menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Кузьмінова Катерина Валеріївна Одеса відгуки
АлінаОДДата: Неділя, 14.04.2024, 01:12 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Кузьмінова Катерина Валеріївна Одеса відгуки

Після операції і проблем зі здоров'ям ось уже рік не можу схуднути, де тільки не була, обійшла майже всіх дієтологів в Одесі. Лікар гастроентеролог порекомендував піти до дієтолога-нутриціолога Кузьмінової Катерини Валеріївни. Хто був у неї і які відгуки? Цікавить допомога, а не просто витратити час і гроші!

ТанюшкаДата: Неділя, 14.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата АлінаОД ()
Після операції і проблем зі здоров'ям ось уже рік не можу схуднути, де тільки не була, обійшла майже всіх дієтологів в Одесі. Лікар гастроентеролог порекомендував піти до дієтолога-нутриціолога Кузьмінової Катерини Валеріївни. Хто був у неї і які відгуки? Цікавить допомога, а не просто витратити час і гроші!
Можу підтвердити, хороший дієтолог. Одна з найпопулярніших дієтологів в Одесі. До неї потрапила коли треба було скоригувати вагу. Працює класно, лікування, призначення і правильне харчування. Тільки так. Я з її допомогою скинула 12 кілограмів і перебуваю тепер в одній постійній вазі. Тож можу рекомендувати.

MiaДата: Неділя, 14.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Танюшка ()
Можу підтвердити, хороший дієтолог. Одна з найпопулярніших дієтологів в Одесі. До неї потрапила коли треба було скоригувати вагу. Працює класно, лікування, призначення і правильне харчування. Тільки так. Я з її допомогою скинула 12 кілограмів і перебуваю тепер в одній постійній вазі. Тож можу рекомендувати.
Чисто для себе ходила на майстер класи дієтологів, викладала там Кузьмінова Катерина Валеріївна. Як викладач, розумничка, багато цікавого розповідала, як з навчання, так і з практики своєї. Мені сподобалася вона, компетентна і дуже уважна.

ОдеситкаДата: Неділя, 14.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 4
Рядовий
До Катерини Валеріївни поміняла трьох дієтологів, ніхто нічим не допоміг, у всіх стандартна схема дієта і не більше.
Коли потрапила до Кузьмінової Катерини Валеріївни, відразу зрозуміла, що я професіонал. Зі мною провели опитування. Мені провели зважування, виміряли все. Опитала щодо скарг і захворювань. Виходячи з моїх смакових вподобань при мені склала дієтичне правильне харчування. Я схудла на 16 кілограмів, вага тепер у мене оптимальна до мого зросту. Більше не поправляюся, оскільки мені відрегулювала Катерина Валеріївна і шлунково-кишковий тракт, і гормони. Харчуюся тільки правильно. Я задоволена результатами. Вона найкраща з тих кого я зустрічала.

АлінаОДДата: Неділя, 14.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цитата Одеситка ()
До Катерини Валеріївни поміняла трьох дієтологів, ніхто нічим не допоміг, у всіх стандартна схема дієта і не більше.Коли потрапила до Кузьмінової Катерини Валеріївни, відразу зрозуміла, що я професіонал. Зі мною провели опитування. Мені провели зважування, виміряли все. Опитала щодо скарг і захворювань. Виходячи з моїх смакових вподобань при мені склала дієтичне правильне харчування. Я схудла на 16 кілограмів, вага тепер у мене оптимальна до мого зросту. Більше не поправляюся, оскільки мені відрегулювала Катерина Валеріївна і шлунково-кишковий тракт, і гормони. Харчуюся тільки правильно. Я задоволена результатами. Вона найкраща з тих кого я зустрічала.
Напевно лікування Вам дорого обійшлося? Яка ціна прийому в Кузьмінової Катерини?

MiaДата: Неділя, 14.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 6
Рядовий
Цитата АлінаОД ()
Напевно лікування Вам дорого обійшлося? Яка ціна прийому в Кузьмінової Катерини?
Ні. Курс мені обійшовся в 5000 грн за 2 місяці з хорошим результатом.

АлінаОДДата: Неділя, 14.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 7
Рядовий
Цитата Mia ()
Ні. Курс мені обійшовся в 5000 грн за 2 місяці з хорошим результатом.

Відносно не дорого.
Я бачила онлайн схуднення з інтернет-дієтологом ціни блін по 7500 тисяч.

ЛенОКДата: Неділя, 14.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 8
Рядовий
Цитата АлінаОД ()
Відносно не дорого.Я бачила онлайн схуднення з інтернет-дієтологом ціни блін по 7500 тисяч.
Уже худла через інтернет, даремно тільки гроші викинула.
У Кузьмінової ж схудла швидко і без проблем зі здоров'ям, навпаки вона мене ще підлікувала. Я пішла до неї тому, що вона не просто після курсів, а тому що вона сімейна лікарка, а потім уже дієтологиня і нутриціологиня. Теж можу радити до неї звертатися.

АлінаОДДата: Неділя, 14.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 9
Рядовий
Усім дякую за відгуки та рекомендації. Скинула за допомогою Кузьмінової Катерини 12 кілограмів за 2 місяці. Вагу та харчування стабілізовано. Перестав боліти живіт. Мені допомогла.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: