menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Оксана Анатоліївна Полюлях відгуки
АлексаДата: Неділя, 14.04.2024, 17:26 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Оксана Анатоліївна Полюлях відгуки

Доброго часу доби! Хочеться дізнатися про акушерку Полюлях Оксану Анатоліївну. Яку інформацію про неї можете надати? Сподобалося вам у неї народжувати? Рекомендуєте до неї звертатися?

ПавлинаДата: Неділя, 14.04.2024, 17:26 | Повідомлення # 2
Рядовий
Оксана Анатоліївна Полюлоях - одна з найкращих в Одесі! Я рада, що саме вона приймала у мене пологи! Вони були складними і довгими, але лікар ні на секунду не залишила мене! Вона все зробила суперпрофесійно, і допомогла мені не запанікувати! Низький уклін і найкращі рекомендації!

3Карина3Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:36 | Повідомлення # 3
Рядовий
Завдяки Оксані Анатоліївні в мене народився чудовий здоровий малюк - дуже їй вдячна. Уважний, компетентний і відповідальний лікар. Завжди була на зв'язку, відповідала на всі запитання. Рекомендую однозначно.

ІринаАрхіповаДата: Неділя, 14.04.2024, 17:48 | Повідомлення # 4
Рядовий
Чудова лікарка, всі пологи допомагала і підказувала, що і як робити. Коли я запанікувала, вміло налаштувала на потрібний лад. Рекомендую!

Ksuha61Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 5
Рядовий
Оксана Анатоліївна - прекрасний лікар, справжній професіонал! Уважна, чуйна, приємна у спілкуванні, акуратна. Пологи пройшли за найкращим сценарієм, хоча були нюанси зі здоров'я, могло все закінчиться кесаревим розтином, дуже переживала. Лікар зробила все, для м'яких, природних пологів.

GorshkovaДата: Неділя, 14.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 6
Рядовий
Це просто диво, а не лікарка, все грамотно по справі! Народжувала у неї і дуже задоволена! Завжди привітна, все по справі, відповість на кожне запитання! І при цьому не розсюсюкує, коли не треба! Другого народжувати буду тільки в неї!

Зіновія78Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:50 | Повідомлення # 7
Рядовий
Народжувала з Оксаною Анатоліївною порівняно з першими пологами - небо і земля. Дуже класний лікар, вона підбадьорювала, допомагала дихати, тужитися. Зі свого боку виконала свою роботу на всі 100. Я задоволена однозначно!

serafima05Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:50 | Повідомлення # 8
Сержант
Оксана Анатоліївна допомогла з'явиться на світ моїй донечці! Пологи були перші, не швидкі й непрості. Крихітка виявилася більшою, ніж очікувалося, і чинила опір появі на світ. Якби народжувала в іншому пологовому будинку і з іншим лікарем, невідомо, як би взагалі все закінчилося...

АфанасіяДата: Неділя, 14.04.2024, 17:51 | Повідомлення # 9
Сержант
Народжувала першу дитину у Полюлях Оксани Анатоліївни і другу скоро буду народжувати тільки у неї. Лікар супер. Компетентна, ввічлива, турботлива. Так що рекомендую.

ЄвсеяДата: Неділя, 14.04.2024, 17:51 | Повідомлення # 10
Рядовий
Оксана Анатоліївна приймала у мене пологи. Вона допомогла з'явиться на світ моєму шибенику, завдяки своєму професіоналізму!

TsvetanaДата: Неділя, 14.04.2024, 17:52 | Повідомлення # 11
Рядовий
Можете залишити контакти Оксани Анатоліївни і де вона працює.

GorshkovaДата: Неділя, 14.04.2024, 17:54 | Повідомлення # 12
Рядовий
Оксана Анатоліївна приймає в п'ятому пологовому будинку на Говорова, її особистий телефон - 0973540073.

ВікторинаДата: Неділя, 14.04.2024, 17:54 | Повідомлення # 13
Рядовий
Чудова лікарка, всі пологи допомагала і підказувала, що і як робити. Коли я запанікувала, вміло налаштувала на потрібний лад. Сміливо звертайтеся, з нею не страшно народжувати.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: