Оксана Анатоліївна Полюлях відгуки
|
|
Алекса | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:26 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Оксана Анатоліївна Полюлях відгуки
Доброго часу доби! Хочеться дізнатися про акушерку Полюлях Оксану Анатоліївну. Яку інформацію про неї можете надати? Сподобалося вам у неї народжувати? Рекомендуєте до неї звертатися?
|
|
| |
Павлина | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:26 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Оксана Анатоліївна Полюлоях - одна з найкращих в Одесі! Я рада, що саме вона приймала у мене пологи! Вони були складними і довгими, але лікар ні на секунду не залишила мене! Вона все зробила суперпрофесійно, і допомогла мені не запанікувати! Низький уклін і найкращі рекомендації!
|
|
| |
3Карина3 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:36 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Завдяки Оксані Анатоліївні в мене народився чудовий здоровий малюк - дуже їй вдячна. Уважний, компетентний і відповідальний лікар. Завжди була на зв'язку, відповідала на всі запитання. Рекомендую однозначно.
|
|
| |
ІринаАрхіпова | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:48 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Чудова лікарка, всі пологи допомагала і підказувала, що і як робити. Коли я запанікувала, вміло налаштувала на потрібний лад. Рекомендую!
|
|
| |
Ksuha61 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Оксана Анатоліївна - прекрасний лікар, справжній професіонал! Уважна, чуйна, приємна у спілкуванні, акуратна. Пологи пройшли за найкращим сценарієм, хоча були нюанси зі здоров'я, могло все закінчиться кесаревим розтином, дуже переживала. Лікар зробила все, для м'яких, природних пологів.
|
|
| |
Gorshkova | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:49 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Це просто диво, а не лікарка, все грамотно по справі! Народжувала у неї і дуже задоволена! Завжди привітна, все по справі, відповість на кожне запитання! І при цьому не розсюсюкує, коли не треба! Другого народжувати буду тільки в неї!
|
|
| |
Зіновія78 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:50 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Народжувала з Оксаною Анатоліївною порівняно з першими пологами - небо і земля. Дуже класний лікар, вона підбадьорювала, допомагала дихати, тужитися. Зі свого боку виконала свою роботу на всі 100. Я задоволена однозначно!
|
|
| |
serafima05 | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:50 | Повідомлення # 8 |
Сержант
| Оксана Анатоліївна допомогла з'явиться на світ моїй донечці! Пологи були перші, не швидкі й непрості. Крихітка виявилася більшою, ніж очікувалося, і чинила опір появі на світ. Якби народжувала в іншому пологовому будинку і з іншим лікарем, невідомо, як би взагалі все закінчилося...
|
|
| |
Афанасія | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:51 | Повідомлення # 9 |
Сержант
| Народжувала першу дитину у Полюлях Оксани Анатоліївни і другу скоро буду народжувати тільки у неї. Лікар супер. Компетентна, ввічлива, турботлива. Так що рекомендую.
|
|
| |
Євсея | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:51 | Повідомлення # 10 |
Рядовий
| Оксана Анатоліївна приймала у мене пологи. Вона допомогла з'явиться на світ моєму шибенику, завдяки своєму професіоналізму!
|
|
| |
Tsvetana | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:52 | Повідомлення # 11 |
Рядовий
| Можете залишити контакти Оксани Анатоліївни і де вона працює.
|
|
| |
Gorshkova | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:54 | Повідомлення # 12 |
Рядовий
| Оксана Анатоліївна приймає в п'ятому пологовому будинку на Говорова, її особистий телефон - 0973540073.
|
|
| |
Вікторина | Дата: Неділя, 14.04.2024, 17:54 | Повідомлення # 13 |
Рядовий
| Чудова лікарка, всі пологи допомагала і підказувала, що і як робити. Коли я запанікувала, вміло налаштувала на потрібний лад. Сміливо звертайтеся, з нею не страшно народжувати.
|
|
| |