menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Патрашку Катерина Вікторівна Одеса відгуки
АндрійРарДата: Неділя, 14.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Патрашку Катерина Вікторівна Одеса відгуки

Почалися спочатку головні болі, потім панічні атаки, потім втрата орієнтації і втрата свідомості. Досліджували мене майже всього. Що тільки не знайшли. Один із нейрохірургів, побачивши мої знімки, порекомендував звернутися до невролога-вертебролога Патрашка Катерини Вікторівни в Одесі. Каже, що всі ці проблеми в мене через те, що є зміни в хребті, а Катерина Вікторівна Патрашку на них і кваліфікується. Що кращого невролога в Одесі немає і треба йти до неї. Які відгуки про цього фахівця?

ОльгаОдДата: Неділя, 14.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата АндрійРар ()
Почалися спочатку головні болі, потім панічні атаки, потім втрата орієнтації і втрата свідомості. Досліджували мене майже всього. Що тільки не знайшли. Один із нейрохірургів, побачивши мої знімки, порекомендував звернутися до невролога-вертебролога Патрашка Катерини Вікторівни в Одесі. Каже, що всі ці проблеми в мене через те, що є зміни в хребті, а Катерина Вікторівна Патрашку на них і кваліфікується. Що кращого невролога в Одесі немає і треба йти до неї. Які відгуки про цього фахівця?

У матері через проблеми з шийним відділом хребта стався мікроінсульт, але троє неврологів не знайшли проблему, лікували матір отоларингологи в одеській обласній лікарні. За 3 тижні лікування матусі стало ще гірше, вона здавала на очах, а їй лікували вухо! Я бачачи цю картину, побігла до знайомої, яка сама лікарка невролог, а вона мені вже дала контактні телефони Катерини Вікторівни. Як виявилося, 3 лікарі неврологи пропустили мікроінсульт, а отоларингологи взагалі лікували не від того, а за фактом шкодили. Катерина Патрашку скасувала їхнє лікування і призначила своє. Уже за 3 тижні матері стало легше, а за 2 тижні мама повністю прийшла в нормальний стан. Дуже їй вдячна. Вона справді найкраща.

Anna87Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:27 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата ОльгаОд ()
У матері через проблеми з шийним відділом хребта стався мікроінсульт, але троє неврологів не знайшли проблему, лікували матір отоларингологи в одеській обласній лікарні. За 3 тижні лікування матусі стало ще гірше, вона здавала на очах, а їй лікували вухо! Я бачачи цю картину, побігла до знайомої, яка сама лікарка невролог, а вона мені вже дала контактні телефони Катерини Вікторівни. Як виявилося, 3 лікарі неврологи пропустили мікроінсульт, а отоларингологи взагалі лікували не від того, а за фактом шкодили. Катерина Патрашку скасувала їхнє лікування і призначила своє. Уже за 3 тижні матері стало легше, а за 2 тижні мама повністю прийшла в нормальний стан. Дуже їй вдячна. Вона справді найкраща.
Катерина Вікторівна дійсно найкращий невролог. Вона викладає лікарям, знайомий у неї вчився, він і порекомендував до неї з болями в спині. До неї мені лікували і нирки, і по жіночому, а виявилося, все хребет давав. Знайшла проблему і вилікувала. Справжній лікар.
Тільки запис у неї довгий, важко потрапити. А в іншому все добре.

ЄвгеніяОдеськаДата: Неділя, 14.04.2024, 01:28 | Повідомлення # 4
Рядовий
Теж була з братом у Катерини Вікторівни Патрашку. Можу її рекомендувати, оскільки коли інші лікарі говорили, що братові треба видаляти міжхребцеву грижу і він без цього зляже (нога відмовляла), Тетяна Вікторівна взялася і вилікувала. Щодо запису, до неї дійсно не легко потрапити, це факт, але заради нормального лікування можна і почекати. Якби не вона, була б операція, без будь-якої гарантії на позитивний результат. Я дуже рада, що тоді потрапили до неї.

ЛенОКДата: Неділя, 14.04.2024, 01:29 | Повідомлення # 5
Рядовий
Колись давно була на лікуванні у Катерини Вікторівни, дуже мені допомогла. Номер телефону її знайти не можу, напишіть хтось. Терміново треба до неї потрапити.

Anna87Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата ЛенОК ()
Колись давно була на лікуванні у Катерини Вікторівни, дуже мені допомогла. Номер телефону її знайти не можу, напишіть хтось. Терміново треба до неї потрапити.
Патрашку Катерина Вікторівна +380934815955

АндрійРарДата: Неділя, 14.04.2024, 01:33 | Повідомлення # 7
Рядовий
Уже пройшов лікування у Катерини Вікторівни. Допомогла. Спасибі всім за відгуки і що відгукнулися.
Як фахівець вона дійсно не поганий, тільки дуже завантажений. Як вона оглядає і опитує, ще не один невролог так не робив. Сама говорить мої відчуття і якось відчуває пацієнта.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: