Кузьмінова Катерина Валеріївна Одеса відгуки
|
|
АлінаОД | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:12 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Кузьмінова Катерина Валеріївна Одеса відгуки
Після операції і проблем зі здоров'ям ось уже рік не можу схуднути, де тільки не була, обійшла майже всіх дієтологів в Одесі. Лікар гастроентеролог порекомендував піти до дієтолога-нутриціолога Кузьмінової Катерини Валеріївни. Хто був у неї і які відгуки? Цікавить допомога, а не просто витратити час і гроші!
|
|
| |
Танюшка | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:13 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата АлінаОД ( ) Після операції і проблем зі здоров'ям ось уже рік не можу схуднути, де тільки не була, обійшла майже всіх дієтологів в Одесі. Лікар гастроентеролог порекомендував піти до дієтолога-нутриціолога Кузьмінової Катерини Валеріївни. Хто був у неї і які відгуки? Цікавить допомога, а не просто витратити час і гроші! Можу підтвердити, хороший дієтолог. Одна з найпопулярніших дієтологів в Одесі. До неї потрапила коли треба було скоригувати вагу. Працює класно, лікування, призначення і правильне харчування. Тільки так. Я з її допомогою скинула 12 кілограмів і перебуваю тепер в одній постійній вазі. Тож можу рекомендувати.
|
|
| |
Mia | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:14 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Танюшка ( ) Можу підтвердити, хороший дієтолог. Одна з найпопулярніших дієтологів в Одесі. До неї потрапила коли треба було скоригувати вагу. Працює класно, лікування, призначення і правильне харчування. Тільки так. Я з її допомогою скинула 12 кілограмів і перебуваю тепер в одній постійній вазі. Тож можу рекомендувати. Чисто для себе ходила на майстер класи дієтологів, викладала там Кузьмінова Катерина Валеріївна. Як викладач, розумничка, багато цікавого розповідала, як з навчання, так і з практики своєї. Мені сподобалася вона, компетентна і дуже уважна.
|
|
| |
Одеситка | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:15 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| До Катерини Валеріївни поміняла трьох дієтологів, ніхто нічим не допоміг, у всіх стандартна схема дієта і не більше. Коли потрапила до Кузьмінової Катерини Валеріївни, відразу зрозуміла, що я професіонал. Зі мною провели опитування. Мені провели зважування, виміряли все. Опитала щодо скарг і захворювань. Виходячи з моїх смакових вподобань при мені склала дієтичне правильне харчування. Я схудла на 16 кілограмів, вага тепер у мене оптимальна до мого зросту. Більше не поправляюся, оскільки мені відрегулювала Катерина Валеріївна і шлунково-кишковий тракт, і гормони. Харчуюся тільки правильно. Я задоволена результатами. Вона найкраща з тих кого я зустрічала.
|
|
| |
АлінаОД | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Цитата Одеситка ( ) До Катерини Валеріївни поміняла трьох дієтологів, ніхто нічим не допоміг, у всіх стандартна схема дієта і не більше.Коли потрапила до Кузьмінової Катерини Валеріївни, відразу зрозуміла, що я професіонал. Зі мною провели опитування. Мені провели зважування, виміряли все. Опитала щодо скарг і захворювань. Виходячи з моїх смакових вподобань при мені склала дієтичне правильне харчування. Я схудла на 16 кілограмів, вага тепер у мене оптимальна до мого зросту. Більше не поправляюся, оскільки мені відрегулювала Катерина Валеріївна і шлунково-кишковий тракт, і гормони. Харчуюся тільки правильно. Я задоволена результатами. Вона найкраща з тих кого я зустрічала. Напевно лікування Вам дорого обійшлося? Яка ціна прийому в Кузьмінової Катерини?
|
|
| |
Mia | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:16 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Цитата АлінаОД ( ) Напевно лікування Вам дорого обійшлося? Яка ціна прийому в Кузьмінової Катерини? Ні. Курс мені обійшовся в 5000 грн за 2 місяці з хорошим результатом.
|
|
| |
АлінаОД | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:17 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Цитата Mia ( ) Ні. Курс мені обійшовся в 5000 грн за 2 місяці з хорошим результатом. Відносно не дорого. Я бачила онлайн схуднення з інтернет-дієтологом ціни блін по 7500 тисяч.
|
|
| |
ЛенОК | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 8 |
Рядовий
| Цитата АлінаОД ( ) Відносно не дорого.Я бачила онлайн схуднення з інтернет-дієтологом ціни блін по 7500 тисяч. Уже худла через інтернет, даремно тільки гроші викинула. У Кузьмінової ж схудла швидко і без проблем зі здоров'ям, навпаки вона мене ще підлікувала. Я пішла до неї тому, що вона не просто після курсів, а тому що вона сімейна лікарка, а потім уже дієтологиня і нутриціологиня. Теж можу радити до неї звертатися.
|
|
| |
АлінаОД | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:19 | Повідомлення # 9 |
Рядовий
| Усім дякую за відгуки та рекомендації. Скинула за допомогою Кузьмінової Катерини 12 кілограмів за 2 місяці. Вагу та харчування стабілізовано. Перестав боліти живіт. Мені допомогла.
|
|
| |