menu
person
[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Забранський Владислав Володимирович Одеса відгуки
ІруляОдесаДата: Субота, 13.04.2024, 23:55 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Забранський Владислав Володимирович Одеса відгуки

В Одесі є такий мануальний терапевт, масажист Забранський Владислав Володимирович, мені його порекомендував лікар невролог. Хто був у нього і які відгуки?

DmitroДата: Неділя, 14.04.2024, 00:59 | Повідомлення # 2
Рядовий
Цитата ІруляОдеса ()
В Одесі є такий мануальний терапевт, масажист Забранський Владислав Володимирович, мені його порекомендував лікар невролог. Хто був у нього і які відгуки?
Так. Підтверджую, є такий лікар. Я в нього лікувався роки 2 тому. Молодий, грамотний, приймає тільки за наявності знімків МРТ, так просто не прийме. Лікуванням я залишився задоволений. Поперек ось уже роки 2 не болить. Єдине, роблю гімнастику, яку він порекомендував.

АсяДата: Неділя, 14.04.2024, 01:02 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цитата Dmitro ()
Так. Підтверджую, є такий лікар. Я в нього лікувався роки 2 тому. Молодий, грамотний, приймає тільки за наявності знімків МРТ, так просто не прийме. Лікуванням я залишився задоволений. Поперек ось уже роки 2 не болить. Єдине, роблю гімнастику, яку він порекомендував.
Чоловік у нього лікувався. Їздили до Владислава разом. Лікар із гумором, не дурний, чоловіка вилікував.

ValeriДата: Неділя, 14.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 4
Рядовий
Забранський Владислав Володимирович мені колись дуже допоміг. Я в буквальному сенсі слова не могла підняти ногу, мені в Одрексі поставили неправильний діагноз і лікували без результатів. Потрапила до нього, він одразу ж сказав, що діагноз неправильний і почав лікування інше. Результат був на обличчя, після першого масажу і різних прийомів нога почала підніматися на відсотків 20. Звісно ж я продовжила лікування, плюс він відправив до свого хорошого невролога. За 10 сеансів мене відновили так, що не могли в Одрексі зробити за місяць. Я йому дуже вдячна і можу його рекомендувати. Дуже розумний і класний лікар.

АнтонДата: Неділя, 14.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 5
Рядовий
Забранський Владислав вилікував мене від болю в спині, який ніхто не міг прибрати. До речі, єдиний в Одесі, з тих у кого я був, хто зажадав від мене знімки! Хороший мануальщик.

ІруляОдесаДата: Неділя, 14.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 6
Рядовий
Усім спасибі за відгуки. Уже пройшла лікування у Владислава Забранського. Як і писали, бере тільки зі знімками і лікує. Результатом задоволена. Дякую, що відгукнулися.

SvetikДата: Неділя, 14.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 7
Рядовий
Владислав Забранський прибрав у мене болі в грудній клітці та вилікував спину.
За спілкуванням він специфічний, але як майстер своєї справи, він супер.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук: