щаслива матуся! Безсумнівно раджу в нього народжувати.

АурікаДата: Неділя, 14.04.2024, 17:58 | Повідомлення # 3
Рядовий
Олександр Ілліч - це лікар від Бога! Якщо Ви вирішуєте з ким народжувати, тільки з ним. Екстрене кесарів розтин, 2-гі пологи в 37 років - шов рівненький, гарний, усе зажило без мазей. Лікар чуйний, уважний.

kariiine1Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:58 | Повідомлення # 4
Сержант
Олександр Ілліч - найсвітліший розум і золоті руки. Прийшли до нього за рекомендацією друзів, з першого знайомства лікар вселяє довіру, зацікавленість і демонструє професіоналізм у своїй справі. Супроводжував нас на допологовому, у пологовому і післяпологовому відділеннях, перебування в закладі зробив максимально комфортним, самі пологи позитивними і максимально природними та безболісними.

СофіяДата: Неділя, 14.04.2024, 17:59 | Повідомлення # 5
Рядовий
Лікар просто диво, фахівець високого рівня, професіонал своєї справи, у якого золоті руки. Завдяки золотим рукам Олександра Ілліча 29 вересня 2022 року в ніч з'явилися на світ моя прекрасна донечка. Дуже рекомендую цього лікаря.

іркаДата: Неділя, 14.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 6
Рядовий
Прекрасний акушер-гінеколог. Найкращий з усіх, яких я коли-небудь зустрічала. Олександр Ілліч приймав у мене пологи. Самі пологи пройшли легко і без ускладнень. Я вважаю, що це теж багато в чому залежить від лікаря.

lolitta827Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 7
Рядовий
Народжувала в Олександра Ілліча (операція кесарів). Лікар дуже сумлінний, доброзичливий, висококваліфікований фахівець. Таких у наш час одиниці. Найприємніші враження після операції, не боляче, завжди підтримував, допомагав. Консультував на 100% і навіть більше. Буду в нього ще народжувати. Усім рекомендую Олександра Ілліча, як фахівця.

УстиньяДата: Неділя, 14.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 8
Рядовий
Акушер Подалян - дуже делікатний, акуратний і уважний лікар, який протягом усього процесу пояснював, що треба робити і чому. Пологи були довгі, але м'які і психологічно комфортні. За другим піду тільки до Олександра Ілліча.

Хлоя1983Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:04 | Повідомлення # 9
Рядовий
Незважаючи на дуже складні пологи, завдяки Олександру Іллічу, все закінчилося просто чудово! Він справжній професіонал своєї справи і лікар з великої літери! Нам шалено пощастило, що ми потрапили в його золоті руки. Настійно рекомендую!

ЛипеньДата: Неділя, 14.04.2024, 18:05 | Повідомлення # 10
Рядовий
Відмінний лікар! Професіонал своєї справи. Під час родового процесу все докладно пояснював, підбадьорював, жартував, від чого піднімав настрій і настрій. Побільше таких позитивних людей. За другою дитинкою тільки до нього!

ВанадіяДата: Неділя, 14.04.2024, 18:07 | Повідомлення # 11
Рядовий
Дівчата, дайте контакти цього акушера?

lolitta827Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 12
Рядовий
Особисті контакти Олександра Ілліча - 0960390029 0667225294, приймає в пологовому будинку №7 на вул. Космонавтів.

Talia66Дата: Неділя, 14.04.2024, 18:08 | Повідомлення # 13
Сержант
Дівчатка, скажу вам одне, це найкращий лікар акушер-гінеколог, якщо ви зважитеся народжувати у нього, ви не пошкодуєте.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: