Забранський Владислав Володимирович Одеса відгуки
|
|
ІруляОдеса | Дата: Субота, 13.04.2024, 23:55 | Повідомлення # 1 |
Рядовий
Група: Користувачі
Статус: Offline
| Забранський Владислав Володимирович Одеса відгуки
В Одесі є такий мануальний терапевт, масажист Забранський Владислав Володимирович, мені його порекомендував лікар невролог. Хто був у нього і які відгуки?
|
|
| |
Dmitro | Дата: Неділя, 14.04.2024, 00:59 | Повідомлення # 2 |
Рядовий
| Цитата ІруляОдеса ( ) В Одесі є такий мануальний терапевт, масажист Забранський Владислав Володимирович, мені його порекомендував лікар невролог. Хто був у нього і які відгуки? Так. Підтверджую, є такий лікар. Я в нього лікувався роки 2 тому. Молодий, грамотний, приймає тільки за наявності знімків МРТ, так просто не прийме. Лікуванням я залишився задоволений. Поперек ось уже роки 2 не болить. Єдине, роблю гімнастику, яку він порекомендував.
|
|
| |
Ася | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:02 | Повідомлення # 3 |
Рядовий
| Цитата Dmitro ( ) Так. Підтверджую, є такий лікар. Я в нього лікувався роки 2 тому. Молодий, грамотний, приймає тільки за наявності знімків МРТ, так просто не прийме. Лікуванням я залишився задоволений. Поперек ось уже роки 2 не болить. Єдине, роблю гімнастику, яку він порекомендував. Чоловік у нього лікувався. Їздили до Владислава разом. Лікар із гумором, не дурний, чоловіка вилікував.
|
|
| |
Valeri | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:04 | Повідомлення # 4 |
Рядовий
| Забранський Владислав Володимирович мені колись дуже допоміг. Я в буквальному сенсі слова не могла підняти ногу, мені в Одрексі поставили неправильний діагноз і лікували без результатів. Потрапила до нього, він одразу ж сказав, що діагноз неправильний і почав лікування інше. Результат був на обличчя, після першого масажу і різних прийомів нога почала підніматися на відсотків 20. Звісно ж я продовжила лікування, плюс він відправив до свого хорошого невролога. За 10 сеансів мене відновили так, що не могли в Одрексі зробити за місяць. Я йому дуже вдячна і можу його рекомендувати. Дуже розумний і класний лікар.
|
|
| |
Антон | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 5 |
Рядовий
| Забранський Владислав вилікував мене від болю в спині, який ніхто не міг прибрати. До речі, єдиний в Одесі, з тих у кого я був, хто зажадав від мене знімки! Хороший мануальщик.
|
|
| |
ІруляОдеса | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:07 | Повідомлення # 6 |
Рядовий
| Усім спасибі за відгуки. Уже пройшла лікування у Владислава Забранського. Як і писали, бере тільки зі знімками і лікує. Результатом задоволена. Дякую, що відгукнулися.
|
|
| |
Svetik | Дата: Неділя, 14.04.2024, 01:09 | Повідомлення # 7 |
Рядовий
| Владислав Забранський прибрав у мене болі в грудній клітці та вилікував спину. За спілкуванням він специфічний, але як майстер своєї справи, він супер.
|
|
| |